Kızlık zarım yırtıldı mı yırtılmadı mı ?

leyla gumus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2025
11
-18
1
26
Arkadaşlar nişanlımla ilişkiye girdik ama kan gelmedi. Şimdi benim içime girdiğinde bi duvar hissettim o duvarı geçti mi geçmedi mi anlamadım. Ama çıktığında kan yok dedi bem girdiğini çıktığını vs. Hissetmedim normalde orgazm olmam lazım o da olmadı? Yani yanlış yaptığım bişey mi var? Bekaretim gitti mi gitmedi mi bilmiyorum bekar olduğum için doktorlar da gidemiyorum. Nişanlım da bakire değil miydin sen dedi? Lütfen yardım edin kızlık zarı tam olarak nerde oluyor? Yapamadı mı giremediyse o içimdeki engel neydi?

Nişanlınız gibi olan erkeklerden tiksiniyorum midem bulanıyor. Kızlık zarı yapınız elastik, esnek olabilir. Her kadında kanama olacak diye bir şey yok. Sizi bakire olmamakla itham eden bir ayı var ortada. Bence ayrılmanız ileriki zamanlarda mutsuz bir evlilik yapmamanız için çok daha sağlıklı olur.

Nişanlınız gibi olan erkeklerden tiksiniyorum midem bulanıyor. Kızlık zarı yapınız elastik, esnek olabilir. Her kadında kanama olacak diye bir şey yok. Sizi bakire olmamakla itham eden bir ayı var ortada. Bence ayrılmanız ileriki zamanlarda mutsuz bir evlilik yapmamanız için çok daha sağlıklı olur.
Doğru. O da şaşırdı biraz ama başka bi sepep vardır ağlama filan dedi, yani ben oldu mu olmadı mı hiç anlam veremedim zevkte alamadım. Bakire olmasam bile zevk almam gerekmiyor mu? Yanlış mı yaptık onu bilmiyorum

Yırtılma olmamıştır, belki hafif zedelenme olmuştur. Nişanlınız da bu işi becerememiş olabilir, içinize tam girmemiştir. Siz de girdiğini, çıktığını hissetmemişsiniz acemilikten dolayı sanırım. Bu ilk deneme miydi?

Yırtılma olmamıştır, belki hafif zedelenme olmuştur. Nişanlınız da bu işi becerememiş olabilir, içinize tam girmemiştir. Siz de girdiğini, çıktığını hissetmemişsiniz acemilikten dolayı sanırım. Bu ilk deneme miydi?
Evet evet ilk deneme, kafamda bir sürü soru gerçekten kaç gündür bunu araştırıyorum. Yani zor olan bişey mi ikimizde acemiyiz

Doğru. O da şaşırdı biraz ama başka bi sepep vardır ağlama filan dedi, yani ben oldu mu olmadı mı hiç anlam veremedim zevkte alamadım. Bakire olmasam bile zevk almam gerekmiyor mu? Yanlış mı yaptık onu bilmiyorum
Zevk almanız gerekiyor evet, bunun bakirelikle alakası yok. Kendinizi o an kastınız mı korktunuz mu? Nişanlınız da yeterince performans göstermemiş olabilir diye düşünüyorum. Erkekler tatmin edici şekilde kadınla ilgilense, ön sevişmeyi uzatsa, dokunacağı bölgeleri bilse, sert davranmayıp sakince yapsa bir sorun olmaz. Karşılıklı tatmin olunur. Tabi herkesin cinsellikten beklentisi aynı değil. Kimisi hard sever, kimisi soft.

Tamamının girdiğini söyledi ama gerçekten hiç bişey hissetmedim ki? Tamm bakire değilim varsaysaym hissetmem yine gerekir? Nerde yanlışlık yaptım acaba?

Zevk almanız gerekiyor evet, bunun bakirelikle alakası yok. Kendinizi o an kastınız mı korktunuz mu? Nişanlınız da yeterince performans göstermemiş olabilir diye düşünüyorum. Erkekler tatmin edici şekilde kadınla ilgilense, ön sevişmeyi uzatsa, dokunacağı bölgeleri bilse, sert davranmayıp sakince yapsa bir sorun olmaz. Karşılıklı tatmin olunur. Tabi herkesin cinsellikten beklentisi aynı değil. Kimisi hard sever, kimisi soft.
Kastım biraz ortam çok uygun değildi. İçime girdi bi duvar gibi bişey vardı bastırdı sonra geri çıktı. Kan yok dedi sonra tekrar girdi bastırdı kan yine yok bakire değil misin dedi? Ama bakireyim gerçekten

Kastım biraz ortam çok uygun değildi. İçime girdi bi duvar gibi bişey vardı bastırdı sonra geri çıktı. Kan yok dedi sonra tekrar girdi bastırdı kan yine yok bakire değil misin dedi? Ama bakireyim gerçekten
kesinlikle kendinizi ona kanıtlamak zorunda değilsiniz. Sizin de bir onurunuz, gururunuz olmalı. Dediğim gibi her kadında kanama olmak zorunda değil. Araştırsın baksın o da öğrensin, çeşit çeşit kızlık zarı var. Siz kendinizi kastığınız ,rahat olmadığınız için de tam birleşme olmamıştır muhtemelen. Eğer bu konuya kafayı takar, ısrarla yine bu muameleye devam ederse, güvensiz davranırsa ayrılın derim. Ama ben olsam, bana ilk seks deneyimi sonrası " sen bakire değil miydin?" diye soran erkekle bir yol kat etmem, ilişkiyi evliliğe taşımazdım. İyice düşünün başınız yanmadan , hayatınız kaymadan önce.

