merhaba arkadaslar.. ben banyoda temizlik yaparken malum bolgenin icine bir parca wc pecetesi koydum ama masturbasyon flan yapmadim. telefona bakmak icin cikdm bir yere oturdum sonra geri gidip cikardim yani yaklasik 1 dk sonra ama cikardigimda uzerinde bir bucuk cm buyuklugunde 2 kan lekesi vardi ..
biliyorum biraz komik bisi yaptim boyle seyleride bilmem.. kizlik zarim bozulmusmudur?
(oturdugum icin belki bisimi oldu diye korkuyorum. yalniz bisi yapmadan normal oturmusdum ama pecete tahris edipde kanamaz diye de dusundum) Daha sonrada hic kan gelmedi..
lutfen bana bir cevap verirmisnz ...
boylesine komik bir sey icin kizligimi kaybetmekden cok korkuyorum
merhaba arkadaslar.. ben banyoda temizlik yaparken malum bolgenin icine bir parca wc pecetesi koydum ama masturbasyon flan yapmadim. telefona bakmak icin cikdm bir yere oturdum sonra geri gidip cikardim yani yaklasik 1 dk sonra ama cikardigimda uzerinde bir bucuk cm buyuklugunde 2 kan lekesi vardi ..
biliyorum biraz komik bisi yaptim boyle seyleride bilmem.. kizlik zarim bozulmusmudur?
(oturdugum icin belki bisimi oldu diye korkuyorum. yalniz bisi yapmadan normal oturmusdum ama pecete tahris edipde kanamaz diye de dusundum) Daha sonrada hic kan gelmedi..
O peceteyi ne amaçla soktun?ne kadar soktun ki kan geldi
buyukler akintinin disina cikmasini engellermek icin pamuk koyarlar genelde iki namaz arasi abdest alma durumu yoksa.. benimde aklima o geldi.. wx kagidindan bir tane koyarip koydum... baska da kan yok
buyukler akintinin disina cikmasini engellermek icin pamuk koyarlar genelde iki namaz arasi abdest alma durumu yoksa.. benimde aklima o geldi.. wx kagidindan bir tane koyarip koydum... baska da kan yok
dışına çıkınca abdestmi bozulurmuş. bunuda ilk duydum. pamuK olayını. allaallabuyukler akintinin disina cikmasini engellermek icin pamuk koyarlar genelde iki namaz arasi abdest alma durumu yoksa.. benimde aklima o geldi.. wx kagidindan bir tane koyarip koydum... baska da kan yok
dışına çıkınca abdestmi bozulurmuş. bunuda ilk duydum. pamuK olayını. allaalla
Yavrucum büyükler pamuğu dört kolluya binince kullanıyor yanlış anlamışsın sen.
.. yani o pamukta ve bezde mikrop olsa direkt vücuda. kanada karışsa ölümcül bile olabilir.Sorma. Su olayi bir acikliga kavustursa alimler iyi olucak bence. Bir arkadasimbu yuzden idrar yolu iltihabi olmustu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?