- 21 Nisan 2024
- 73
- 41
- 8
- Konu Sahibi delirdimben
-
Adamı balkonda ütü masası olarak kullanıyolardı en son gördüm bende o haberiNe telefler yaşandı bitti saygısızca. Geçen bi adam aynı anda hem bakıp hem yapıcam derken ikiye katlanmış,balkona kaldırmışlar.
İstediğin kadar yorgun ol isterse köy gelsin (çocuk yoksa ki o da imkansız) her türlü o göz kararır su akar yolunu bulur. sizin işinize gelmiş milletin olması bahane olmuş. Demek ki mühim bi şey değilİşte aklı şeyinde olmayınca öyle oluyor. İkimiz de çalışan insanlarız zaten yorgun oluyoruz. Bir de evliliğimizin 5. Ayinda annem kaynanam kayınbabam üçü geldiler. 3 ay bizde kaldılar. Sonra evliliğimizin 1. yılında annem geldi 4 ay kaldı. Fırsat olmadı diyelim.
Sorma fotoğraf da koymuşlar üstünde fiskos örtüsü ütülüyordu kadın.Adamı balkonda ütü masası olarak kullanıyolardı en son gördüm bende o haberi
Ütüleyip direğe asıyodu sonraSorma fotoğraf da koymuşlar üstünde fiskos örtüsü ütülüyordu kadın.
Keşke kapının arkasına koysalardı.İnsan bi üzülüyo ya.Ütüleyip direğe asıyodu sonra
Bi kaç tane kadın var hepsi de değil abartma.Buraya yazanların hepsi erkek galiba
Nıye geldı mı gitmek bilmiyorlar ay.İşte aklı şeyinde olmayınca öyle oluyor. İkimiz de çalışan insanlarız zaten yorgun oluyoruz. Bir de evliliğimizin 5. Ayinda annem kaynanam kayınbabam üçü geldiler. 3 ay bizde kaldılar. Sonra evliliğimizin 1. yılında annem geldi 4 ay kaldı. Fırsat olmadı diyelim.
Tabi ki.Buraya yazanların hepsi erkek galiba
erkek yahut kadın karanlıkta iz sürebiliyoruzBuraya yazanların hepsi erkek galiba
Hee s*kli bayanım benBuraya yazanların hepsi erkek galiba
Yok biz erkek değiliz de siz Karı koca fazla mı cahilsiniz hiç mi bir ışığı açıp kendi vücudunuza bakmadınız nerede diye hayatınız boyunca onu çözemedik. 1.5 yıldır neyi nereye sokacağınızı çözemediyseniz bırakın salın yapmayın zatenBuraya yazanların hepsi erkek galiba
ya ahahahhs yarilma jübilemi şu ilk resimle yaptım
Doktora gidip neden kızlık zarını aldırmıyorsun?1,5 yıldır evliyim. Eşimle ilişkiye giremiyorum. Onun tecrübesizliği mi benden mi kaynaklanıyor bilmiyorum. İlla görerek yapmak istiyor. Bu da insana ameliyat hissi veriyor doğal olarak geriliyorum.
Doktora gittim. Kızlık zarımın septali olduğunu söyledi. Tabii böyle olunca ilişkiden iyice çekindim aşırı kanama olur vs. diye.. Ne yapacağımı bilmiyorum. Evliliğim tehlikeye girmek üzere. Böyle sorunları olup aşmış olanlar var mı?
Daha okuduğunu bile anlayamıyorsun da yorum yapıyorsun. İlk birkaç ay denedik sonra bıraktık. Sürekli denenmiyor işte. Septalı olduğunu anlayınca bıraktık niye anlamıyorsun.Yok biz erkek değiliz de siz Karı koca fazla mı cahilsiniz hiç mi bir ışığı açıp kendi vücudunuza bakmadınız nerede diye hayatınız boyunca onu çözemedik. 1.5 yıldır neyi nereye sokacağınızı çözemediyseniz bırakın salın yapmayın zaten
Zaten senden başka bir şey beklenmezdi. Ağzından düşmüyor o kelime.Hee s*kli bayanım ben
Tmm d ayıTabi ki.
Ama sen yine de her sakallıyı dede sanma aslanım benim, dayısının gülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?