- 23 Aralık 2012
- 7.857
- 52.362
- 748
- Konu Sahibi neolacakbenimhalimm
-
3 gün bekaret kanaması olur mu yaw?birlikte oldukça oluyor ilk başlarda,kendi kendine bi kanama olmaz.Sanırım o hastalıktan sonra kaşıntı zevk vermeye başladı ve mastürbasyon yaptım ama parmak sokma falan olmadı diyorum ya kızlık zarı kısmı sızladı hatırlıyorum yürümede bile zorluk yaşamıştım ve regl tarihi olmamasına rağmen 3 gün aralıklı kanama oldu. Hatta ara ara bile haraket ederken sızlama olabiliyor
Haklısınız ama bu konular bile bazı toplumlarda evlenirken bile zor konuşulur o yüzden sanırım o zamanlar ben de cahildimzar dediginiz sey parmak sokarak bile kolay kolay bozulmaz kaldi ki kasiyarak bozulsun.
ya anlamiyorum bir kadin nasil kendi bedeninden vucudundan bu kadar bir haber olur bu nasil cehalet gercekten anlamiyorum cok üzülüyorum ya
ayrica sizinle birlikteligi ‘zariniza’ bagli olan bir adamla evlenmeyin. kimsenin bedeniniz hakkinda yorum yapmasina izin vermeyin. kaldi ki catir cutur sevisedebilirsiniz. sizi seven, size deger veren, sizi bir et parcasi olarak degil insan olarak goren biriyle evlenmeyi hak ediyorsunuz. lutfen boyle dusuncelerden cikin yil olmus 2025ilerideki eşim benden şüphelenir diye çok korkuyorum.
ayrica sizinle birlikteligi ‘zariniza’ bagli olan bir adamla evlenmeyin. kimsenin bedeniniz hakkinda yorum yapmasina izin vermeyin. kaldi ki catir cutur sevisedebilirsiniz. sizi seven, size deger veren, sizi bir et parcasi olarak degil insan olarak goren biriyle evlenmeyi hak ediyorsunuz. lutfen boyle dusuncelerden cikin yil olmus 2025
yürümede bile zorluk yaşamıştım
Hatta ara ara bile haraket ederken sızlama olabiliyor
Kaşıntı zarar vermez canım büyüklerimiz bizi korkuttugu için kızlığın çok önemli bişey olduğunu söyledikleri için beynimize işledi kızlık öyle kolay bozulacak bişey değil çok korkuyosan normal kadın doğuma gidip kontrol ettirebilirsin o kadar detayli düşünme eşler onu mu karıştırıp bakacak bence değerlendir gelen goruculeri inşallah rabbim gonlune göre versinArkadaşlar benim kabızlık, hemoroid problemlerim var çocukluktan beri hep çekmişimdir. 18-19 yaşlarında da yine bu derdimden ötürü çok kaşıntılarım olurdu bir keresinde öyle çok kaşıntı oldu ki afedersiniz çok şiddetli kaşıntıdan ötürü kanamam olmuştu o yaşımda ve 3 gün aralıklı kanama ve sızlama olmuştu kızlık zarı bölgesinde. Ben de çok endişelendim ve arkadaşıma söyledim ikimizde cahiliz ve çaktırmadan evli bir arkadaşımızda kızlık zarı kanamasını falan öğrendik ve hemen kanamazmış diye olayı kapattık. Ama ben sonrasında düşününce benim o zaman hiç adet tarihim değildi ve 3 gün de sürmezdi benim ben kesin yanlışlıkla zarar verdim diye düşündüm. Şuan 28 yaşımdayım ve bu konu yıllardır içime dert kimseye de açamıyorum kesin zarar gördü o bölgem diye bakıyorum çünkü o yaşlarda tekrar tekrar kaşıma eğilimindeydim ve umursamıyodum ama büyüdükçe çok korkar oldum. Belki de kaşıntı olarak başladı sonrasında alışkanlık oldu ve hep devam ettim çok utanıyorum. Ben tesettürlü biriyim ve hiç bu zamana kadar erkek arkadaşım olmadı. Bana defalarca görücü usulüyle tavsiye verdiler ama ben düşünmüyorum dedim bu korkumdan dolayı. Bir doktora kontrole de gitsem hem tepki alırım hem de e-nabıza işler ve ilerideki eşim benden şüphelenir diye çok korkuyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum kimseyle de konuşamıyorum bu sebeple evlilik dedikleri anda strese giriyorum. Annemle de konuşamam çok çekiniyorum. Ne olur bana akıl verin. Bilmiyorum çok cahildim o zamanlar ama işin ciddiyetini kavrayamıyordum.
