kızlık zarını diktirmek istiyorum ama eşimin yüzüne nasıl bakarım?

ben kendi fikir ve dusuncelerimi dile getiriyorum herkes gibi..kizimda olabilirdi bunu yapan ama arkasinda durmazdim .ne yapabilirim bu benim dusunce yapim.kati sert dusuncelerim olabilir..ben tek kizin namusu oldugunu dusunen biri degilim erkeginde ayni sekilde herseyine dikkat etmesini ister bekar olsun ister evli olsun harama el uzatmamasi taraftariyim.

Sevgilinle, nisanlinla hic öpüstün mü?

Yalanla yuva kurulmaz.

Yaşadığını anlat. Hepsini anlatmasan bile ustu kapali anlat.

Kabul ederse boyle etsin, etmezse ayril.

Hic bir yalan gizli kalmaz, en iyisi durust olmak.

Bakire olmak sandigin kadar onemli degil inan bana. Herkes sevebilir, inanabilir, hata yapabilir.

Ama sen hataya hata katma. Durust kal ;)

arkadaşlar ben 22 yaşında üniv ögrencisiyim bipolar bozukluk diye psikiyatrik rahatsizlıgim var o yüzden okula bir yıl ara verdim yani derdim çok. 19 yaşında gaflete kapılarak bu hatayı yaptım.şimdi çok pişmanım. günahından çok korkuyorum zarımı diktirmek istiyorum tabi evlenirsem hastalıgımın iyileşmesi, ögretmen olmam lazım. napmam gerek? sizce söylesem beni kullanmaya mı kalkarlar zaten psikolojik rahatsızlık, antidepresanlar, bölümümüm zor olması yıpratıyor.aileme yeni anlatabildim durumumu annem felç geçiriyordu ama bana yardımcı olacaklarını söylediler.
Adı üstünde hata yapmışsın , pişman olmuşsun . Öyle birşey yaparsan Hatayı hatayla örtmüş olursun . Anlatırsın seni kullanmaya kalkarsa sende kullandırtmassın . Artık öğrenmiş olman lazım . Seni bu şekilde kabul etmeyecekse zaten o adamla da evlenmeyeceksin . Bir Sürü kişi tanıyorum . Eşlerini kandırmadan bu şekilde Evlenip mutlu olan . Yani mutlu evlilikte Ölçü kızlık zarı değil .

Sevgili arkadaşım Allah hayırlısı ile doğurmayı nasip etsin şifa versin. Şu bipolar bozukluğuna psikiyatriler bakmıyor mu ? Ne ara psikolog olmamış insanlar, tanı koyup %100 düzelmez diyip ortalıkta ego tatmini yapıyor. Yorumlara bakınca ego ve bilgi savaşı olmuş... Neyse kitap okumakla o hastalık anlaşılmaz tedavi süreciden geçen insan hastalığın nolduğu daha iyi anlar çünkü yaşayan bilir. Bazı densiz yorumları boşver , bebeğini sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına almayı Allah nasip etsin.

Aynen katılıyorum. Zaten bir psikolog, meslek hayatında bir danışanına bu tanıyı kesin olarak koymaya kalksa dahi meslekten olabilir. Tedavi ve çocuk yapma konusunda bir psikologun (hatta psikoloji öğrencisinin) tavsiye vermesi konusuna girmeye bile gerek yok. Psikiyatristler bile onca yıllık eğitime karşın, yıllarca gördüğü hasta uzun süre mani atağına geçmiyorsa teşhisi kaçırabiliyor. Kaldı ki meslek etiği denilen bir şey var, ne bir psikolog ne de bir psikiyatrist bir bipolar hastasıyla böyle polemiğe girmez aslında, girmemeli. Öğrenci arkadaşımız belki bu dersi henüz alamamış ya da benimseyememiş. Diğer konulardaki mesajlarına katılsam da bipolar konusunda hiç hak veremedim ben de, yine de mezun olduktan sonra bu konularda biraz farklılaşacağını düşünüyorum.

Ayrıca @_angela_ belli ki içgörünüz son derece yüksek, tebrik ederim sizi, sanırım sosyal desteğiniz de iyi, çok iyi bir anne olacağınızdan da eminim. Umarım konu sahibi öncelikle sizin tavsiyelerinizi dinler ve iyi bir üniversite hastanesinde ya da iyi bir hekim ile devam eder tedavisine.