Girdiğinde en azından kızlık zarı esnek olsa bile hissetmem gerekmiyor mu? Sonuçta içine bişey giriyor evli arkadaşlarım bambaşka bi duygu diyor. Doğru değil mi? Ben onu seviyorum ayrılsak bile yapmadığım bişey için ömür boyu ondan ayrı kalmak istemiyorum. Her ne kadar kızsam da ama

Sadece gir çık bu mu yani? Ön sevişme falan olmadı mı hiç? Öpüşme,dokunma, sarılma vs. ? Resmen kan gelmesini beklemiş cahil.

Yok oldu. Yaptı öpüştük beni hazırladı. Baya 10 dk filan benden müsade aldı giriyim mi dedi gir dedim. Girdi bi duvar vardı içimde biraz acıdı bastırdı çıktı kan yok dedi. Geri girdi ben bişey hissetmiyorum dedim. Hepsini aldı ama dedi gerçi çıktı yine kan yok. Yani ön sevişme saymazsak 5 dk sürdü

nişanlınız bir eğitim almış.. becerememiş demek 😂 bu arada bunu zevk alamadığınız içim söylüyorum.

yoksa kan gelmesi zaten zaruri değil

her kadının ilk ilişkisinde kanama olmak zorunda değil. karşılıklı zevk aldığınız güzel bir cinsel deneyim yerine kan beklentisi olan biriyle bir ömür geçirir misin? iyi düşün

Girdiğinde en azından kızlık zarı esnek olsa bile hissetmem gerekmiyor mu? Sonuçta içine bişey giriyor evli arkadaşlarım bambaşka bi duygu diyor. Doğru değil mi? Ben onu seviyorum ayrılsak bile yapmadığım bişey için ömür boyu ondan ayrı kalmak istemiyorum. Her ne kadar kızsam da ama
Evet hissetmeniz gerekiyordu. Ben ilk kez seks yaptığımda hissetmiştim çok da zevk veriyor cinsellik. Mastürbasyondan kat kat daha çok zevk veren bir şey. Fakat sizin nişanlınız çok odunca davranmış, doğal olarak siz de kendinizi kasmışsınız. Seviyorum diye bu muameleyi kabullenmeyin lütfen. İlerde mutsuz olan yine siz olursunuz. Evlenince de yine kan gelmedi muhabbeti dönerse, size iftira atarsa o zaman daha çok üzülürsünüz. Kendinizi ispatlamak(!) zorunda değilsiniz kimseye.

her kadının ilk ilişkisinde kanama olmak zorunda değil. karşılıklı zevk aldığınız güzel bir cinsel deneyim yerine kan beklentisi olan biriyle bir ömür geçirir misin? iyi düşün
Ya öyle de işte. Yine de seviyorum zaten bişey demedi sadece kan gelmeyince bakire değil misin dedi. Sonra başka sebebi vardır dedi

sen salak misin böyle adamla evlenip ne yapacaksin?
iliski yasamiyor da sondaj yapiyor!
insan hayatindaki kisinin ilk iliskisi oldugunu düşünüyorsa böyle ayi gibi mu davranir?
kan yok kan yok. kuyu kazip da su yok der gibi haber veriyor, ayı
ayrica birsey hissetmediysen becerememis olabilir. girse hissedersin - ha adamin seyi cok incedir bilemem.
kan konusuna da takilma. kadin kendini kasmazsa, islakligi musaitse kan man gelmemesi zaten normal olan. bende de bu sekilde oldu - hayatimdaki insana bekaret borcum olmadigi icin umrum bile olmadi

Evet hissetmeniz gerekiyordu. Ben ilk kez seks yaptığımda hissetmiştim çok da zevk veriyor cinsellik. Mastürbasyondan kat kat daha çok zevk veren bir şey. Fakat sizin nişanlınız çok odunca davranmış, doğal olarak siz de kendinizi kasmışsınız. Seviyorum diye bu muameleyi kabullenmeyin lütfen. İlerde mutsuz olan yine siz olursunuz. Evlenince de yine kan gelmedi muhabbeti dönerse, size iftira atarsa o zaman daha çok üzülürsünüz. Kendinizi ispatlamak(!) zorunda değilsiniz kimseye.
Benim merak ettiğim şey. Kızlık hemen dan diye bozulur mu?

Benim merak ettiğim şey. Kızlık hemen dan diye bozulur mu?
İçine penis girmesi yeterli bozulması için. Belki de onunki küçüktür. O bu işi becerememiş. Gir çık yapıp kan gelmedi demiş 2 kere. Saçmalığın daniskası, yaptığı şey çok cahilce. Bu saatten sonra bu ilişkiye devam ederseniz kendinize saygınız yoktur.

Back
X