- 24 Ekim 2014
- 59.304
- 330.153
- 698
- Konu Sahibi kalbidelikhatun
Beddua is loading.....Allah gönlünüze göre versin tanımadan etmeden böyle yargılamak zorunda değilsin kalbiniz pis sağolun yine de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beddua is loading.....Allah gönlünüze göre versin tanımadan etmeden böyle yargılamak zorunda değilsin kalbiniz pis sağolun yine de
Doktora gidicem ama gidene kadar içim içimi yer biliyorumHiçbir şey olmaz merak etme![]()
Aynen bacım sen saçma bir soru sormadın ve benim kalbim pis hatta dünyayı uzaylılar yönetiyorAllah gönlünüze göre versin tanımadan etmeden böyle yargılamak zorunda değilsin kalbiniz pis sağolun yine de
Beddua is loading.....
Benim sorduğum sorunun neresi saçma her ağırlık kaldırdığın da senden kan mı geliyor ve vajinal ilişkim olmadı bugüne kadar hiç regl günümde değilim neresi saçma bu sorunun korkamaz mıyım belki bilen vardır diye sordum ne bu tavırAynen bacım sen saçma bir soru sormadın ve benim kalbim pis hatta dünyayı uzaylılar yönetiyor
Hanımlar merhaba markette çalışıyorum ister istemez ağırlık kaldırıyoruz bugün fazla yüklendim galiba hafiften bir agrı oldu sonra iç çamasırımda bir iki damla kan gördüm tam belli de değil ama kan gibi herhangi bir ilişkim olmadı zarıma sizce bşrsey olmuş olabilir mi çok korkuyorum yardımcı olur musunuz
Öyle olsa düşünsene halter sporunu yapan kızların hepsinin bozulmuş olurduDoktora gidicem ama gidene kadar içim içimi yer biliyorum
İlişki yaşasam sormama gerek yok sebebi ortada bilmediğim Birsey ki soruyorum böyle Birsey yaşayan yada bilen var mı diyeO kadar ağırlık kaldırdım başıma hiç böyle bir şey gelmedi.ya konu fake ya da açık açık ilişki yaşadım demekten falan çekiniyorsun.
Vacaynamiz ağırlık ile genisliyo ya hani bi cisme penise gerek kalmadan heh işte hanfendi agirlik kaldirinca zari hasar görmüş margırıtÇok ciddi bir şey soracağım: NE ALAKA?
Ağırlık ile kızlık zarı ne alaka? Nasıl bir bağlantı kurdunuz. Okulda insan anatomisini öğrenmediniz mi ?Benim sorduğum sorunun neresi saçma her ağırlık kaldırdığın da senden kan mı geliyor ve vajinal ilişkim olmadı bugüne kadar hiç regl günümde değilim neresi saçma bu sorunun korkamaz mıyım belki bilen vardır diye sordum ne bu tavır
Agrım da oldu ama ondan korkuyorum biraz bel ağrımı söylemiyorum bile de umarım olmaz BirseyÖyle olsa düşünsene halter sporunu yapan kızların hepsinin bozulmuş olurdu
Bazen geçmiş adetten kalma oksitlenmiş kan gelebiliyor çok az o olabilir veya hormonal bir değişim olmuş olabilir
Öyle markette kaldırdığın ağırlıkla kızlık zarı zarar falan görmez.Eğlenme bizle.İlişki yaşasam sormama gerek yok sebebi ortada bilmediğim Birsey ki soruyorum böyle Birsey yaşayan yada bilen var mı diye
Bende saglıkcıyım ama terzi kendi söküğünü dikemiyor endişeye korkuya düşüyorAğırlık ile kızlık zarı ne alaka? Nasıl bir bağlantı kurdunuz. Okulda insan anatomisini öğrenmediniz mi ?
Spiral kaymıştır o ağrı yaparAgrım da oldu ama ondan korkuyorum biraz bel ağrımı söylemiyorum bile de umarım olmaz Birsey
Araştırın ogrenin once zarin ne oldugunu bilin zaten onun zar olmadigini da farkedersiniz sonrasinda.İlişki yaşasam sormama gerek yok sebebi ortada bilmediğim Birsey ki soruyorum böyle Birsey yaşayan yada bilen var mı diye

İşim gücüm bitti senin gibilerle eğlenmeye geldim buraya yazma o zaman saçmaysa yaz diyen mi var sana boş boş konuşuyorsunÖyle markette kaldırdığın ağırlıkla kızlık zarı zarar falan görmez.Eğlenme bizle.
Madem sağlıkçısın aklına neden hemen kızlık zarı geliyo ki? Belki başka bir şey yüzünden kanaman var?Bende saglıkcıyım ama terzi kendi söküğünü dikemiyor endişeye korkuya düşüyor