kızlık zarını diktirmek istiyorum ama eşimin yüzüne nasıl bakarım?

evet evet o dediginden ..cok komiksiniz yaa guluyorum guluyorum guluyorum hahahahaaaaaaaa..sizin gibilerde olmasa su k.k da zaman gecmicek hahahaha

Sen aç da...
Anladın sen.
Muhatap olmaya değmezsin, zaten konuşulanı da anladığın yok.
Allah akıl fikir versin sana, zor tabi böyle sen de haklısın.

Ben de size acıdım. Kadın düşmanı ve terbiyesizsiniz.. oğlunuz biriyle beraber olursa ne yapacaksınız??? Hala bakire kız bekleyeceksiniz değil mi? Bir de size ne ki oğlunuzun kiminle sevişeceğinden?? Çarşaf da göstermelerini isteyecek misiniz?

Bu yüzden kızın olmasını istemedin mi? :O

inşallah oğlundan beterini görmezsin o ne biçim bir laf ya. Sen de kadınsın ve bir annenin kız evladısın.

Konu sahibi de bipolar olduğu için dürtü kontrolü zayıf.

Sen ne biçim insansın be milletin kukusunun derdi seni mi gerdi?
Senin bu kafayla yetiştirdiğin evlattan hiçbi halt olmaz zaten!
Mune Mune bunlarida gor bana terbiyesiz diyenleride

sen kendine aci...iyimis erkeklerle yatsin kalksin sonra gelsin evinin hanimi olsun .ondan ne koy olur ne kasaba..ayrica ben cocuklarimi yetistirirken baska kizlarin namuslarina el uzatmalarinin ne kadar buyuk gunah oldugunu ogreticem.hii olduda oyle bir halt yedi o kizi alir evime gelinim degil kizim yaparim kafani yorma sen

Merak etme,sen gelinini ıssız adada el değmeden büyütür ,sonra oğlunla evlendirirsin.

Ben sen de oğlunun seçimlerine saygı duyacak bir kişilik görmedim..

Hayır tabiki olmaz olur mu.. Evleniyorlar ancak doktorlarının evet evlenebilirsin demesi lazım..ve evet anne olabilirsin demesi lazım..bu da çok sık olmuyor ,onu demek istedim..Gerçi bizim ülkemizde evlenmek ve anne olmak tek amaç olduğundan,doktorları kimse takmıyor..zaten hamilelikte ilaçları bırakmak zorunda kalacağından,korkunç ataklar geçirecektir ve doktor bunu göze alamaz çünkü intihar riski bile yüksek
Aslında doktor yapamazsın demez, sadece hamilelikte ilaçlar kesileceğinden hamilelik öncesi ortaya çıkan bipolarda zorlayıcı olabilir hamilelik. Yine de hasta serviste yatmıyorsa, doktorun evet onayı kesinlikle şart değil, anne olma demez, ağır vakalarda tavsiyede bulunabilir, servise bile zorla yatıramaz, hasta yakınlarının onayı gerekir, hasta yakını yoksa, kimsesiz ise ancak savcılık kararıyla bir hasta servise yatırılabilir onun için de bazı şartlar gerekir tabi ki. Sadece servise yatan hastanın çıkışında doktor onayı gerekir, kamuya zarar ihtimali de söz konusuysa, onu bile gerekirse yakınları hukuki yollarla bu kararın değişmesi için en azından başvurabilir. Epizot atlatılıp servisten çıktıktan sonra hasta kararlarında özgürdür.
Bipolar evliliği zor olabilir, ama izin gerektirmez.

Evet hiç bilmiyordum çok iyi geldi, cümlelerim de nasıl buram buram cehalet kokuyordu zaten konuya dair,
hastayla tartışamayın tabi aman egonuza zeval gelmesin, siz haklısınız, "İmkansızdır". Ben de hayal mahsülüyüm :KK66:

Sevgili arkadaşım Allah hayırlısı ile doğurmayı nasip etsin şifa versin. Şu bipolar bozukluğuna psikiyatriler bakmıyor mu ? Ne ara psikolog olmamış insanlar, tanı koyup %100 düzelmez diyip ortalıkta ego tatmini yapıyor. Yorumlara bakınca ego ve bilgi savaşı olmuş... Neyse kitap okumakla o hastalık anlaşılmaz tedavi süreciden geçen insan hastalığın nolduğu daha iyi anlar çünkü yaşayan bilir. Bazı densiz yorumları boşver , bebeğini sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına almayı Allah nasip etsin.

