• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLIK ZARI

Kızlık Zarı Kolay Bozulur mu?

Kızlık zarı bütünlüğünü kolay kaybeden bir yapı değildir. Kızlık zarının bozulması için ortadaki 1,5-2 cm’lik halkanın düzeninin bozulacak şekilde ve merkezden tabana kadar inen yırtıklar oluşmalıdır.

Kızlık zarı mastürbasyon, yüzeysel dokunma, sürtünme yöntemi ilişki gibi sebeplerle bozulmaz.

Çok nadir olarak sürtünme yolu ile olan ilişkilerde kızlık zarı zedelenmesi veya bazen yırtıklar olabilir. Unutulmamalıdır ki, her kızlık zarı bozulması kanamaya yol açmaz ve her kanama da kızlık zarının bozulduğu anlamına gelmez.

Kimi zaman gelen kan, kızlık zarının bozulduğu düşüncesini akıllara getirse de, yapılan muayene sonucu zarda meydana gelen zedelenme sonucunda kan oluştuğu görülmektedir.
Ben bununla ilgili birşey sormak istiyorum

Arkadaşlar lütfen acilen cevap verin sadece mast yapıyorum parmak sokmak vs hiçbir şey yapmıyorum ama insanın içine yine de şüphe düşüyor vajinamı bi inceleyeyim dedim vajinanın altında bi delik var o deliğin hemen önünde perde gibi mi olur kızlık zarı yoksa deliğin içierisnde midir bilmiyorum o deliği görünce çok tedirgin oldum korku kapladı vücudumu ve hemen bozulur mu kızlık zarı bazı sitelerde dar pantolon giyince peçeteyle silince bozulacağını söylüyor 19 yaşındayım ve maalesef doğu tarafında yaşıyorum böyle şeylere çok önem veriyolar o yüzden korkuyorum lütfen açıklayıcı ve doğru cevap verirseniz sevinirim çünkü düşünmekten kafayı yicem
Peçeteyle bozulsaydı bebekken altımız değişirken bozulurdu. Bende senin gibi takıntılıydım taki ilişki yaşayıp kızlıgımı kaybedince anladım o kadar basit şekilde bozulmuyor korkma kendinede kuruntu etme bu konuda

Back
X