• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı muayenesi olan var mı

Ama o malum sandalyeye oturmadım Sedyenin üstünde ayakta durdurdu Sadece ön kısmı açıp içine baktı Kızlık zarını nasıl o şekilde görebilir ki
Dış dudakları acip baktiysa elbette zari gormemistir. Ama demekki sorun dudaklardaymis yani belki zaddelenme flan. Ayrica o malum sandalyeye zaten oturtmazlar yasiniz bi hayli kucuk demistiniz. O yasta cocugu orya oturturlarmi. Cogu bakireyi bile zorda kalmadikca oturtmuyorlar. Zaten fiziksel olarak o sandalye size baya buyuk olurdu heralde.

Ama o malum sandalyeye oturmadım Sedyenin üstünde ayakta durdurdu Sadece ön kısmı açıp içine baktı Kızlık zarını nasıl o şekilde görebilir ki

anlıyorum canım.ama hala yırtılmadığnıı düşünüyorum. aslında ne dersek diyelim seni sadece doktor rahatlatabilir. kesin bilgi istiyorsun.küçükbir ilde yaşadığın için doktordan çekiniyorsun çekinme yan ilde bir muayanehaneye git bence

Hafta içi Van da bi özel hastahaneden randevu almayı düşünüyorum Umarım bi sorun yoktur teşekkür ederim herkese

Aklında şüphe varsa git.evlendigimde ilk yapinca benden kan gelmedi şükür hiç sorun olmadi..hani diyorsun ya dr. duymak istemediğim şeyler söylerse diye oldu ki dedi ne yapacam diyorsun ben hatırlamıyorum düşme o şekil ya da evlenmeden kimseyle cinsel ilişkim olmadi ama kan gelmedi..ogrenmezsende sorun olmaz..herkesten kan gelmiyor geleceği düşünüyorsan

Demek ki sorun dis dudaklardaydi kanin ordan geldigini gorunce zara bakmaya gerek duymamistir. Yoksa soylerdi. Sonuc ne olursa olsun sen bakiresin. Sakin doktordan alacagin sonuc seni gereksuz yere daha mutlu ya da daha mutsuz etmesin

eğer ilişkiye girmeden zar bozulmuşsa bile evlendiğin zaman bu sorun olmaz bence çünkü bi erkek ilişkiye girip girmediğini vajinadaki değişiklikten rahatlılka anlar ,hem öyle çarpmayla kızlık zarı bozulacağını sanmıyorum

Öyle bir erkekle ne işin olur senin. Kan gelmedi diye seni doktora götürecek erkekle beraberliğine devam eder misin? Seninle evlenecek insan seni koşulsuz sevmeli. Kan ilk cinsel ilişki sırasında vajina çok dar olurduğunda kadın kendini çok sıkarsa ve yeterince ıslanamazsa gelir. Bende hiç kan man gelmedi. 16 yaşında gibi konuşuyorsun.

--aslında kızlık zarı doğuştan delik. Kızlık zarı bir perde gibi vajina ağzını kapatıyor ve ilk ilişkide yırtılacak, delinecek, patlayacak sanılıyor. Hatta ilk ilişkide kızlık zarından patlama sesi geleceğini düşünen ve bu yüzden ilişkiden korkan danışanlarımız bile oluyor. Oysa kızlık zarının ortasında âdet kanının aktığı bir açıklık bulunuyor yani orası tamamen kapalı değil; her kadın da âdet gördüğüne göre demek ki kızlık zarı toplumun zannettiği gibi bir yapı değil.--

--
Cinsel Sağlık Enstitüsü (CİSED) de bu konu hakkında yaptığı son açıklamalarda bekâretin aslında kanla simgelenmesinin yanlış olduğunu ve her şey doğru yapıldığında ilk ilişkide acı, ağrı ve kanama olmadığını açıkladı.--

--
ilk gece kız ve erkek rahat olur, erkek eşini rahatlatır ve gevşetirse, yeterli ön sevişme yapılırsa acı, ağrı ve kanama da olmayabiliyor. Acıyı, ağrıyı ve kanamayı yaratan şey, ilişki sırasında kadının kendini kasması erkeğin de zorlaması oluyor.--

Hepsini tek tek nereden alıntıladığımı yazamadım..

Sen bunlarla kafanı yorma.

