makınyı içeri sokmadıysan bozulmamıstır da içerı nasıl sokabılecegını dusunuyorumda yok yhaa etını kaptırmıssın senarkadaşlar gerçekten çok utanarak bu konuyu paylaşıyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum o kadar aklıma takılıyor ki doktora bile gitmeyi düşündm ama utanıyorum1 ay öncesinde makineyle bikini bölgemi alırken kızlık zarımın olduğu bölgede kanama gerçekleşti ve bi miktar kan ile şok oldum ve makine falan kan oldu makine bişey yapmış olabilir mi zaten alırken çok acıdığı için bişey hissetmedim uyuşmuştu ama o bölgemde zaten tüyler alındığı için çok yanma vardı ve tam o bölgemde kan geldi ve 2 gün sonra adet oldum çok korkuyorum . erkek arkadaşım biraz bu konuda çok takıntılı ve evleneceğiz. ve ben evlenmekten bile korkuyorum ya bozulduysa naparım .
Bence birşey olmamistir kil kökünden kan gelmiş olabilir. Ama kanın miktarida onemli. Kızlık zari içeride değil gözle görülecek bir yerde..arkadaşlar gerçekten çok utanarak bu konuyu paylaşıyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum o kadar aklıma takılıyor ki doktora bile gitmeyi düşündm ama utanıyorum1 ay öncesinde makineyle bikini bölgemi alırken kızlık zarımın olduğu bölgede kanama gerçekleşti ve bi miktar kan ile şok oldum ve makine falan kan oldu makine bişey yapmış olabilir mi zaten alırken çok acıdığı için bişey hissetmedim uyuşmuştu ama o bölgemde zaten tüyler alındığı için çok yanma vardı ve tam o bölgemde kan geldi ve 2 gün sonra adet oldum çok korkuyorum . erkek arkadaşım biraz bu konuda çok takıntılı ve evleneceğiz. ve ben evlenmekten bile korkuyorum ya bozulduysa naparım .
makinanın üstü kan oldu ve elimede 3 damla kan geldiBence birşey olmamistir kil kökünden kan gelmiş olabilir. Ama kanın miktarida onemli. Kızlık zari içeride değil gözle görülecek bir yerde..
yoktur bir şey rahat ol deri ezilmiştirmakinanın üstü kan oldu ve elimede 3 damla kan geldi
arkadaşım endişelenmen çok yersiz kızlık zarı çok içerde.batık falan varsa o bölgende onun kökü kanamıştır yada etin yumuşak olduğu için sıkışmıştır.benim sir yaparken bile kanıyo kimi zaman .makineyle kanama olması çok daha normalmakinanın üstü kan oldu ve elimede 3 damla kan geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?