Mune Mune ben yahudileri asagilamiyorum sadece biz muslumaniz bu kadar normallesmenin yanlis oldugunu. anlatmaya calisiyorum.yahudiler bile daha ozen gosterirdi bu konularda diyorum.kotu bisey yok yazdiklarimda.
Valla bacım, hukukçuyum. Söylediklerin suç unsuru barındırıyor. Cahiliye döneminden çıkın. Öğretmen olduğunuza inanmıyorum. İnanmak istemiyorum.. bir öğretmen bu kadar cahil olmamalı...

Merak etme,sen gelinini ıssız adada el değmeden büyütür ,sonra oğlunla evlendirirsin.

Ben sen de oğlunun seçimlerine saygı duyacak bir kişilik görmedim..
sende haklisin zaman o kadar kotuki duzgun insan bulmak zor .aslinda iyi fikir adada el degmeden buyutulmus bi kiz..fena fikir degil dusunecem bu teklifini..saygi konusuna gelince beni tanimadigin icin kisiligimi bilmedin icin yorum yapmicam ok

Valla bacım, hukukçuyum. Söylediklerin suç unsuru barındırıyor. Cahiliye döneminden çıkın. Öğretmen olduğunuza inanmıyorum. İnanmak istemiyorum.. bir öğretmen bu kadar cahil olmamalı...
konu sahibide ogretmen olmaya aday ..yaptigi yanlisi savunan arkasinda duran sizsiniz ..buna ne diceksiniz acebaaa hukukcu hanim..

Kibledim. Sen evlenmeden ilişki yaşayan kadınları aşağılayamazsın. Önce edep öğreneceksin, sonra yarım aklınla akıl dağıt.
Dikkate almayın o yorumları derim. Bence hiç yok yere polemiğe girmeyin böyleleriyle. Aklı başında olan insan neyin ne olduğunu anlıyor okuyunca, dikkate almaya bile değmez ki, bana kalırsa hiç yormayın kendinizi :KK66:

konu sahibide ogretmen olmaya aday ..yaptigi yanlisi savunan arkasinda duran sizsiniz ..buna ne diceksiniz acebaaa hukukcu hanim..
Ne yanlışı? Yanlışı yapan sizsiniz. Sevişmek bana göre doğal ve olması gereken bir eylem. Toplumdan temizlenmesi gereken yanlış bir zihniyet varsa o da sizinki çakma öğretmen hanım.. özellikle sevişir diye kız çocuğu olmasını istemeyen bir zihniyet???

bu ne yaa ne kadar normallesmis hersey bu kadar basitmi bu konular .elin yahudisi bile bu kadar normallestirmemistir bu konulari .ahir zaman dedikleri bu zaman olsa gerek.kiyamet kopacak yakinda belli..
Oha! Yahudi'ye bile giydirdi kadın :D
Elin Yahudisi sana ne etti de gecenin bir vakti sövdün adamlara?
Yahudi bileymiş! Peh!
Sekse ne çok anlam yüklemişsiniz. Fizyolojik ihtiyaçtan başka bir şey değil o. Bu ihtiyacı kimle, ne zaman gidereceği de şahsı bağlar. Siz söz sahibi değilsiniz.

Mune Mune ben yahudileri asagilamiyorum sadece biz muslumaniz bu kadar normallesmenin yanlis oldugunu. anlatmaya calisiyorum.yahudiler bile daha ozen gosterirdi bu konularda diyorum.kotu bisey yok yazdiklarimda.

Konu sahibi de bipolar. Aç oku bipolar hastalarının yaşadıklarını. Manik dönemlerinde her şeyi yapabilir. Kocasınında aldatır ve olay tamamen kendi kontrolü dışında.

Onun dışında evlilik öncesi cinsellik kişinin tercihidir. tüm dinler evlilik öncesi cinselliği yasaklamıştır. Dini hassasiyetleriniz varsa ona göre davranırsınız. Olmayanlar da sizi ilgilendirmez.

Konu sahibi de bipolar. Aç oku bipolar hastalarının yaşadıklarını. Manik dönemlerinde her şeyi yapabilir. Kocasınında aldatır ve olay tamamen kendi kontrolü dışında.

Onun dışında evlilik öncesi cinsellik kişinin tercihidir. tüm dinler evlilik öncesi cinselliği yasaklamıştır. Dini hassasiyetleriniz varsa ona göre davranırsınız. Olmayanlar da sizi ilgilendirmez.

Arkadaşım biz kadına bipolar bu kadın diyoruz kadın bize ahir zaman diyo.Boşa kasma derim.

Selin hanim buyuk konusmayin su an ki yasadigi pismanlik ve caresizlik ona yetmiyormu sizce
ben kendi fikir ve dusuncelerimi dile getiriyorum herkes gibi..kizimda olabilirdi bunu yapan ama arkasinda durmazdim .ne yapabilirim bu benim dusunce yapim.kati sert dusuncelerim olabilir..ben tek kizin namusu oldugunu dusunen biri degilim erkeginde ayni sekilde herseyine dikkat etmesini ister bekar olsun ister evli olsun harama el uzatmamasi taraftariyim.