Bence bunu alalim, forumun girisine asalim, artik biz de kizlik zari konusmaktan kurtulalim...

Geçen böyle bir konu vardı hatta nicki hatırlamadığımdan sizsiniz sandım bukadar tesadüf ilginç gerçekten :ssz: neyse dr a gitmekten başka çareniz yok hayırlısı

ayni sey benimde basima geldi arkadasim

cok kucukken dustum ve kanamam oldu ve tipki sizin gibi annemde biliyordu
ve benimde aklima cok takildi bu konu ki ben doktora bile gitmemistim kanama nerden geldi vs bilmiyordum
Nettende baktigimda daha cok korktum cunku bircok konu korkuttu beni...
Malum ki bircok erkek bunu sorun ediyor malesef tabiki biz kendimizi biliyoruz ispat etmek cok sacma uzucu fakat malesef bu anlayis degismiyor !!!
Hala bircok zihniyet var bu konuda cahil !!!
ALLAH iyilerle karsilastirsin

sonra bir jinekologa gittim ve basimdan gecen dusme olayini anlattim merak ettigimi acaba bir sorun olmusmu yada olabilirmi diye sordum oda bana anlatti;

Kizlik zarinin oyle dis kisimda degil biraz daha icerde oldugunu ve oyle icine birsey girmeden kolay bozulamayacagini anlatti
Istersen icin rahat etmesi icin muayene edebilirim dedi ve etti sizde Icin rahat olmasini istiyorsaniz yinede bir sekilde gidin dr a mutlaka bu konularla bende bir ara kendimi baya mesgul ettim en dogrusu kimseye sormadan direkt olarak bir dr (jinekologa) gitmek
eger cevreden cekiniyorsaniz adet duzensizligi vs diye basvurun... insallah bu hisleriniz gecmesi duasiyla ... :)

yarası olan görünür

arkadasım illa ki sen osun diye tutturacagına konu sahibini kible eğer o konu ona aitse 2.uyelıkten vs ortaya cıkar zaten
burada zorla diretmeye gerek yok.

Bende 7 8 yaslarinda bisikletten dusmustum erkek Kiz bisikleti diye ayrilirdi erekek bisikkwtinin onunde demir vardir cok kanamam oldu ama o korkuyla kimseye bisey söylemedim:(((ama bisey olmadi sonradan ilişki disinda yada oraya bişeyi n dirwk girmeden bozulmayacigini ogrendim zaten çokta önemli olmadı hayatimda kizlik zari mevzusuu

yanı mantıken kızlık zarı ıcıne bısıyın gırmesı lazım kı bozulsun ..... devlet hastanesınde ole bakmıyorlar ozeldede klınıge gdersen 150 fılan anca muane ederler bence
ama sen munae olmak sıtyorum de ssk varsa 18 tl odeyebılrısınız tıp merkezı fılan ıdeAl veya ozel hastane

yanı doktorada dıceksın daha once ılıskım olmadı benım hıc ne yuzeysel ne normal ama cok kan geldı bı sorunmu var muane olmak ıstıyorum de

Daha önceki başlığımda anlatmıştım 8-9 yaşında bi kaza sonucu cinsel organımdan çok kan geldi Ve çok canım yandı Şimdi 25 yaşındayım Açıkçası bu durumdan korkuyorum ve doktora gitmek istiyorum Ama diğer taraftan doktordan da korkuyorum Ya olumsuz Bişey derse ne yaparım bilmiyorum

eminim bunu tek farkeden ben degilimdir ama 1ayda 2yaş degismek ilginc dogrusu.

Merhaba... 27 yaşındayım Küçükken mutfak tezgahının üstüne dolaptan bir şey almak için çıkmıştım Islakmış Ayağım kaydı Öyle kötü düştüm ki ayağımın biri yukarda biri aşağıda kaldı Ve cinsel organım mutfak tezgahının köşesine çarptı Saatlerce acıdan ağladım Çamaşırım da kan olmuştu Şimdi evlenme durumum var Doktora gidip emin olmak istiyorum Ama korkuyorum Küçük bir yerde yaşıyorum Doktor bilmiyorum Bilen varsa bana yardımcı olabilir mi? Ağrı da yaşıyorum Ama Van Iğdır gibi yerleregidebilirim Nolur yardım edin

ayrıca konu tekrarı olmus olmuyor mu?

