• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben istemedim dile de getirdim beni sadece bu anlamda değil maddi anlamda da zor durumda bıraktı bircu vardı elimde avucumda ne varsa verdim geri ödemedi benimde elimde avucumda kalmadı biriktirp biriktio görüştüm psikolok ile ama şimdi maddi imkansızliklardan dolayı destek alamıyorum sevdiğim birinin bana bu geçmişi bırakmış olmasının acısı dinmiyor
Ne kadar seversen sev doğru değilmiş zaten. Onunla devam etsen ileride daha çok üzülecektin. Kabullenmeye çalış. Zor olsa bile illa ki geçicek. Parayı da unut bir şekilde yerine gelir. Bugün yarın kötü hissedersin ama en sonunda bu hisler tamamen geçicek. Sen o zaman en azından sana daha fazla zarar vermeden ondan kurtulduğun için iyi hissediceksin. Nolursa olsun hayatına daha iyi seni gerçekten seven insanlar çıkıcak. Lütfen intihar gibi şeyler söyleme ve düşünme🫶

Bir irademle yaptım belki evwt ama o zamanlar aklım başımda değildi olayların buralara geleceğini bilmiyordum ben seviyordum oda seviyor sandım aynı senin gibi kınıyordum işte böyle ben yapmam onu yapmam bunu yapmam bı baktım ki içersindeyim işte o işler öyle olmuyor insan kinamadigini yaşamadan ölmüyor
Şuan kınadığımı düşünmen çok komik .d ben seni neden kınayayım yahu? Yapmışsın etmişsin zerre umrumda değil.

Tutulduğum yer kızlık zarı diktirmek için fellik fellik çözüm arama çaban. Karşındaki insanı aptal yerine koyma çaban.

Boyle pezevenkleri nerden buluyorsunuz allah askina .paranida kaptirmissin.

Evlenecegin kisiyede uygun bir dille ilerde anlatirsin. Olmazsa olmaz , ayrilirsiniz. Erkekler her halti yerken iyi, onlarin cani sevismek isteyince iyi ama kadinlar isteyince tuh, kaka, kizlik zari vs vs.

Kizlik zarina bunca mana yukleyip, seni ölumun kiyisina getiren duzenin icine sicayim. Dimdik durucaksin kizim. Durmak zorundasin ki bu duzen degissin. Sen kendine bunu yaparsan, boyle asagilarsan, elin oglu sana yapmadigini birakmaz.

Ne kadar seversen sev doğru değilmiş zaten. Onunla devam etsen ileride daha çok üzülecektin. Kabullenmeye çalış. Zor olsa bile illa ki geçicek. Parayı da unut bir şekilde yerine gelir. Bugün yarın kötü hissedersin ama en sonunda bu hisler tamamen geçicek. Sen o zaman en azından sana daha fazla zarar vermeden ondan kurtulduğun için iyi hissediceksin. Nolursa olsun hayatına daha iyi seni gerçekten seven insanlar çıkıcak. Lütfen intihar gibi şeyler söyleme ve düşünme🫶
Teşekkür ederim desteğiniz için 🌸

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X