Bu gerçekten sevilip sevilmediğinizi ve karşınızdaki insanın gerçek bir erkek olup olmadığını gösteren bir şey aslında.
Ben sevgilimi asla kandırmayı düşünmedim ve hep dürüst oldum. Üç sene seviştik gezdik tozduk ve evlendik. Birinci yılımız dolmak üzere toplamda dört yıldır beraberiz bir gün olsun bakire olup olmamam konuşulmadı, bir gün olsun adı geçmedi, değer de verir, el üstünde de tutar.
Kandırmadığım için hiç pişman olmadım.
Gerçek bir adam hele gerçekten seviyorsa zaten bakire olup olmamana bakmıyor.
İlişkime yalan dolan sokmadım pişman olmadım yapma.
Bakire olmadan evlendim ve emin ol evlenen arkadaşlarımın yarıdan fazlası bakire değildi. Düzgün erkekler hala var. Sen sadece dürüst ol ve bunu kendin de sorun etme.
Ben kendim geçmişimi konuşmam konuşturmam kendim kafama hiç takmıyordum. Duruşun olursa karşına da doğru insan çıkmışsa zaten sorun olmuyor emin ol.

sen kendine aci...iyimis erkeklerle yatsin kalksin sonra gelsin evinin hanimi olsun .ondan ne koy olur ne kasaba..ayrica ben cocuklarimi yetistirirken baska kizlarin namuslarina el uzatmalarinin ne kadar buyuk gunah oldugunu ogreticem.hii olduda oyle bir halt yedi o kizi alir evime gelinim degil kizim yaparim kafani yorma sen

Çocuğun varsa büyük konuşma ;)
Benim eşimin annesi çok muhafazakar yetişmiş bir kadın.
Oğlunu da öyle yetiştirmiş ama üniversite de arkadaşlar falan adam komple solcu olmuş. Sonra bakire olmayan benimle tanıştı, evlendi. Anasına babasına sormayacak kadar adam olduğundan annesi hala bakire olmayan bir gelini olduğunu bilmez ;)
Evimin hanımı da oldum çok da mutluyum çok şükür.

Kesinlikle bu zar diktirme olaylarına filan karşıyım ama türk erkeklerinin de bu tavrı hak ettiklerine inanıyorum.
Her sevgilim versin ama karım bakire olsun kafasındaki insanlara müstehak bunlar.
Ama ben seni anlayamadım konu sahibi neden gidip yaşadığın mahrem şeyleri herkese anlatma ihtiyacı duydun ki?
Yani bu bi istismar veya tecavüz değil kendi isteğinle yaşadın değil mi o zaman neden giidip annene arkadaşına vs.anlatıyorsun?
Bir de daha ortada bi ilişki yok evlenme olayı yok neden şu an bu zar diktirme olayına takıldın ki?
Yani bi okulunu bitir atan çalış işine gücüne bak.
Sonra karşına biri çıkar belki de bu tip şeylere takılmayan biridir ne bileyim belki çok vicdanlı bi adamdır vs.
Yani şu anda bunları düşünmen çok anlamsız bana göre.

Şahsi fikrim de cinsellik insanın doğasında var keşke herkes doya doya dilediği gibi dilediği insanla sevişebilse.
Ülkede vajinismusdan erken boşalmadan ve cinsel isteksizlik sorunlarından geçilmiyor zira.
Neredeyse her gün bi kadın ben de dahil kocam benimle sevişmiyor diye konu açıyor.

arkadaşlar ben 22 yaşında üniv ögrencisiyim bipolar bozukluk diye psikiyatrik rahatsizlıgim var o yüzden okula bir yıl ara verdim yani derdim çok. 19 yaşında gaflete kapılarak bu hatayı yaptım.şimdi çok pişmanım. günahından çok korkuyorum zarımı diktirmek istiyorum tabi evlenirsem hastalıgımın iyileşmesi, ögretmen olmam lazım. napmam gerek? sizce söylesem beni kullanmaya mı kalkarlar zaten psikolojik rahatsızlık, antidepresanlar, bölümümüm zor olması yıpratıyor.aileme yeni anlatabildim durumumu annem felç geçiriyordu ama bana yardımcı olacaklarını söylediler.
Bunu ogrenen bi hayvan sana igrenc sekilde konusmustu dmi canim? Hatırlıyorum konunu.. Hayatta oyle igrenc insanlar disinda, gercekten iyi insanlar da var.. Allah in izniyle onlardan birine denk gelip mutlu olmani diliyorum..
Bi de her seyden once bipolar bozukluk tedavisine yogunlas lutfen..

Diktirme...
Diktirirsen günahın ikiye katlanacak hem onu kandırmış olacaksın hemde dinen günahın bulunacak..

Kimsenin hayatını , yaşadıklarını yargılamak bize düşmez hepimizin az çok günahları var ama günaha günah eklemek istemiyorsan diktirme.. Eşin olacak kişiye açık açık durumu anlat. Hasta olduğunu bu yüzden bir cahillik yaptığını, ilk ve son olduğunu söyle. Eğer seni gerçekten seviyorsa sorun çıkarmayacaktır.
Ama lütfen diktirip kimseyi kandırma..

birgun evlendiginde bir kizin olursa gozunden bile sakindigin kizinin birgun boyle bir yanlisla karsina geldiginde o anki duygularin nasil olacak acaba.. iste tamda bu yuzden hic kizim olmasini istemedim.umarim allah ogullarimin karsisina sizin gibi kizlari cikarmaz.yazik annene babana yazik sana degil onlara aciyorum

Ya şu sütten çıkmış ak kaşık haller yok mu gına geldi bu tiplerden. Acınacak kimse yok ortada acınması gereken kişi sizsiniz ve bu zihniyetiniz.

Back
X