Biz bu konular da çok rahat bir ülke hala değiliz ki.Mini etek giydi diye ahlaksız sayılan bir toplumdan bahsediyoruz
Herşeyi çok bilen ABLA ların bu ülke de yaşamadığını düşünüyorum.
arkadaşlar ben 22 yaşında üniv ögrencisiyim bipolar bozukluk diye psikiyatrik rahatsizlıgim var o yüzden okula bir yıl ara verdim yani derdim çok. 19 yaşında gaflete kapılarak bu hatayı yaptım.şimdi çok pişmanım. günahından çok korkuyorum zarımı diktirmek istiyorum tabi evlenirsem hastalıgımın iyileşmesi, ögretmen olmam lazım. napmam gerek? sizce söylesem beni kullanmaya mı kalkarlar zaten psikolojik rahatsızlık, antidepresanlar, bölümümüm zor olması yıpratıyor.aileme yeni anlatabildim durumumu annem felç geçiriyordu ama bana yardımcı olacaklarını söylediler.
Maşallah kız iyi ki konu açtı,pişman oldu resmen.
Ya burda yardım istiyor,herkes çok biliyor ya nasihatlar diz boyu.
Ben bu çok bilmiş ABLALARIN Türkiye de yaşadığına inanmıyorum.
Namus yüzünden öldürülen,mini etek giydi diye adı kötüye çıkan,tecavüze uğradığın da o da tahrik etti denilen kadınlar bizim kadınlarımız değil mi?
Bu ne şimdi?Kadın bile kadına sahip çıkmıyor..
Niye kadın bunu yaşadı diye herkes ondan dürüstük belkiyor.Adamın onu ömrü boyunca bu konuda yüzünden yerden yere vurmayacağını nerden biliyor sunuz?
Erkekler evlenmeden günü gün edip bakire kız ararken evlenmek için,bu ne şimdi?
Niye erkekler bu kadar rahatta bir kız yapıp pişman olsa ömür boyu bunu taşaımak zorunda.
Bu kız nerede büyüdü,ailesi ve çevresi bunu kabul edecek türden mi?Bunu düşünen yok,vurun yerden yere vere
Bu kız kalkıp intihar etse,'ah yazıkk,kadınlarımız ölüyor 'diye sokağa çıkan insan da bizim kadınlarımız.
Erkeğe kimse sormaz bakir misin diye,kadına gelincee illa dürüst olacak..
Eşitlikse herkese eşitlik..
Bu işin günahını sevabını bırakın Allah tayin etsin..