- 13 Ağustos 2025
- 13
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi neolacakbenimhalimm
-
konunun hepsini okumaya üşendimArkadaşlar benim kabızlık, hemoroid problemlerim var çocukluktan beri hep çekmişimdir. 18-19 yaşlarında da yine bu derdimden ötürü çok kaşıntılarım olurdu bir keresinde öyle çok kaşıntı oldu ki afedersiniz çok şiddetli kaşıntıdan ötürü kanamam olmuştu o yaşımda ve 3 gün aralıklı kanama ve sızlama olmuştu kızlık zarı bölgesinde. Ben de çok endişelendim ve arkadaşıma söyledim ikimizde cahiliz ve çaktırmadan evli bir arkadaşımızda kızlık zarı kanamasını falan öğrendik ve hemen kanamazmış diye olayı kapattık. Ama ben sonrasında düşününce benim o zaman hiç adet tarihim değildi ve 3 gün de sürmezdi benim ben kesin yanlışlıkla zarar verdim diye düşündüm. Şuan 28 yaşımdayım ve bu konu yıllardır içime dert kimseye de açamıyorum kesin zarar gördü o bölgem diye bakıyorum çünkü o yaşlarda tekrar tekrar kaşıma eğilimindeydim ve umursamıyodum ama büyüdükçe çok korkar oldum. Belki de kaşıntı olarak başladı sonrasında alışkanlık oldu ve hep devam ettim çok utanıyorum. Ben tesettürlü biriyim ve hiç bu zamana kadar erkek arkadaşım olmadı. Bana defalarca görücü usulüyle tavsiye verdiler ama ben düşünmüyorum dedim bu korkumdan dolayı. Bir doktora kontrole de gitsem hem tepki alırım hem de e-nabıza işler ve ilerideki eşim benden şüphelenir diye çok korkuyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum kimseyle de konuşamıyorum bu sebeple evlilik dedikleri anda strese giriyorum. Annemle de konuşamam çok çekiniyorum. Ne olur bana akıl verin. Bilmiyorum çok cahildim o zamanlar ama işin ciddiyetini kavrayamıyordum.
O bölgede çok kez kaşıntı oldu ve o bölgede kanamam oldu yıllar sonra gittim yine doktora idrarda enfeksiyon var diye ilaç verdi ama o yaşlarda hatırladığım sızlama ve 3 gün süren adet kanıydı. Eşin e nabıza bakma olayı diyelim ki zar zarar gördü ben de durumu anlattım ve inanmazsa ben nasıl ispat edeceğim ne biliyim dikim gerekse demez mi ki bak böyle bir durum olmuş diye.konunun hepsini okumaya üşendim
konunun hepsini okumaya üşendimama korkma yani hepimiz bekarken mantar enfeksiyonu vs olduk yani kaşı kaşı kanattıkta kızlık zarı öyle bir şey değil hemen vajinanın başında değil bozulsun . ayrıca kadın doğuma gidip kontrol ettirmem de e nabıza kızlık zarı kontrolü diye düşmez yani 28 yaşındasın lütfen bu kadar bilmiyor gibi yapmayın. ileride eşiniz neden e nabızınızı karıştırsın ayrıca ya 9 yolluk evliyim eşim bir kere bakmamıştır niye baksın. baksa da enfeksiyon için gittim dersin sen kısmetlerini değerlendir eğer bundan başka bir sıkıntı yoksa
Vallahi bu konularda çok cahilim kimileri kendine bile zarar veriyormuş böyle şeyler kafamı karıştırıyoKasintiyla falan olacak iş mi bu
Aslında o zamanlar kaşıntı zevk vermeye başlayınca devam ettim belki de mastürbasyon yaptım ama bilmiyorum işteKabızlık ve hemoroid nere kızlık zarı nere 28 yaşında vücudunda ne nerde onu bil bare.Kaşınmak nasıl alışkanlık olur bunu da anlamadım.Konuna zerre inanmadım.Masturbasyon yaparken mi kanamam oldu onu mu söyleyemiyorsun yoksa kafa mı buluyorsun
bana da öyle geldi başka bir şey gibi. tamam kaşınır bende bekarken çok yaşadım fitil filan da kullanamıyorsun krem filan geçiştiriyorsun ama adet kanı gibi 3 gün de gelmez ki kızlık zarı yırtılması olsa çok tuafKabızlık ve hemoroid nere kızlık zarı nere 28 yaşında vücudunda ne nerde onu bil bare.Kaşınmak nasıl alışkanlık olur bunu da anlamadım.Konuna zerre inanmadım.Masturbasyon yaparken mi kanamam oldu onu mu söyleyemiyorsun yoksa kafa mı buluyorsun
yahu diyelim ki dikim yaptıracaksın devlet hastanesi mi yapacak sanki özel hastaneye yaptıracaksın vallahi ben hiç duymadım kızlık zarı dilimi diye rapor düşüldüğünü. bi özel hastaneye git bakalım bi baksın belli ki bi operasyon olacak onlara durumunu anlatırsın ona göre yol izlenirO bölgede çok kez kaşıntı oldu ve o bölgede kanamam oldu yıllar sonra gittim yine doktora idrarda enfeksiyon var diye ilaç verdi ama o yaşlarda hatırladığım sızlama ve 3 gün süren adet kanıydı. Eşin e nabıza bakma olayı diyelim ki zar zarar gördü ben de durumu anlattım ve inanmazsa ben nasıl ispat edeceğim ne biliyim dikim gerekse demez mi ki bak böyle bir durum olmuş diye.
