Kızlık zarı ve hamilelik

ogretmen3891

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2008
81
0
86
İçel Mersin
Arkadaşımın bir sorununu dile getirerek bu konnuyu açmak istiyorum. Arkadaşım 1 yıllık evli, ilk gece arkadaşımın kızlık zarı yırtılmamış ve hiç kan gelmemiş. Ama şuan hamile kalmak istiyor ve kızlık zarının yırtılmamış olma olasılığı hamile kalmasına engel mi? Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

canım kızlık zarı hamileliğe engel değil spermler hareketli olduğu için vajen girişine dökülen spermler rahime ilerler kızlık zarında delikler var bi çok kız bu şekilde hamile kalıyo bunu duyuyoruz çevremizden bide şöyle düşün kızlık zarı esnek olanlar var bunlarda biliyosun hamile kalabiliyor o yüzden arkadaşın canını sıkmasın

büyük bi ihtimal arkadaşının da kzılık zarı esnek olabilir canım rahat olsun içi.

Canım tam 7 çeşit kızlık zarı olduğunu biliyor musun ? benim arkadaşımda 1 yıllk evliydi ve ilk gecesinde kızlık zarı yırtılmış yani kanaması olmuş , gebe kalamayınca doktora gitmişler meğer kızlık zarı tam olarak yırtılmadığı için hamile kalamıyormuş. Eşinin onayıyla doktor ufak bir operasyon yapmış ve şu an tatlı bir kızı var. Arkadaşına söyle geç olmadan bir doktora görünsün.

Esnek Olduğundan Yirtimamiş Olabilr.bende 1 Kaç Doktor Yazisinda Okumuştum.hamile Kalmak Için Kizlik Zarinin Yirtilmiş Olmasi şart Değildir Diyordu

Arkadaşımın bir sorununu dile getirerek bu konnuyu açmak istiyorum. Arkadaşım 1 yıllık evli, ilk gece arkadaşımın kızlık zarı yırtılmamış ve hiç kan gelmemiş. Ama şuan hamile kalmak istiyor ve kızlık zarının yırtılmamış olma olasılığı hamile kalmasına engel mi? Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

canım benim... aslında kalanda var kalamayanda . mesela benim arkadaşım kaldı ve normal doğum yaptı o zaman bozuldu dr öle demiş eşine.... ama duyuyoruz kalamayanda var.... bence riske atmasın bi dr a görünsün... dilerim bizim gibi çok uğraşmaz bebk için....

ben olabilecegine inananlardanim, cünkü spermler cok hareketli ve illa kizlik zarinin ortadan kalkmis olmasina gerek yok.
Bir arkadasim vardi 2 sene önce tatile gitmisti, birgün hamama girmis bakire olmasina ragmen hamamda hamile kaldi...
Ta 4 ay sonra ögrendi hamile oldugunu... Meger hamami iyice temizlememisler, sabah erkekler girmis, adamin biriside bosalmis suya...
Simdi dava acti arkadasim ama nafile, bütün hayati mahvoldu, cocugun babasi kim belli degil...
Su anda 1 yasinda bir oglu var, dogumda kizlik zarini kaybetti..

benimde ilk gece kan gelmedi..ben şu anda hamileyim..demekki kalınabiliyormuş..ama ne oldugu neden kan gelmedigini hala bilmiyorum..esnek diyorlar herhalde öyle:)

ben olabilecegine inananlardanim, cünkü spermler cok hareketli ve illa kizlik zarinin ortadan kalkmis olmasina gerek yok.
Bir arkadasim vardi 2 sene önce tatile gitmisti, birgün hamama girmis bakire olmasina ragmen hamamda hamile kaldi...
Ta 4 ay sonra ögrendi hamile oldugunu... Meger hamami iyice temizlememisler, sabah erkekler girmis, adamin biriside bosalmis suya...
Simdi dava acti arkadasim ama nafile, bütün hayati mahvoldu, cocugun babasi kim belli degil...

