Kızlık zarı ve hamilelik

benim görümceleriminde kızlık zarı duruyo.birinin 3 çocugu var.digerinin 2 ikiside sezeryanla dogum yaptıgı için kızlık zarları duruyo.....

benim bi akrabamın kızlık zarı doğumda doktor tarından yırtıldı... çünkü esnekmiş..ilişki esnasında yırtılmamış. ama hatun hamile kaldı ve doğurdu...engel teşkil/teşgil etmemektedir.. hangisi doğru bilemedimmmm

ben olabilecegine inananlardanim, cünkü spermler cok hareketli ve illa kizlik zarinin ortadan kalkmis olmasina gerek yok.
Bir arkadasim vardi 2 sene önce tatile gitmisti, birgün hamama girmis bakire olmasina ragmen hamamda hamile kaldi...
Ta 4 ay sonra ögrendi hamile oldugunu... Meger hamami iyice temizlememisler, sabah erkekler girmis, adamin biriside bosalmis suya...
Simdi dava acti arkadasim ama nafile, bütün hayati mahvoldu, cocugun babasi kim belli degil...
Su anda 1 yasinda bir oglu var, dogumda kizlik zarini kaybetti..

aman Allahım ınanmıyorum emınmısınız ya felaket bı durum kıme ınandırabılırkı kendını Allah yardıncısı olsun kımseye gostermesın

kızlar benim de kızlık zarım yırtılmadı herhangi bir kanamam olmadı ama doktora bu nedenle gitmedim ablamın da kanaması olmamış 3 çocuğu var normal doğum yaptığı için ilk doğumunda kendiliğinden yırtılmış normal bir durum yani ben hamile kaldım doktora gitme gereği de duymadım.

slm arkadaslar..bi sorum olucak..kızlık zarı yırtılmadan kadının nişanı geliyor mu?yani kızlık zarı suyun gelmesıne engel mı dogum anında..tşk ederım mutlu kalın

arkadaslar benimde kızlık zarından kan gelmedi ama ilişkiye girmemiz çok zor oldu ve zaman aldı. şimdi rahatız ama 8 aydır bebek çalışmaları var hala hamile değilim korkuyorum acaba ilk gece kanaması olmadı diye, ama çok araştırdım esnek olabiliyomuş doktorada gitmeye çekiniyorum:17:

Back
X