kizlik zarim bozuldu

Hem kan gelmezse hem de rahat girer ve normal bi cinsel iliski yasayabilirsek suphelenir mi diye korkuyorum sonucta hicbiri elimde degil... ilk gecesinde herkes normal bi iliski mi yasiyor yoksa o gece sadece kizlik bozzulup duruyor mu eşler yardim edin. Siradan bir cinsel iliski mi bu herzamanki gibi mi ilk gece

Peki madem bir şehir efsanesi anlatayım "bir arkadaşım" hikayesi illa korkunçlu olacak değil.

Bir arkadaşımın arkadaşı gerdek gecesinden çok korkuyormuş, ne olacak ne bitecek diye. Sonra o gün gelmiş ama korkuyla bekliyormuş; adam sormuş ne oldu? korkudan ölecek gibisin demiş, acaba kan olmazsa benden şüphelenir misin? diye kız açık açık korkularını söyleyip anlatmış, adam da demiş ki "tecrübe sahibi olmayan kandan falan değil, daha yatağa otururken belli olur, korkmana hiç gerek yok, ben sana sen olduğun için güveniyorum." demiş, sonsuza dek mutlu mesut yaşamışlar sonra.

Hem kan gelmezse hem de rahat girer ve normal bi cinsel iliski yasayabilirsek suphelenir mi diye korkuyorum sonucta hicbiri elimde degil... ilk gecesinde herkes normal bi iliski mi yasiyor yoksa o gece sadece kizlik bozzulup duruyor mu eşler yardim edin. Siradan bir cinsel iliski mi bu herzamanki gibi mi ilk gece
Geçen sene bi hocamız evlenecek çiftlere eğitim yada seminer gibi bişey verdiğinden bahsetmişti bize devletin görevlendirdiği bi durummuş galiba çok hatırlamıyorum ama. İlk gece normal olanın kan gelmemesi olduğunu vs anlatmış bize de bu konuyu anlatırken bahsetmişti.
Eğer bu tarz seminer/eğitimler devam ediyorsa araştırıp nişanlına gitmeyi teklif edebilirsin.

Degil iste, gayet kalin, hatta benimkisi bsadecya kalinmis mesela, öyle dedi doktor. O hissedilmeyecek kadar ince olanlar istisna daha cok
Bak sen kalın deyince birkaç santim falan diyemi düşünüyosun yapma lütfen komik oluyorsun sadece su an.ne olmuş biliyormusun,sen bunu dert etmişsin zarın bozulmamış ama bozulduguna takmışsın,sana normal normal anlatsalar takıntın devam edecegi icin her seyi abarta abarta anlatmışlar

Masturbasyon yaparken icime birsey sokuyordum kucukken bilmiyordum kizlik zarinin varligini.ama zarar gelmemis. Ilk gece eger penis hic zorlanmadan iceri girerse bu normal bi durum mu yoksa illaki ilk zorlama oluyor mu. Iliski tam anlamiyla yasaniyor mu o gece yoksa kizlik bozulup birakiliyor mu. Uzun sure 2 yil kadar icine birsey sokmadim eski haline donmus mudur kizlar yardim edin lutfen 3 ay kaldi... uzun sure iliskiye girmeyenler vajinasinda darligi hissediyor mu ve ilk gecesi rahat gecip vajinasi zorla mayan var mi
sen bozulduğunu biliyosun aslında..hayır tekrar eski haline gelmez git diktir çok korkuyorsun madem :)

hangi normal dr "kizlik zarin sapasaglam, anadan dogma, piril piril duruyor" gibi bir açıklama yapar.

:KK70::KK70::KK70::KK70:
Esnek olmasi demek, zarin ortasindaki deligin büyük olmasi demektir.
Bu durumda o duvari pek hissedemiyo erkekler ve akillarina kurtlar düsüyo. Sonra jinekologa gidip muayene ettiriyorlar eslerini, doktorda, bu zar esnek ondan öyle, zaten delik kismi büyük oldugu icin rahatca penis icine girdigi icin bozulmazda kolay kolay der doktor

Ben bi de kendi doktorumu begenmiyordum.
yarin gidip elini ayagini opecegim :KK70::KK70::KK70::KK70:

Hem kızlık zarım bozuldu diye başlık açıyorsun, hem zarar gelmemiş diyorsun doktora mı gittin. Küçüktüm kızlık zarını bilmiyordum demişsin 2 sene olmuş şu an kaç yaşındasın ki sen evde hapis mi kaldın hiç arkadaş yüzü görmedin mi de kızlık zarını bilmiyor musun dağda mı yaşıyorsun mastürbasyonu bilecek ve yapacak kadar yaşın büyük de zarı bilmeyecek kadar küçük hadi canım geç bunları..

Yahu bal gibi biriyle birlikte olmuşsun işte kızlık zarından haberim yoktu da bilmem ne yaptım diyor bir de her yerde kızlık zarı diktirme konusu açmış bir de gelmiş burada zarıma zarar gelmemiş diyorsun salak mı sandın sen bizi. Yazmışsın işte uzun süre ilişki yaşanmamışsa eski haline döner mi daralır mı diye sormuşsun önceki konularında demek ki birileriyle birlikte oldun üzgünüm birliktelik yaşadıysan zar filan yok, üzgünüm uzun sürede ilişki yaşamamış olsan esk haline dönmez bu ne yani 2 senede bir kendini yenilesin, üzgünüm sana önceki konuda yazdığın gibi kim kız zarı gibi olur anlaşılmaz dayanır dediyse o da yalan. Diktirdiğiniz zar sadece birkaç gün dayanır evlenmeden birkaç gün önce diktirmen lazım bir de regl zamanı dikilir mi demişsin bir de zar bozulmadı diyor burada ya Allahım aklıma mukayyet ol. Yaptınız bir şey arkasında durun bari yaptım deyin alla alla..

Psikolojik olarak bitik durumdayım. Düşünmekten ateşim çıkıyo ruh gibi çalışıp eve gelip saatlerce yatıp düşünüyorum araştırıyorum didikliyorum. Erkek arkadaşımı çok seviyorum ben geçmişi unuttum herşeyi ilk gibi onla yaşıcam hiç hissetmediklerimi hissediyorum geçmişte yaptığım tek bi hata hayatuma mal olsun istemem. Eğer bir gün öğrenirse diye korkuyorum yada amelyttan snra benim içim rahatlıcak mı bilmiyorum ama ARTIK KURTULMAK İSTİYORUM..... burda en azından tek olmadığımı hissediyorum. Kötü birşey yapmadık bunun cefasını çok fazla çekiyorum sadece sevip güvendim ama zaman herşeyi ters çevirdi şimdi farklı bi hayatım var ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

Bunu yazan sizsiniz hanımefendi başka konuda yani kızlık zarı diktirme konusunda yani neden insanlara yalan söylüyorsunuz bilmem ne yaparken oldu diye, neden bozulmadı diyorsunuz. Neden salak yerine koyuyorsunuz hayret birşey yaaa.. Nasıl sinir oldum ama.

Back
X