- 6 Ocak 2016
- 74
- 1
- 86
- Konu Sahibi birgaripcadi
-
10 yaşında üye oldunuz yani, tmm…Evet. Yaşım 19
Bozulsa nolur?Lütfen acil cevap verin? Dün gece erkek arkadaşım vajinama parmağını soktu ve çok acıdı o an kanamam olmadı ama bu sabahtan beri kahverengi akıntım var hala acıyor. Kızlık zarım bozulmuş mudur . Fotoğrafını da çektim ekliyorum
He hemde içine kadar açmışFotoyu görmedim gerçekten vajinasinimi çekip atmış tövbe yarabbim
Öncelik daha yaş olarak çok küçüksünüz bu yaşlarda cinsellik gibi konular geçtiğinde arkana bakmadan kaçmalisin zaten cinsellik geçen bir ilişki sizi sevdiğini değil sizden çıkarları olduğu için başlamıştır. Amacı sizinle cinsel ilişki için birlikte olduğunu gösterir ki öyle. kızlık zarı yoktur. Sadece kasların yirtilmasindan dolayı kanama olur. Gelen kan açık pembe bir kandır. Parmak sokmayla kızlık zarı bozulmaz zedelenir. Gelen Kahverengi lekele adet öncesinde de gelir arkasından adet başlangıcı olur.Lütfen acil cevap verin? Dün gece erkek arkadaşım vajinama parmağını soktu ve çok acıdı o an kanamam olmadı ama bu sabahtan beri kahverengi akıntım var hala acıyor. Kızlık zarım bozulmuş mudur . Fotoğrafını da çektim ekliyorum
Bence bu bir erkek asla bir kız böyle birsey paylaşmaz. Kizligim bozuldumu diyen korkan biri orasını asla paylaşmaz. Artık ortalıkta sapık kaynıyorHe hemde içine kadar açmış
:) Ohoo buraya ilk atan değil valla daha öncede gördükBence bu bir erkek asla bir kız böyle birsey paylaşmaz. Kizligim bozuldumu diyen korkan biri orasını asla paylaşmaz. Artık ortalıkta sapık kaynıyor
Cidde fotoğrafini mi koymuşHe hemde içine kadar açmış
Bende katılıyorumBence bu bir erkek asla bir kız böyle birsey paylaşmaz. Kizligim bozuldumu diyen korkan biri orasını asla paylaşmaz. Artık ortalıkta sapık kaynıyor
Bence.de bunu paylaşan sapik zihniyetli erkek olsa gerekBence bu bir erkek asla bir kız böyle birsey paylaşmaz. Kizligim bozuldumu diyen korkan biri orasını asla paylaşmaz. Artık ortalıkta sapık kaynıyor
Nie şaşırdınız ki ilk değil sonda olmayacak siğil varmı die koyanlarda oluyorCidde fotoğrafini mi koymuşayy inanmıyorum cahillik zirvede yeni nesile de bak hiç utanmada yok
Abooo tobee yarabbimNie şaşırdınız ki ilk değil sonda olmayacak siğil varmı die koyanlarda oluyor
Gercektenmi bu yaşıma geldim böyle birseyle ilk defa karşılaştım gecrekten .inanamadım açıkçası. Tövbe bismillah daha neler duycam:) Ohoo buraya ilk atan değil valla daha öncede gördük
Sayfada genelde ilk görenler uyarıp kaldırttırıyor ondan Deng gelmemıs olabilirsinizGercektenmi bu yaşıma geldim böyle birseyle ilk defa karşılaştım gecrekten .inanamadım açıkçası. Tövbe bismillah daha neler duycam
Hayatimda böyle şey ne duydum ne gördüm. Bana göre normal bir hareket değil. Dr bile utanarak muayne oluyorum şaşırdım ne diyeyimNie şaşırdınız ki ilk değil sonda olmayacak siğil varmı die koyanlarda oluyor
İyide orasını çekip atmakta ne bileyimSayfada genelde ilk görenler uyarıp kaldırttırıyor ondan Deng gelmemıs olabilirsiniz
Tepki verdim diyede bana tepki veren olmuş. Demekki böyle şeyler normallesmis haberimiz yok .millet vajinasinin içini çekip atıyor erkeklerde vardır eminim utanma arlanma kalmamış benim ayıp demem batmış. Allah kafamıza taş yagdirsa yeri vallahi cahillikmi diyelim edep yoksunluğumu bilemedim. Biz sevgilimizle el ele tutunmaya utanırdık şimdi sevişmeler parmak sokmalar ne diyelim Allah hidayet versinCidde fotoğrafini mi koymuşayy inanmıyorum cahillik zirvede yeni nesile de bak hiç utanmada yok
Size tepki soyledikleriniz yuzunden verilmis. Herkes istedigini yapmakta ozgur, sizin nutuk cekmeniz, konuyu din diyanete baglamaniza tepki verilmis ki sitede dini yorum yapmak yasak.İyide orasını çekip atmakta ne bileyim
Tepki verdim diyede bana tepki veren olmuş. Demekki böyle şeyler normallesmis haberimiz yok .millet vajinasinin içini çekip atıyor erkeklerde vardır eminim utanma arlanma kalmamış benim ayıp demem batmış. Allah kafamıza taş yagdirsa yeri vallahi cahillikmi diyelim edep yoksunluğumu bilemedim. Biz sevgilimizle el ele tutunmaya utanırdık şimdi sevişmeler parmak sokmalar ne diyelim Allah hidayet versin
Yaşın 19, 10 yaşında mı üye oldun? Hadi Mahmutcum.Evet. Yaşım 19
Aynen de katılıyorum çok yerinde bir yorumİyide orasını çekip atmakta ne bileyim
Tepki verdim diyede bana tepki veren olmuş. Demekki böyle şeyler normallesmis haberimiz yok .millet vajinasinin içini çekip atıyor erkeklerde vardır eminim utanma arlanma kalmamış benim ayıp demem batmış. Allah kafamıza taş yagdirsa yeri vallahi cahillikmi diyelim edep yoksunluğumu bilemedim. Biz sevgilimizle el ele tutunmaya utanırdık şimdi sevişmeler parmak sokmalar ne diyelim Allah hidayet versin
Dini yorum yapmak nerde yasak yazıyor ben mi görmedimSize tepki soyledikleriniz yuzunden verilmis. Herkes istedigini yapmakta ozgur, sizin nutuk cekmeniz, konuyu din diyanete baglamaniza tepki verilmis ki sitede dini yorum yapmak yasak.
Yoksa hic kimse konu sahibinin koydugu fotoyu normal bulmuyor. Yani konuyu saptirip “insanlar bana tepki vermis demek ki vajina fotosu cekip kiymak normalmis” demeyin bosuna.
Konu sahibi oncelikle doktora gidin, sonrasinda o hayvandan sikayetci olun
Site kurallarinda yaziyor, uye olurken onayladiginiz metinde olmasi lazim.Dini yorum yapmak nerde yasak yazıyor ben mi görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?