her neyse asıl yorumuma geleyim, ister cocukluktan kalma isterse cinsel bir aksilik sonucu olsun, kimseyi ilgilendirmez.
dolayısıyla doktordan korkmanıza gerek yok. naaptın sen diyip tokatlayacak degil herhalde?

fakat aileniz bilmemesini ve bilgileriniz saklı kalsın istiyorsanız devlet duydugum kadarıyla maalesef bekar kadınlar icin pek guvenli degil artık, hamilelikte eve aramalar oldugu haberlerini okumustum...
özel bir muayenehaneye gidin ozaman da, iciniz rahatlar.

Öyle bir erkekle ne işin olur senin. Kan gelmedi diye seni doktora götürecek erkekle beraberliğine devam eder misin? Seninle evlenecek insan seni koşulsuz sevmeli. Kan ilk cinsel ilişki sırasında vajina çok dar olurduğunda kadın kendini çok sıkarsa ve yeterince ıslanamazsa gelir. Bende hiç kan man gelmedi. 16 yaşında gibi konuşuyorsun.

--aslında kızlık zarı doğuştan delik. Kızlık zarı bir perde gibi vajina ağzını kapatıyor ve ilk ilişkide yırtılacak, delinecek, patlayacak sanılıyor. Hatta ilk ilişkide kızlık zarından patlama sesi geleceğini düşünen ve bu yüzden ilişkiden korkan danışanlarımız bile oluyor. Oysa kızlık zarının ortasında âdet kanının aktığı bir açıklık bulunuyor yani orası tamamen kapalı değil; her kadın da âdet gördüğüne göre demek ki kızlık zarı toplumun zannettiği gibi bir yapı değil.--

--
Cinsel Sağlık Enstitüsü (CİSED) de bu konu hakkında yaptığı son açıklamalarda bekâretin aslında kanla simgelenmesinin yanlış olduğunu ve her şey doğru yapıldığında ilk ilişkide acı, ağrı ve kanama olmadığını açıkladı.--

--
ilk gece kız ve erkek rahat olur, erkek eşini rahatlatır ve gevşetirse, yeterli ön sevişme yapılırsa acı, ağrı ve kanama da olmayabiliyor. Acıyı, ağrıyı ve kanamayı yaratan şey, ilişki sırasında kadının kendini kasması erkeğin de zorlaması oluyor.--

Hepsini tek tek nereden alıntıladığımı yazamadım..

Sen bunlarla kafanı yorma.

alıntılamakta fayda var, ne kadar bilgilendirici olmus, eline saglık...
bold ile isaretledigim yere de birebir katılıyorum,
benzer kaygıları yasayan o kadar kisi var ki... bu yuzden dusuncelerini tekrar gozden gecirseler kendilerine iyilik ederler...

O sensın konuyuda sılmeye calısmısdın elesdırıldıyın ıcn sımı takıpcıyım bosuna konu acıp ınsanları meskul etme elesdırıye doymuyon sen belıı

Valla imlan o kadar kotu ki kesinlikle inandirici degilsin. Varsa suphen kible. Yonetim bakar. Iftira atmak ne kolay.

alıntılamakta fayda var, ne kadar bilgilendirici olmus, eline saglık...
bold ile isaretledigim yere de birebir katılıyorum,
benzer kaygıları yasayan o kadar kisi var ki... bu yuzden dusuncelerini tekrar gozden gecirseler kendilerine iyilik ederler...

Konu sahibini ikna edemedim yine de. Yasi kucuk olmamasina ragmen coook onemsiyor bunu.

87 dogumluymus soyledi. Med de farketmisti yaz mevzusunu. yasi oylesine yazmis sanirim..

Aklima sey geldi. Bn lisedeyken sinifta bi hatun her onune gelenle yatardi. E bizim icin bekareti kaybetmek ocu gibi bisey. Kizla sohbet ederken korkmuyo musun evlenirkn napcan demistik. Benim raporum var kucukken bisikletten dustum bekaretim gitti diye rapor verdi dr. Sansliyim yaneee. Demisti biz de yemistik. Sanki bisikletten dusunce olanla iliskiye girince vajinaya olanlar ayni sey sandik :))) konu sahibi de hala o yasta gibi dusunuyo...

Back
X