• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı

85253680.webp
85253680.webp
85253680.webp

O kadar ağırlık kaldırdım başıma hiç böyle bir şey gelmedi.ya konu fake ya da açık açık ilişki yaşadım demekten falan çekiniyorsun.

Beddua is loading.....
Aynen bacım sen saçma bir soru sormadın ve benim kalbim pis hatta dünyayı uzaylılar yönetiyor
Benim sorduğum sorunun neresi saçma her ağırlık kaldırdığın da senden kan mı geliyor ve vajinal ilişkim olmadı bugüne kadar hiç regl günümde değilim neresi saçma bu sorunun korkamaz mıyım belki bilen vardır diye sordum ne bu tavır

Hanımlar merhaba markette çalışıyorum ister istemez ağırlık kaldırıyoruz bugün fazla yüklendim galiba hafiften bir agrı oldu sonra iç çamasırımda bir iki damla kan gördüm tam belli de değil ama kan gibi herhangi bir ilişkim olmadı zarıma sizce bşrsey olmuş olabilir mi çok korkuyorum yardımcı olur musunuz

Allah akıl fikir versin ne diyeyim ay.

Benim sorduğum sorunun neresi saçma her ağırlık kaldırdığın da senden kan mı geliyor ve vajinal ilişkim olmadı bugüne kadar hiç regl günümde değilim neresi saçma bu sorunun korkamaz mıyım belki bilen vardır diye sordum ne bu tavır
Ağırlık ile kızlık zarı ne alaka? Nasıl bir bağlantı kurdunuz. Okulda insan anatomisini öğrenmediniz mi ?

Back
X