• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı

delirdimben

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2024
73
41
8
1,5 yıldır evliyim. Eşimle ilişkiye giremiyorum. Onun tecrübesizliği mi benden mi kaynaklanıyor bilmiyorum. İlla görerek yapmak istiyor. Bu da insana ameliyat hissi veriyor doğal olarak geriliyorum.
Doktora gittim. Kızlık zarımın septali olduğunu söyledi. Tabii böyle olunca ilişkiden iyice çekindim aşırı kanama olur vs. diye.. Ne yapacağımı bilmiyorum. Evliliğim tehlikeye girmek üzere. Böyle sorunları olup aşmış olanlar var mı?

Ne telefler yaşandı bitti saygısızca. Geçen bi adam aynı anda hem bakıp hem yapıcam derken ikiye katlanmış,balkona kaldırmışlar.
Adamı balkonda ütü masası olarak kullanıyolardı en son gördüm bende o haberi 😏

İşte aklı şeyinde olmayınca öyle oluyor. İkimiz de çalışan insanlarız zaten yorgun oluyoruz. Bir de evliliğimizin 5. Ayinda annem kaynanam kayınbabam üçü geldiler. 3 ay bizde kaldılar. Sonra evliliğimizin 1. yılında annem geldi 4 ay kaldı. Fırsat olmadı diyelim.
İstediğin kadar yorgun ol isterse köy gelsin (çocuk yoksa ki o da imkansız) her türlü o göz kararır su akar yolunu bulur. sizin işinize gelmiş milletin olması bahane olmuş. Demek ki mühim bi şey değil

İşte aklı şeyinde olmayınca öyle oluyor. İkimiz de çalışan insanlarız zaten yorgun oluyoruz. Bir de evliliğimizin 5. Ayinda annem kaynanam kayınbabam üçü geldiler. 3 ay bizde kaldılar. Sonra evliliğimizin 1. yılında annem geldi 4 ay kaldı. Fırsat olmadı diyelim.
Nıye geldı mı gitmek bilmiyorlar ay.

Buraya yazanların hepsi erkek galiba
Yok biz erkek değiliz de siz Karı koca fazla mı cahilsiniz hiç mi bir ışığı açıp kendi vücudunuza bakmadınız nerede diye hayatınız boyunca onu çözemedik. 1.5 yıldır neyi nereye sokacağınızı çözemediyseniz bırakın salın yapmayın zaten

1,5 yıldır evliyim. Eşimle ilişkiye giremiyorum. Onun tecrübesizliği mi benden mi kaynaklanıyor bilmiyorum. İlla görerek yapmak istiyor. Bu da insana ameliyat hissi veriyor doğal olarak geriliyorum.
Doktora gittim. Kızlık zarımın septali olduğunu söyledi. Tabii böyle olunca ilişkiden iyice çekindim aşırı kanama olur vs. diye.. Ne yapacağımı bilmiyorum. Evliliğim tehlikeye girmek üzere. Böyle sorunları olup aşmış olanlar var mı?
Doktora gidip neden kızlık zarını aldırmıyorsun?
Sen kendini ilişki sırasında kasıyorsan eğer daha da zorlaşır.
Mutlaka tekrar doktora görünün.

Yok biz erkek değiliz de siz Karı koca fazla mı cahilsiniz hiç mi bir ışığı açıp kendi vücudunuza bakmadınız nerede diye hayatınız boyunca onu çözemedik. 1.5 yıldır neyi nereye sokacağınızı çözemediyseniz bırakın salın yapmayın zaten
Daha okuduğunu bile anlayamıyorsun da yorum yapıyorsun. İlk birkaç ay denedik sonra bıraktık. Sürekli denenmiyor işte. Septalı olduğunu anlayınca bıraktık niye anlamıyorsun.

Back
X