Normalde öyle yapıyordum hangi akılla böyle bir şey yaptım bilmiyorum ergenlik zamanlarıydı yaptıktan sonra çok pişmanlık duyuyordum böyle bir şey olacağı aklımın ucundan bile geçmedi fazla baskı yaptım bir şey olmaz demiEvladım dümdüz klitorisini okşayarak yapsana elinle la havle vela tahriş olmuştur dikiş seni bozamaz üzülme
Zarın yerini tam anlayamadığım için bu kadar endişelendiriyor belki de bilmiyorum zar dudakların arasındaki deliğin içinde mipijama dikişi ile üstüste orgazm olmak bir çığır olmalı..
zar içerde nasıl bozulacak, bozulamaz
Bazı yaşadığım şeylerden ötürü kafaya çok takan bir insanım bu konuda farklı görüşler olduğu için endişe duydum buradan görüş almak istedimne değişik kafalar var ya gerçekten küçük dilimi yutacağım bi bu sitede.
dikiş içine mi kaçtı nasıl bozulsun, zaten kızlık zarı diye bişey yok diye bar bar bağırıyor doktorlar.
Endişe duyduğumdan ötürü pek mantıklı düşünemiyorum galibaPijamayı oraya kadar sokamazsın ki djddkdkdjdk Hayır ailene neden açıklama yapmaya kalkıyosun onu da anlamış değilim
Mast. Biliyorsunuz klitorisi biliyorsunuz boşaldığınızı anlıyorsunuz zarı nasıl bilmiyorsunuz hayretZarın yerini tam anlayamadığım için bu kadar endişelendiriyor belki de bilmiyorum zar dudakların arasındaki deliğin içinde mi
Öğrendim artık hatta sordum da ama deliğin kendisi mi yoksa daha içinde mi anlamadım cevabınız için teşekkürlerMast. Biliyorsunuz klitorisi biliyorsunuz boşaldığınızı anlıyorsunuz zarı nasıl bilmiyorsunuz hayret
Saçmalama kızım bu şekilde bozulmaz bariz ilişki ile bozulur. Tahriş olmuştur o yüzden gelmiştir kanama. Ayrıca adete yakın olur öyleMerhabalar evli ablalarımın ya da bu konuda bilgisi olanların yardımına ihtiyacım var daha önce bir ilişkim olmadı sevgilim konuştuğum biri dahi olmadı böyle bir yapının varlığını bilmiyordum mast yaptım utanarak söylüyorum ama bir keresinde iç çamaşırı ve pijama varken pijamanın dikiş kısmını araya çekip git gel yaptım sonra klitorise çektim kitlendim orgazm oldum sonrasında sıvı ile parmak boğumu kadar kan geldi reglime az vardı 3 gün sonra regl oldum bir açılma olmuş mudur diye düşünmekten işin içinden çıkamadım araya girdi haliyle ve biraz fazla baskı yaptım bir sürü doktora yazdım bazıları sorun olmayacağını bazıları çok mümkün olmadığını ama muayene ile anlaşılabileceğini bazıları ise bozulma ihtimali olduğunu söyledi regl öncesi orgazm ile kan gelme gibi bir ihtimal de varmış çünkü üst üste orgazm oldum ve çok kasıldım neye inanacağım bilemedim muayeneye gitmeye cesaretim yok sonucunun böyle olacağı aklıma bile gelmemişti bir hata yaptım ve konuştuğum biri bile olmamışken bu durumu kendime yediremiyorum iyice takıntı haline geldi sanırım aileme böyle bir şeyi açıklamak da çok zor psikolojik destek almayı düşünüyorum sizin bu konudaki fikriniz nedir bu şekilde bozulma olur mu
Her detayı bilip bunu bilmemek?böyle bir yapının varlığını bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?