Kızlık zarı

ya 16 yaşında bir kız coğuğu cinsellikten ne anlar ya
nasıl yaşar ya aklım almıyo
seni yargılamak neden yaptın demek istemiyorum
ama ne düşünceyle yaptın bunu çözemedim
senin o yaşta okulunla eğitiminle meşkul olman gerek
bırak cinsellik yaşamayı 16 yaşında iken bir beraberlik sevgili bile erken ya
yani kızmayın bana ama ailende sorunlar olduğunu düşünüyorum
sana destek olamıcam güzelim
yapmışsın bir hata arkasında dur
cahillik ettim de
demekki daha hatalar yapıyosunki ablan seni tehtit ediyo

ben ablanın yerinde olsam seni tehtit etmek senin gözünü korkutmak yerine ,ailemin anlayacağı bir sekilde onlara söylerdim en azından başka hatalar yapmaman için bi ders olurdu

biraz fazla sert oldu ama olması gereken bu

ya ben hep kahroluyorum
arpa boyu kadar yol alamayan ülkem kaadınları
canım benim
evlilik dışı cinsellik yaşanmasına karşı değilim
keşke yaşın daha büyük olsaydı ama olmamış
senin yerinde olsam anneme söylerdim
annen sana kızar ama kötülüğünü istemez
ablanlada kesin bir dille konuş ve asla sırrını verme

Kardeşim kusura bakma ama, ablanın yerinde olsam emin ol tehtid etmek, seni huzursuz etmek yerine,hemen sonuca ulaştırır uygun bi dille anneme anlatırdım.

Kusura bakma ama ablanı hatalı bulurken, konuda hiç hatan yokmuş gibi davranma, yaa 16 yaşından bahsediyoruz, daha önünde ne kadar uzun yıllar var, yeni yeni, sütyenler giyilmeye başlanır, hatta ilk aylarda, utanırsın giydiğini görecekler diye, kaşlar yeni yeni alınır, erkek arkadaş olmaz bile o yaşta, kızlarla yemekler yapılmaya çalışılır, ama maşallah sen hızlı atlama yapıp, hepsini harcamışsın, yasakkelime bütün kızlar bunlarla ilgilenirken sen yanlış arkadaşlıklar edinmişsin, çok yazık:1shok:
Okuyunca inan kız kardeşim yok ama, seni onun yerine koydum, kendi kendime sayıklar oldum, yok yok ben zaten böyle ilgisiz bırakmaz bu hale gelmesini engellerdim diye, kendi kendime yorum yaptım
Devamında da hala doğru tavır sergilediğin söylenemez, (şahsi fikrim) internet arkadaşlığını asla ve asla doğru bulmuyorum, 18 yaşındasın daha, tahminim bir çok kez uyarıldın ama, yoluna devam ettin, ablanın baskısının devam etmesi çok normal,

Son düzenleme:
ya 16 yaşında bir kız coğuğu cinsellikten ne anlar ya
nasıl yaşar ya aklım almıyo
seni yargılamak neden yaptın demek istemiyorum
ama ne düşünceyle yaptın bunu çözemedim
senin o yaşta okulunla eğitiminle meşkul olman gerek
bırak cinsellik yaşamayı 16 yaşında iken bir beraberlik sevgili bile erken ya
yani kızmayın bana ama ailende sorunlar olduğunu düşünüyorum
sana destek olamıcam güzelim
yapmışsın bir hata arkasında dur
cahillik ettim de
demekki daha hatalar yapıyosunki ablan seni tehtit ediyo

ben ablanın yerinde olsam seni tehtit etmek senin gözünü korkutmak yerine ,ailemin anlayacağı bir sekilde onlara söylerdim en azından başka hatalar yapmaman için bi ders olurdu

biraz fazla sert oldu ama olması gereken bu

16 yaşında cinsellikten anlamamış kızcaaaz
onunla birlikte olan adam sübyancıydı demekki
küçük kızlardan hoşlanıyodu
yada oda kendi yaşıtı bi erkekti evcilik oynuyolardı
allah kızlarımızın aklını başına getirsin
ablanda iyi yapmış ben olsam şimdiye çoktaaan söylemiştim annemlere
korkuyodun madem annenden babandan yapmayacaktın