şok oldum ya nasıl bişey öyle igrenç amanın neler var şu dünyada
Bende hamile kalınacağı kanısındayım orda zar olduğu halde her ay adet olmuyomuyduk demekki akışı engelliycek bişey yok mantık olarak zaten vajinismus hastaları bile eşlei içeri girmeden hamile halabiliyolar yani spermler yolunu buluyomuş:roflol:

...AMAN TANRIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM...................:1shok::1shok:

ay kızlar hamamda nasıl hamile kalınabilir. milleti yanıltmayın ya. hiç inandırıcı değil. böyle safsatalarla kandırmayın lütfen cahilmiyiz allah aşkına....:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

hiç engel teşkil etmiyor tıbbende mümkün normaldede biçok kişinin başına gelmiştir.. yani duydum gördüm biliyorum..

hiç engel teşkil etmiyor tıbbende mümkün normaldede biçok kişinin başına gelmiştir.. yani duydum gördüm biliyorum..

şekerim tıbben mümkün olanlara dicem bişi yok. sadece hamamda olmaz yani. ordaki su kaç derece o sperm orda yaşamaz. o zaman o suya giren bütün kadınların hamile kalmış olması lazım. artı sen olsan bilmediğin adamın sperminden olan çocuğu doğururmusun.yani gerçeklik payı yok bu iddianın.:1closedeyes::1closedeyes:

zaten erkekler ile kadınlar hamamı ayrı olur.kadının erkeklerin hamamında ne işi var.olay farklı bence böyle lanse edilmiş...

ya burada tuaf bişi yokmu..yani spermler belli bir süre yaşayabilir ve ortamın ph da buna uygun olmalı..suda üstelik yaşayabilirlermi? o kadar sıcaklıkta yaşayabilirlermi?hamam bayağı sıcak olur..
bana ğek inandırıcı gelmedi.üstelik tam bir birleşmede bile bazen kişiler yumurtlama döneminde hamile kalamıyor.o hamamda hamile kalıyor

pek inanmadım

sana katiliyorum 10 aydir hamile kalamiyorum millet hamamda kaliyor bu nasil oluyor? :bbo:
ustelik tedavilerde bile erkekten sperm istedikleri zaman taze istiyorlar gorumcemden biliyorum yani evde bi kaba bosalt bi kac saat sonrada goturmek olmuyo degerini kaybediyorlarmis

ya burada tuaf bişi yokmu..yani spermler belli bir süre yaşayabilir ve ortamın ph da buna uygun olmalı..suda üstelik yaşayabilirlermi? o kadar sıcaklıkta yaşayabilirlermi?hamam bayağı sıcak olur..
bana ğek inandırıcı gelmedi.üstelik tam bir birleşmede bile bazen kişiler yumurtlama döneminde hamile kalamıyor.o hamamda hamile kalıyor

pek inanmadım

sana katiliyorum 10 aydir hamile kalamiyorum millet hamamda kaliyor bu nasil oluyor? :bbo:
ustelik tedavilerde bile erkekten sperm istedikleri zaman taze istiyorlar gorumcemden biliyorum yani evde bi kaba bosalt bi kac saat sonrada goturmek olmuyo degerini kaybediyorlarmis.
bu ise sabahtan hamamda SUYA bosalan bi erkegin sperlerimden hamile kaliyo ilginc

mrb arkadaşlar arkadaşlarımdan birinin acil bi durumu va tecavüze uğradı gibi bişey şimdi evlenmeye niyetleniyo ama sözlüsü durumu bilmiyo diktirmek istiyo bu konuyla ilgili bilgisi olanlar cvp vers,in lütfen çok acil

Ama alafranga wc lere bile otururken hem temizlik açısından hem de bu bahsettiğimiz konuyla alakalı kesinlikle oturmayın derler biz kızlara...

benimde ilk gece kan gelmedi..ben şu anda hamileyim..demekki kalınabiliyormuş..ama ne oldugu neden kan gelmedigini hala bilmiyorum..esnek diyorlar herhalde öyle:)

ben ilk birlikte olduğum zaman kan gelmedi ve doktora gittim yırtılmış olduğıunu söyledi.kan gelmemesinin nedenini sordum normal dedi illaki kanıycak die bişi yok dedi.kişden kişiye değişirmiş.daha sonra konuştuğum bi kaç arkdşm da kan gelmediğini söyledi..siz inde böyle oldumu merak ediorum:sm_confused:

aynısı ablamda var.evli ve 2 kızı var.sezeryanle doğum yaptığı için hala kız.hiç bi zararı yok merak etmesin

Back
X