- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.616
- 133
- Konu Sahibi Morbidanqel
Kendini daha iyi hissedeceksen diktir ve konuyu kapat. Seni anlayabiliyorum bazen insan bazı konularda kendi kendini kandırdığını bilse dahi daha iyi hissediyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kendi fikir ve dusuncelerimi dile getiriyorum herkes gibi..kizimda olabilirdi bunu yapan ama arkasinda durmazdim .ne yapabilirim bu benim dusunce yapim.kati sert dusuncelerim olabilir..ben tek kizin namusu oldugunu dusunen biri degilim erkeginde ayni sekilde herseyine dikkat etmesini ister bekar olsun ister evli olsun harama el uzatmamasi taraftariyim.
Adı üstünde hata yapmışsın , pişman olmuşsun . Öyle birşey yaparsan Hatayı hatayla örtmüş olursun . Anlatırsın seni kullanmaya kalkarsa sende kullandırtmassın . Artık öğrenmiş olman lazım . Seni bu şekilde kabul etmeyecekse zaten o adamla da evlenmeyeceksin . Bir Sürü kişi tanıyorum . Eşlerini kandırmadan bu şekilde Evlenip mutlu olan . Yani mutlu evlilikte Ölçü kızlık zarı değil .arkadaşlar ben 22 yaşında üniv ögrencisiyim bipolar bozukluk diye psikiyatrik rahatsizlıgim var o yüzden okula bir yıl ara verdim yani derdim çok. 19 yaşında gaflete kapılarak bu hatayı yaptım.şimdi çok pişmanım. günahından çok korkuyorum zarımı diktirmek istiyorum tabi evlenirsem hastalıgımın iyileşmesi, ögretmen olmam lazım. napmam gerek? sizce söylesem beni kullanmaya mı kalkarlar zaten psikolojik rahatsızlık, antidepresanlar, bölümümüm zor olması yıpratıyor.aileme yeni anlatabildim durumumu annem felç geçiriyordu ama bana yardımcı olacaklarını söylediler.
Sevgili arkadaşım Allah hayırlısı ile doğurmayı nasip etsin şifa versin. Şu bipolar bozukluğuna psikiyatriler bakmıyor mu ? Ne ara psikolog olmamış insanlar, tanı koyup %100 düzelmez diyip ortalıkta ego tatmini yapıyor. Yorumlara bakınca ego ve bilgi savaşı olmuş... Neyse kitap okumakla o hastalık anlaşılmaz tedavi süreciden geçen insan hastalığın nolduğu daha iyi anlar çünkü yaşayan bilir. Bazı densiz yorumları boşver , bebeğini sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına almayı Allah nasip etsin.
sen kendine aci...iyimis erkeklerle yatsin kalksin sonra gelsin evinin hanimi olsun .ondan ne koy olur ne kasaba..ayrica ben cocuklarimi yetistirirken baska kizlarin namuslarina el uzatmalarinin ne kadar buyuk gunah oldugunu ogreticem.hii olduda oyle bir halt yedi o kizi alir evime gelinim degil kizim yaparim kafani yorma sen
Bunu ogrenen bi hayvan sana igrenc sekilde konusmustu dmi canim? Hatırlıyorum konunu.. Hayatta oyle igrenc insanlar disinda, gercekten iyi insanlar da var.. Allah in izniyle onlardan birine denk gelip mutlu olmani diliyorum..arkadaşlar ben 22 yaşında üniv ögrencisiyim bipolar bozukluk diye psikiyatrik rahatsizlıgim var o yüzden okula bir yıl ara verdim yani derdim çok. 19 yaşında gaflete kapılarak bu hatayı yaptım.şimdi çok pişmanım. günahından çok korkuyorum zarımı diktirmek istiyorum tabi evlenirsem hastalıgımın iyileşmesi, ögretmen olmam lazım. napmam gerek? sizce söylesem beni kullanmaya mı kalkarlar zaten psikolojik rahatsızlık, antidepresanlar, bölümümüm zor olması yıpratıyor.aileme yeni anlatabildim durumumu annem felç geçiriyordu ama bana yardımcı olacaklarını söylediler.
birgun evlendiginde bir kizin olursa gozunden bile sakindigin kizinin birgun boyle bir yanlisla karsina geldiginde o anki duygularin nasil olacak acaba.. iste tamda bu yuzden hic kizim olmasini istemedim.umarim allah ogullarimin karsisina sizin gibi kizlari cikarmaz.yazik annene babana yazik sana degil onlara aciyorum