üzülme güzelim. moralini iyice bozacak yazıları da kafana takma kaale bile alma. bunları yazanlar ya hiç 16-17-18 olmamışlar ya da unutmuşlar bir çoğumuzun yaptığı gibi. bunlar çok alengirli yaşlardır ve bu yaşlarda yapılan hataların yargısı olmaz. çünkü o hatalar sadece senin hataların değil, en başta ailenin sonra da içerisinde bulunduğun çevrenin hataları. "çocuk"sun daha ya tam anlamıyla "ÇOCUK".. ne konuştuklarının farkında değil bu insanlar. şu anda da yaşın ufak eminim yaşadığın bu tecrübe seni yaralamıştır, taşıyabileceğinden çok daha büyük bir yük koymuşsun omuzlarına özellikle de hala bu konuda şu yukarıdakiler gibi zihniyetleri barındıran ülkemde yaşarken. onlar senin kendi içinde verdiğin savaşı anlayamazlar. o yüzden kaale alma diyorum. sen de istemezdin elbette henüz "çocuk"ken bunu yaşamayı.

ne yapman gerektiği konusundaki fikrimi de sorarsan, tabiki nasıl bir aile yapın var bilmiyorum ama annene söylemen gerektiğini düşünüyorum. aslında hiç kimseye söylemek zorunda değilsin bu tamamen senin özelin ama ablanın saçma sapan adice baskısından kurtulman için böyle yapman gerektiğini düşünüyorum. çünkü onun bu baskısı seni annenin tepkisinden daha fazla yaralıycak ve uzun vadeli olucak. annen tepki göstericektir belki tabiki sana kızacaktır ama unutma ki o da bir kadın ve sen onun evladısın. bir süre sonra yanına gelip sıkı sıkı sarılacaktır sana. başka bir alternatif yok güzelim.

çok üzüldüm içinde bulunduğun duruma, umarım sende telafisi olmayacak hasarlar bırakmaz bu olanlar.

b&M ve vildanangel, kızcağız daha çocukmuş yani reşit değilmiş. olabilir böyle şeyler. her genç kız hataya düşebilir. bir düşünceyle değil bir heyecanla böyle bir hataya düştüğünü sanıyorum. hepimiz kıpır kıpır oluruz o yaşlarda ama bazen neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmeyiz. değil mi? şimdi bu kızcağızı yargılamak çok saçma gerçekten. ,

ben olsam gider annemle konuşurum bu mevzuyu sakince. ablaya fırsat vermeden, hata yaptığımı ve pişman olduğumu söylerdim.

b&M ve vildanangel,kızcağız daha çocukmuş yani reşit değilmiş. olabilir böyle şeyler. her genç kız hataya düşebilir. bir düşünceyle değil bir heyecanla böyle bir hataya düştüğünü sanıyorum. hepimiz kıpır kıpır oluruz o yaşlarda ama bazen neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmeyiz. değil mi? şimdi bu kızcağızı yargılamak çok saçma gerçekten. ,

ben olsam gider annemle konuşurum bu mevzuyu sakince. ablaya fırsat vermeden, hata yaptığımı ve pişman olduğumu söylerdim.

bak canım kendin diyosun cocuk diye
o yaşta cinsellik yaşanırmı yaa 16 yaşş biz 18 den bahsetmiyoruz o yaşata bi kız okuyla meşkul olmalı eğitimini düşünemli
ben zaten dedim sanrım ailevi sorunlar var ki bu kızcağız böyle boş bırakılmış şimdide netten tanıştığ biriyle görüşüyomuş

bence ejem sağlıklı düşünemiyosun güzelim aşkın toz pembe rengi gözlerini kapamııış
ejemcim evdeki acı su çeşmesi dışardaki tatlı su ırmağından kymetlidir diye bi söz var
sen annene üzülerek pişmanlıkla herşeyi analt üzerinden at bu yükü rahatla 18 yaşındasın ama hersene geçtikçe düşüncelrin dğişicek coocukluk yapmışım diyceksin
hiç kimse annen kadar yakın olmaz ve onun kadar önemsemez seni elin adamına özellikle nette tanıştığn insana cok güvenme

thyanel arkadaşım bizde cocouk olduk bizde 16-17-18 yaşalrı geçirdik ama aklımdan cinsellik geçmedi
heralde fazla sıkı yetiştirldim allah razı olsun ailemden cokta iy etmişler evet biz bu zihniyetteyiz ve ne mutlu bana bu zihniyetteyim alnım acık hiç te utanmam sizin gibi laf sokanlara karşı dimdikim

ne yazık sizin gibi düşünen
16 yaşta yaşanan cinselliğe "kimseye söylemek zorunda diilsin senin özelin" diyebilen zihniyet olduğu sürece daha cookk hatalar daha cokk cahillikler yaşanır benim güzel ülkemde daha cok zar diktirme vakaları daha cok evlilik öncesi bebek aldırmaları oo daha neler hepsi olur

Son düzenleme:
son cümlelerimi okumanı şiddetle tavsiye ederim. herkes sizin gibi olmayabilir. hanımefendi.

