Hadi ordan beee!...
Mastr yapmayı biliyosun, parmağını sokmayı biliyosun üstüne üstlük kan gelince şu kızlık zarı saçmalığı birden aklına düşüveriyo...
Ayrıca Kadın üye olduğunu düşünmüyorum şayet kadın üye isen bu kadar salak olamazsın!.. olmamalısın!...
18 yasimi tam doldurmadim o yuzden gidemiyorum gitmeye cesaret de edemiyorum acikcasi birazBir yıl önce yaşamışsın neden doktora gitmiyosun? Bu zamana kadar nasıl bekledin ki? Bi muayene ol için rahat etsin
Kızlık zarı çok içeride olmadığı için yırtılmışta olabilir. İnternetten araştırmanda fayda var canım18 yasimi tam doldurmadim o yuzden gidemiyorum gitmeye cesaret de edemiyorum acikcasi biraz
Kesinlikle ben de bayan olduğunu düşünmüyorum bu kadar cahilce bir yazıyı bir kadın yazamaz....!!!!!Hadi ordan beee!...
Mastr yapmayı biliyosun, parmağını sokmayı biliyosun üstüne üstlük kan gelince şu kızlık zarı saçmalığı birden aklına düşüveriyo...
Ayrıca Kadın üye olduğunu düşünmüyorum şayet kadın üye isen bu kadar salak olamazsın!.. olmamalısın!...
Dalgami geciyosun. Mast dedigin iliskiye girmemis biri parmak atarak yapmaz. Iliskiyegirmis biri masta gerekduymaz.. Doktor bile olsa burdan dogru derdine care olmaz.Lutfen yardim edin bi akil verin bundan yaklasik bi yil oce mast yaparken parmagimi soktum parmagimi cikardigimda kan gelmisti ama hic bi sekilde aci yoktu sonra ped taktim normal regl zamani gibi 5 gun sureyle kan geldi ama ilkte gelen kan regl kani mi yoksa kizlik zarindan mi geldi bilmiyorum bazen uyku uyuyamiyorum doktora gitmeyi bile dusunuyorum artik sizce bozulmus mudur(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?