Kızlık zarı zararı

3 gün bekaret kanaması olur mu yaw?birlikte oldukça oluyor ilk başlarda,kendi kendine bi kanama olmaz.

zar dediginiz sey parmak sokarak bile kolay kolay bozulmaz kaldi ki kasiyarak bozulsun.
ya anlamiyorum bir kadin nasil kendi bedeninden vucudundan bu kadar bir haber olur bu nasil cehalet gercekten anlamiyorum cok üzülüyorum ya
Haklısınız ama bu konular bile bazı toplumlarda evlenirken bile zor konuşulur o yüzden sanırım o zamanlar ben de cahildim

ilerideki eşim benden şüphelenir diye çok korkuyorum.
ayrica sizinle birlikteligi ‘zariniza’ bagli olan bir adamla evlenmeyin. kimsenin bedeniniz hakkinda yorum yapmasina izin vermeyin. kaldi ki catir cutur sevisedebilirsiniz. sizi seven, size deger veren, sizi bir et parcasi olarak degil insan olarak goren biriyle evlenmeyi hak ediyorsunuz. lutfen boyle dusuncelerden cikin yil olmus 2025

Biliyorum ama muhafazakar bir ailede büyüdüm ve ne kötü ki size gelen talipler hep dış görünüşünüzü baz alarak geliyor. O şöyledir böyledir diye. Evlilikten sonra da düşündüğüm gibi durum oluşursa bırakılmaktan adımın çıkmasından korkuyorum. Üstelik bilgim dahilinde bir durumum olsa baştan söylerim ama kendi kendime verdiğim zarardan haberim yok bu da beni çok endişelendiriyo.

Kaşıntı zarar vermez canım büyüklerimiz bizi korkuttugu için kızlığın çok önemli bişey olduğunu söyledikleri için beynimize işledi kızlık öyle kolay bozulacak bişey değil çok korkuyosan normal kadın doğuma gidip kontrol ettirebilirsin o kadar detayli düşünme eşler onu mu karıştırıp bakacak bence değerlendir gelen goruculeri inşallah rabbim gonlune göre versin

Ayrıca kızlık kanaması o kadar sürmüyor leke şekilden geliyor çok uzun sürmüyor tahriş etmişsin enfeksiyondan dolayi

İnanın bu yaşıma kadar sürekli evlilik düşünmüyorum dedim çekingenim de bu süreçlere girmek istemedim hatta pişman olduğumda oldu acaba hayırlı olanın önüne mi geçtim diye. Zaten psikolojik olarak zor bir insanım kuruntu yapınca da bir türlü düzelemedim.

Bence artık değerlendir psikolojini bozacak bi sey yok kafanı dağıtacak aktivitelerde bulun inşallah iyi biri çıkar karsina

Bozuluyor knk bendede aynisi oldu aylardir dert ettim bu durumu doktora gitmedim ama doktora fotoyla gösterdik bozulmus dedi inan ilerde bende ne yapacagimi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…