Kızlık zarım yırtıldı mı yırtılmadı mı ?

Şuan bozulmama ihtimali var mı peki. Ben aynı ben gibiyim hiç bişey hissetmiyorum. Kadın mı oldum hala aynı mıyım bilmiyorum

Şuan bozulmama ihtimali var mı peki. Ben aynı ben gibiyim hiç bişey hissetmiyorum. Kadın mı oldum hala aynı mıyım bilmiyorum
Offff , off kime ne anlatıyorumki ben. Kendinizi neden kumanda olarak görüyorsunuz çıldırıcamm. Bu bakirelik, kızlık zarı ile ilgili kadınların kendilerini böyle aşağılık,gurur kırıcı duruma girmeyi kabullenmelerine, bunu normalleştirip erkeklere kendilerinin bakire(!) olduğunu tespit etmeye çalışmalarına...

Ben kız mıyım kadın mıyım bozuldum mu nedir yahu. Kendinize bir saygınız olsun ya. Cinsellik gir çık, sok çıkardan ibaret bir şey değil . Nişanlınız kan gelmesini beklemiş gelmeyince de bakire değil miydin diye sorgulamış. Onu gözünüzde aklamayın.

Düğün tarihi yakın mı? Düğünden önce kalite kontrole (!) girmek istemiş besbelli.

Siz zaten kadınsınız. İlk ilişkiden zevk almayabilirsiniz, kan da gelmeyebilir. Gayet normal bir durum bu. Ortam uygun değildi demişsiniz, nesi uygun değildi?

Pipisi bamya kadarsa hissetmemen normaldir niye sorunu kendinde arıyorsun ?

hangi amacla birlikte oldunuz ki daha boyle seyleri bilmeden sacma sapan seylere kalkısiyorsunuz sonrada akil almaz sorular soruyorsunuz

Ben.adama çok kızgınım bakire olan biriyle ilişki yaşayıp sonra bakire degilmisin diye sormak gurur kırıcı kadın kendini hem ruhen hem bedenen kendini hazırlamış senle bişey yaşamış adamın dediğine bak

Neden doktora gidip kendini kanıtlasınki?
Neden kanıtlamasın ki ? Bekaretliği önemseyen dinine düşkün insanları ayrıştırmayın ayrıca önceden ilişki yaşamak herkesin tercihi değil ki benimde tercihlerim arasında değildi kocamın ilk olmasını istedim nasıl ki bazıları önceden ilişkiye girmeyi normal buluyorsa bulmayanlarda gayet normal herkesin görüşüne inanışına saygımız var ama bu kişiyi sevdiğini söylüyor karşısındakide bu işleri önemseyen bir insansa evliliğinde sorunlar yaşamaması adına gidip kendini kanıtlayabilir gayet normaldir bu bence ben sevdiğim insanla hayatını birleştirdiysem daha öncedende ilişkiye girmeyip kendimi sakladıysam karşımdakide önemsiyorsa kendimi kanıtlamak kadar normal doğal birşey olduğunu düşünmüyorum herkes herkes gibi düşünmek zorunda değildir bu platformda gördüğüm kadarıyla boşanmak çok sıradan normal şeyler ama böyle basit konular için kalkıpta sevdiğim adamı kaybetmeyi göze almak saçmalık olurdu sanırım.

Kan yok dedi sonra tekrar girdi bastırdı kan yine yok bakire değil misin dedi?
Özel an yaşıyorsunuz o esnada kan yok diyor. Bu iğrenç bir davranış. Bakire değil misin demiş ağlamışsın sonra sorun yok dese de kan yok diye iki kere teyit eden biri evlendikten sonra bakire olduğunu bilse bile bakire değildin diyebilir bunun için tartışma bile çıkarabilir bunun örneği çok var

Harun abi misin nesin be? Kızın zaten bakire olduğunu biliyor, kan gelmeyince rezil herif birkaç kere daha soruyor. Herkeste kan gelecek diye bir şey yok, sevdiği adam sağdan soldan "bakirelerden kan geliyuoarrr yeaggg" cümlelerini duyarak büyüyor, ama kızlık zarının herkeste olmadığını ve olan kişilerde de kan gelmediğini bilmiyor olacak. Sen adama bakireyim diyeceksin, adam da kan gelmeyince hesap soracak ama sende ona kendini kanıtlayacaksın. Neden? Ahh, pardon, çünkü sevgiydi, aşktı. Ajajhdjaj. Bu platformda gördüğün kadarıyla boşanma çok sıradan şeyler ama o kadınlar nelere katlanıyor, nelere maruz kalıyor o kısımları kaçırmışsın. Ya da onlar da mı hatalı? Mercimek kadar değer görmemiş, ötekileştirilmiş Anadolu kadınları gibi(ninelerimiz, belki annelerimiz) susup her şeyi siniye mi çekselerdi, he canım? O güzel yuvalarını kadınlar kulübündeki kadınlar için bozmasaydılar keşke. Neyse ki sen çok zeki birine benziyorsun.

Öyle foşur foşur gelen bir şey değil, gerizekalı nişanlına anlatırsın.

Benim arkadaşım da yaşadı kız ağla ağla mahvoldu eşi de salağın tekiydi dedim ona o yapamadı senlik sorun yok çok kasmıştı kendini sonra yavaş yavaş kan geldi ondan iç
çamaşırını takip etti hatta saklamıştı akşam ona göstermek için mesela benim de aşırı az silik kan geldi ama canımı veriyordum siz acı bile hissetmediyseniz ya zarınız yok ya da çok çok esnek bunu doktorlar görebiliyorlar kendinden de eminsin korkma boşuna

muhabbete bak. hepsini almıs . belki esnektir ve arkadasının çüküsü yetmemiştir ...

Her kadında ilk birliktelikte kanama olacak diye bir kural yoktur. Bazı kızlık zarları penisin içeri girmesine, esneyerek kanama olmadan izin verirler. Veya yırtılan yerdeki kanlanma ve kılcal damarlar az olduğundan dolayı, fark edilmeyecek kadar az kanama olmaktadır

Aşkım merhaba öncelikle eşimle ilk gecemizde senin o dediğin esnekliği bende farkkettim sanki bir duvar var gibi ilk başta benden de kan gelmedi eşime biraz acidi biraz duralım beni biraz anla dedim sonra eşim bana sakin ol korkacak cekinecek bişey yok sen benim eşim olursun kendini bana birak biraz rahatla dedi dediği gibi de yaptım tabi ilk gece artık zorlamadik 2. Gece kendimi daha rahat hissetim ve 2. Gece kan geldi aşkım kendini sıktığın için gergin olduğun korktuğun için gelmemiş olabilir en yakın zamanda doktor a git eğer kızlığına bişey olmadıysa nişanlın ile konuş bu durum u inanmaz sa beraber gidin sen nededin peki nişanlın sen bakire degilmiydin dediğin de

yani kızlık zarı elastik olabilir esnek olabilir bazılarının doğumda bile yırtılabiliyormuş ama sen bu ayıya bunu nasıl anlatacaksın bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…