Evet yalan söyleyecek halim yok bazen regl bittikten hemen sonra az sızlama oluyor her zaman değil ne biliyim spor yaparken zorlanınca da falan10 yıldır hala sızlıyor he? Cidden çok komiksiniz.
İnanın bu yaşıma kadar sürekli evlilik düşünmüyorum dedim çekingenim de bu süreçlere girmek istemedim hatta pişman olduğumda oldu acaba hayırlı olanın önüne mi geçtim diye. Zaten psikolojik olarak zor bir insanım kuruntu yapınca da bir türlü düzelemedim.Kaşıntı zarar vermez canım büyüklerimiz bizi korkuttugu için kızlığın çok önemli bişey olduğunu söyledikleri için beynimize işledi kızlık öyle kolay bozulacak bişey değil çok korkuyosan normal kadın doğuma gidip kontrol ettirebilirsin o kadar detayli düşünme eşler onu mu karıştırıp bakacak bence değerlendir gelen goruculeri inşallah rabbim gonlune göre versin
Enfeksiyondan olabilir kolay bozulan bişey değil korkmaEvet yalan söyleyecek halim yok bazen regl bittikten hemen sonra az sızlama oluyor her zaman değil ne biliyim spor yaparken zorlanınca da falan
Bence artık değerlendir psikolojini bozacak bi sey yok kafanı dağıtacak aktivitelerde bulun inşallah iyi biri çıkar karsinaİnanın bu yaşıma kadar sürekli evlilik düşünmüyorum dedim çekingenim de bu süreçlere girmek istemedim hatta pişman olduğumda oldu acaba hayırlı olanın önüne mi geçtim diye. Zaten psikolojik olarak zor bir insanım kuruntu yapınca da bir türlü düzelemedim.
Bozuluyor knk bendede aynisi oldu aylardir dert ettim bu durumu doktora gitmedim ama doktora fotoyla gösterdik bozulmus dedi inan ilerde bende ne yapacagimi bilmiyorumArkadaşlar benim kabızlık, hemoroid problemlerim var çocukluktan beri hep çekmişimdir. 18-19 yaşlarında da yine bu derdimden ötürü çok kaşıntılarım olurdu bir keresinde öyle çok kaşıntı oldu ki afedersiniz çok şiddetli kaşıntıdan ötürü kanamam olmuştu o yaşımda ve 3 gün aralıklı kanama ve sızlama olmuştu kızlık zarı bölgesinde. Ben de çok endişelendim ve arkadaşıma söyledim ikimizde cahiliz ve çaktırmadan evli bir arkadaşımızda kızlık zarı kanamasını falan öğrendik ve hemen kanamazmış diye olayı kapattık. Ama ben sonrasında düşününce benim o zaman hiç adet tarihim değildi ve 3 gün de sürmezdi benim ben kesin yanlışlıkla zarar verdim diye düşündüm. Şuan 28 yaşımdayım ve bu konu yıllardır içime dert kimseye de açamıyorum kesin zarar gördü o bölgem diye bakıyorum çünkü o yaşlarda tekrar tekrar kaşıma eğilimindeydim ve umursamıyodum ama büyüdükçe çok korkar oldum. Belki de kaşıntı olarak başladı sonrasında alışkanlık oldu ve hep devam ettim çok utanıyorum. Ben tesettürlü biriyim ve hiç bu zamana kadar erkek arkadaşım olmadı. Bana defalarca görücü usulüyle tavsiye verdiler ama ben düşünmüyorum dedim bu korkumdan dolayı. Bir doktora kontrole de gitsem hem tepki alırım hem de e-nabıza işler ve ilerideki eşim benden şüphelenir diye çok korkuyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum kimseyle de konuşamıyorum bu sebeple evlilik dedikleri anda strese giriyorum. Annemle de konuşamam çok çekiniyorum. Ne olur bana akıl verin. Bilmiyorum çok cahildim o zamanlar ama işin ciddiyetini kavrayamıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?