Sevgili arkadaşım Allah hayırlısı ile doğurmayı nasip etsin şifa versin. Şu bipolar bozukluğuna psikiyatriler bakmıyor mu ? Ne ara psikolog olmamış insanlar, tanı koyup %100 düzelmez diyip ortalıkta ego tatmini yapıyor. Yorumlara bakınca ego ve bilgi savaşı olmuş... Neyse kitap okumakla o hastalık anlaşılmaz tedavi süreciden geçen insan hastalığın nolduğu daha iyi anlar çünkü yaşayan bilir. Bazı densiz yorumları boşver , bebeğini sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına almayı Allah nasip etsin.

Amin, herkese...
Bipolarlar için öncelikli olarak bi ilaç düzeni oturtulur, bunun için psikiyatr ilgilenir elbette. Zaten muhtemelen teşhisi bir atak sırasında yapılır, netleşir. Kolay tanınamıyor maalesef... Çok geçirmeden terapilerle desteklenmeye başlanır; burada bir psikolog devreye girebilir ancak. Bu ideal tedavi olarak önerilendir.

Ancak, herkes psikologla devam etmek zorunda değil, çevresi ve yöntemleri yeterliyse buna gerek yok. (Ben almadım psikolog desteği) Ama çevresinin desteğini pek göremeyen, iradede ve içgörüde daha tecrübesiz olan (ki bu tecrübeler kaç krize ne şiddette yakalandığına göre de gelişir) mutlaka başlangıçta bu desteği almalı. İlaçlarını kesinlikle aksatmamalı ve arkadaş demiş ya ilaçlar bırakılıyor hamilelikte aman aman ne ataklar geliyor filan diye; tek doz düzenleyici kullanıyordum (Günümüzde antidepresan kullanmayan kaldı mı diyorlar ya, ben kullanmıyorum mesela) hamilelikten 2-3 ay kadar öncesi kestik. Bahar dönemi de geçti, mani filan görmedik. Annelik hormonları, baskılayabilirmiş ;)

Hamişlikte kullanılan bipolar ilaçları da var korkmasın kimse, uluslar arası ilaç sınıflandırılmaları yapılıyor, güvenli alanda kabul edilen ilaçları doktorlar kullanıyor, çok mecbur kalınırsa enn kötü tabloda tek seferlik düşük bi akım veriliyor direkt anneye (bebeğe sıfır zarar) ... Tamam bitti gitti, her şeyin çözümü var.

neyi kınarsan şeytan işi gücü bırakır kınadığın şeyi başına verirmiş.

tek cinsel organ zar olan organ değil.

bakire kız isteyen erkekler ve kayın valideler zarı olan bir gelin alır ve bakire diye mutlu mesut yaşar giderler.

bilmezler ki sadece zarı vardır.gerçi onların istediği de o.

yani selin_01 selin_01 ... o kadar emin olma.

ben kendi fikir ve dusuncelerimi dile getiriyorum herkes gibi..kizimda olabilirdi bunu yapan ama arkasinda durmazdim .ne yapabilirim bu benim dusunce yapim.kati sert dusuncelerim olabilir..ben tek kizin namusu oldugunu dusunen biri degilim erkeginde ayni sekilde herseyine dikkat etmesini ister bekar olsun ister evli olsun harama el uzatmamasi taraftariyim.
İtiraf et hadi diktirdin mi yoksa bir hikaye mi uydurdun kocana?
Senin kadar kadını aşağılayan, zara mana yükleyen tipler genelde önceden bir bunun travmasını yaşamış oluyor da genelde.

Savunma mekanizması gelişiyor sonra tabi.

Seni de suçlamıyorum bak neticede toplumun yarattığı canavar düzenin acizane bir sonucusun sen.

Konu sahibi, M Morbidanqel Bu senin özel hayatın. Nasıl ki doğruları ve yanlışları yaparken kimseye sormuyoruz, için nasıl rahat olacaksa o şekilde yap. Önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin. Geçmişten pişmanlık duyuyorsan ve böyle bir yola başvurmayı düşünüyorsan tutup da sana "pişman olma, yaptığın hata değildi, annen boş yere evham yapmış, seni gerçekten sevip evlenen biri çıkar karşında" diyemem. Yaşadığın çevreyi sen biliyorsun ki rahat bir insan olsan ve rahat bir çevren olsa zaten bu yolu düşünmezsin. Ve bence işin günah boyutu ile eşin yüzüne nasıl bakarım konusuna girme derim.

Back
X