bak canım kendin diyosun cocuk diye
o yaşta cinsellik yaşanırmı yaa 16 yaşş biz 18 den bahsetmiyoruz o yaşata bi kız okuyla meşkul olmalı eğitimini düşünemli
ben zaten dedim sanrım ailevi sorunlar var ki bu kızcağız böyle boş bırakılmış şimdide netten tanıştığ biriyle görüşüyomuş

bence ejem sağlıklı düşünemiyosun güzelim aşkın toz pembe rengi gözlerini kapamııış
ejemcim evdeki acı su çeşmesi dışardaki tatlı su ırmağından kymetlidir diye bi söz var
sen annene üzülerek pişmanlıkla herşeyi analt üzerinden at bu yükü rahatla 18 yaşındasın ama hersene geçtikçe düşüncelrin dğişicek coocukluk yapmışım diyceksin
hiç kimse annen kadar yakın olmaz ve onun kadar önemsemez seni elin adamına özellikle nette tanıştığn insana cok güvenme

thyanel arkadaşım bizde cocouk olduk bizde 16-17-18 yaşalrı geçirdik ama aklımdan cinsellik geçmedi
heralde fazla sıkı yetiştirldim allah razı olsun ailemden cokta iy etmişler evet biz bu zihniyetteyiz ve ne mutlu bana bu zihniyetteyim alnım acık hiç te utanmam sizin gibi laf sokanlara karşı dimdikim

ne yazık sizin gibi düşünen
16 yaşta yaşanan cinselliğe "kimseye söylemek zorunda diilsin senin özelin" diyebilen zihniyet olduğu sürece daha cookk hatalar daha cokk cahillikler yaşanır benim güzel ülkemde daha cok zar diktirme vakaları daha cok evlilik öncesi bebek aldırmaları oo daha neler hepsi olur

ya nasıl 16 yasindayken aklınızdan cinsellik geçmemiş ya...
yalvarıyorum artık bu kadar da saf kız oyunu oynamayın artık...
cinsel dürtünüz yoksa, 16 yaşında, bence sorun varmış...sizin cinsel hayatınız bizi enterese etmiyor, sadece kişiliğinizi anlamaya çalışıyorum ama başaramıyorum kusura bakmayın. evlilik öncesi bieşeyler yaşayan kıza 'ailem kapalıydı, ben hiç bilmem öyle şeyler' diyorsunuz,
başka bir cinsellik topiğinde, eşinizle ilgili en özel konuları gayet rahat ifşa ediyorsunuz. ''kuduruyorum'' vs gibi kelimelerle hem de...

neyse. zaten dünya tutarsızlıklar diyarı, sizin suçunuz yok.

son cümlelerimi okumanı şiddetle tavsiye ederim. herkes sizin gibi olmayabilir. hanımefendi.

okudum zaten deyazdım sizinle bi sorunum yokki benim güzelce konusuyoruz neden hanfendi diyerk kinayi konuşuyosunuz

tabikide herkes ben gibi olmaya bilir benim kırmızı ile yazdığım yazı ne size nede ejeme yanlış anladınz sanırım:çok üzgünüm:

bayanlar gerçekten anlamakta zorlanıyorum, burada bir genç kızımızın sorunu söz konusu iken neden olay kişisel soğuk savaş haline geliyor ?

neden biz bayanlar birbirimize karşı bu kadar art niyetlerle doluyuz ? Bizim birbirimize destek olmamız gerekirken, neden en ufak şeyde bile köstek olmaya hazırız ?

Kişi nasılsa etrafındakileri de öyle bilirmiş... Neden farklılıklara karşı bu kadar hoş görüsüzsünüz ?
Anlamıyorum gerçekten, herkes aynı olmak, ortak bir noktada buluşabilmek zorunda değil. Madem buradasınız, bir katılımda bulunuyorsunuz. HERKESE SAYGI DUYMAK ZORUNDASINIZ ! Bunu söyleyen ben değilim, bu kuralı ben koymadım. Madem hepiniz çok zekisiniz (!), başkalarını beğenmiyorsunuz, siz 1 numarasınız, bunu da akıl edebilirsiniz sanırım yerimseniben

Lütfen, çok rica ediyorum, olayı kişisel savaş haline getirmeyelim. Biraz daha olumlu, biraz daha ılımlı, yapıcı olalım. Biz 16 yaşındaki bir kızın sorunundan bahsederken, ona örnek olmak durumundayız. Ama bu şekilde değil, olumlu yönde. Ben bunu size 21 yaşındaki bir genç kız olarak yazıyorum ve çok rica ediyorum.

Saygılar a.s.

Back
X