Parmakla kızlık zarı çok zor zarar görür. Hadi diyelim gördü -bi ihtimal, bunu neden ispatlayasınız ki? Sizin bakireliğinizi sorgulayacak bi adamla evlenmeyi düşünmeniz bile ironik..
Ayrıca muayene olsanız bile e nabızda alenen kızlık zarı kontrol edildi yazmaz. Bu kadar
Sanırım o hastalıktan sonra kaşıntı zevk vermeye başladı ve mastürbasyon yaptım ama parmak sokma falan olmadı diyorum ya kızlık zarı kısmı sızladı hatırlıyorum yürümede bile zorluk yaşamıştım ve regl tarihi olmamasına rağmen 3 gün aralıklı kanama oldu. Hatta ara ara bile haraket ederken sızlama olabiliyorbana da öyle geldi başka bir şey gibi. tamam kaşınır bende bekarken çok yaşadım fitil filan da kullanamıyorsun krem filan geçiştiriyorsun ama adet kanı gibi 3 gün de gelmez ki kızlık zarı yırtılması olsa çok tuaf
Bu yaşa kadar soramadım çekindim hep erteledim sürekli çevremde de evlilik baskısı gördüm ve dedimki kaçış yok bir gün evlilik olacak tanıdıklarıma da soramadımYaşınız da küçük değil. Gidin bi sağlık ocağına ebeyle, hemşireyle görüşün, doğru bilgi edinin. Bu öyle bir şey değil. Kanayacak diye bir şart da yok insanlar bakire olsa bile.
Devlet hastanesine kontrolü için gitsem çok mu abes olur yaparlar mı kontrolüyahu diyelim ki dikim yaptıracaksın devlet hastanesi mi yapacak sanki özel hastaneye yaptıracaksın vallahi ben hiç duymadım kızlık zarı dilimi diye rapor düşüldüğünü. bi özel hastaneye git bakalım bi baksın belli ki bi operasyon olacak onlara durumunu anlatırsın ona göre yol izlenir
kontrolünü yaparlar tabiki anlat aynen bu şekilde illaki bakarlarDevlet hastanesine kontrolü için gitsem çok mu abes olur yaparlar mı kontrolü
18 yaşımdaydım ve sonucunu düşünemedim o zamandan beride içimde hep bir korku varKaşıya kaşıya kızlık zarını aşındırdım diyorsun yani yapma annem bidaha
Araştırdım aslında bu şekilde zarar olmazmış ama benim aklımı hep 3 gün olan kanama ve sızlama karıştırdı. Durduk yere tarihi şaşmaz ya ve benim genelde 1 hafta olur diye dedim kesin zarar gördüKasintiyla falan olacak iş mi bu
Öyle birşey olmaz merak etme, kasintidan tahriş etmissindir, o kadar kolay değil o iş
Bağlamdan koptum, başı sonu kaçtı konunun, hemoroidden girip nereden çıktın anlayamadım, şu telefon elinde ya bı açıp arastirmadin mi senelerdir
Mastürbasyon yapmayı o kadar sevimli hale getirmene gerek yok, zaten normal bişeySanırım o hastalıktan sonra kaşıntı zevk vermeye başladı ve mastürbasyon yaptım ama parmak sokma falan olmadı diyorum ya kızlık zarı kısmı sızladı hatırlıyorum yürümede bile zorluk yaşamıştım ve regl tarihi olmamasına rağmen 3 gün aralıklı kanama oldu. Hatta ara ara bile haraket ederken sızlama olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?