• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlık zarını diktirmek istiyorum ama eşimin yüzüne nasıl bakarım?

Evlilik disi birlikte olmak sadece kadin icin degil erkek icinde günah. Üstelik herkesin günahi kendine. Dedikoduda onun kadar günah oldugunu düsünüyorum. Hatta dedikoduda indanlar kul ahkko aliyor. Millet hertür günah isliyor. Kizlar güveniyor inaniyor böyle birsey oluyor diye hemen yargiliyor insanlar. Herkez kendi cöpüne baksin

Tecavüz yalanı mi ? Erkekleri pek güzel aklamissiniz.
Neyse daha fazla yazmayacagim, sinirlerim zıplıyor böyle konularda.
Farklı düşünüyoruz.
Erkekleri aklamak mı? Siz onca yazdığımın içinden sadece tecavüz yalanını alıp erkek ırkını akladığımı düşünüyorsanız evet bir daha siz ile yazışmayalım.

Hayati paylasmayi sahip olmak olarak algiladiklari icin normal..

masumiyetini ve namusunu bacaklarının arasına sıkıştıracak kadar fizik delisi olanların zorla element uydurmalarından ibaret tum bunlar..bir cinayet işlediğinizde hakim bacak arası ile mi masumdur diye karar veriyor? Sonra tore cinayetleri sapik adamlar vs vss...nedir o erkektir yapar ...
hepsinin köküne kibrit suyu!

merak ediyorum, erkeklerin bu konuda kandırılmaması gerektiğini savunanlar, kadınların bakire olup olmaması hakkında da aynı net tavrı sergileyebiliyorlar mı?

kadın namuslu olur, kadın evlenmeden önce ilişki yaşayamaz, kadının en önemli mücevheri namusudur gibi sözlerle büyüyoruz.Bunların hepsini bize toplum/erkekler tarafından yönetilen toplum öğretiyor farkında mısınız bizler de bu şekilde kandırılıyoruz

Ama erkeğin elinin kiridir diyoruz, çünkü bize bu öğretiliyor.Bu konudaki eşitsizliğe,ahlaksızlığa ve toplumdaki ayrımcılığa göz yumanlar neden başka bir eşitsizlik/ahlaksızlık karşısında pençelerini çıkarıp saldırıyolar acaba?
Bu zarı, namusu bla blayı en ateşli savunanların, elalemin kadınının bel altı lafını edenlerin bir şekilde diktiren/kandıran tayfa olduğuna tanık oldum çevremde ...

kadının kadına yaptığı kötülüğü hiç bir erkek yapamaz

biz kadınları bu hale getiren ataerkil toplumun ayıları kandırılmayı hak ediyor.
bence hiç sorun değil öyle mutlu olacaksan diktir.
Bence de öyle, böyle başa böyle tarak diyorum. :işsiz:
Valla şu lanet zar yüzünden öldürülen, düğünün ertesi geri gönderilen gelinler duyduk, gördük.
Bizzat uzak akrabamız, hatta tanıdık diyelim kan bağı yok; ertesi gün bakire değil diye gönderilmişti geri.
Şu travmayı hak etmedi bence. Sanki evlendiği ayı bakire miydi? Hiç sanmıyorum. Bizim toplumuzda zaten, adettendir. Erkek her haltı yer evlenene kadar. Ama temiz aile kızı aranır :D Çelişkiye bakar mısınız? Temizden kasıt da ne?
Diktiren, imkanı olan yapacaksa da yapsın, kınamıyorum, ayıplamıyorum. :KK14: Ama bu tip gözünü kan bürümüş denyolar için verilecek paraya bile yazık, orası ayrı. :KK53:

erkek evlenene kadar neler yapar ama yaratılışı gereği belli olmaz.eşit yaratılmamışız.

git diktir kimseye de bir şey deme.

Bildiğim kadarıyla zaten herkesten bekaret kanı gelmezmiş.Bakire olduğu halde de yani. O yüzden diktirmekle uğraşma bari dersin ki zar esnek heralde ondan kan gelmedi.O da yalan bu da yalan.Zahmetsiz olanı seç yani bari.Bir de yine bildiğim kadarıyla diktirmek ilişkiye girmeden bir gün önce yapılan bir durum.Ben diktiriyim bi arada evlenir bakire olarak gelin olurum olayı yok yani.Gerçi böyle söylediğime bakma ben sağlıklı düşünebildiğine inanmıyorum senin şahsen ama bari bu yolu seçtiysen daha mantıklısını söyliyim diyerek yazdım. Yani.

Biz bu konular da çok rahat bir ülke hala değiliz ki.Mini etek giydi diye ahlaksız sayılan bir toplumdan bahsediyoruz
Herşeyi çok bilen ABLA ların bu ülke de yaşamadığını düşünüyorum.
arkadaşlar ben 22 yaşında üniv ögrencisiyim bipolar bozukluk diye psikiyatrik rahatsizlıgim var o yüzden okula bir yıl ara verdim yani derdim çok. 19 yaşında gaflete kapılarak bu hatayı yaptım.şimdi çok pişmanım. günahından çok korkuyorum zarımı diktirmek istiyorum tabi evlenirsem hastalıgımın iyileşmesi, ögretmen olmam lazım. napmam gerek? sizce söylesem beni kullanmaya mı kalkarlar zaten psikolojik rahatsızlık, antidepresanlar, bölümümüm zor olması yıpratıyor.aileme yeni anlatabildim durumumu annem felç geçiriyordu ama bana yardımcı olacaklarını söylediler.

Maşallah kız iyi ki konu açtı,pişman oldu resmen.
Ya burda yardım istiyor,herkes çok biliyor ya nasihatlar diz boyu.
Ben bu çok bilmiş ABLALARIN Türkiye de yaşadığına inanmıyorum.
Namus yüzünden öldürülen,mini etek giydi diye adı kötüye çıkan,tecavüze uğradığın da o da tahrik etti denilen kadınlar bizim kadınlarımız değil mi?

Bu ne şimdi?Kadın bile kadına sahip çıkmıyor..

Niye kadın bunu yaşadı diye herkes ondan dürüstük belkiyor.Adamın onu ömrü boyunca bu konuda yüzünden yerden yere vurmayacağını nerden biliyor sunuz?

Erkekler evlenmeden günü gün edip bakire kız ararken evlenmek için,bu ne şimdi?
Niye erkekler bu kadar rahatta bir kız yapıp pişman olsa ömür boyu bunu taşaımak zorunda.

Bu kız nerede büyüdü,ailesi ve çevresi bunu kabul edecek türden mi?Bunu düşünen yok,vurun yerden yere vere
Bu kız kalkıp intihar etse,'ah yazıkk,kadınlarımız ölüyor 'diye sokağa çıkan insan da bizim kadınlarımız.

Erkeğe kimse sormaz bakir misin diye,kadına gelincee illa dürüst olacak..
Eşitlikse herkese eşitlik..
Bu işin günahını sevabını bırakın Allah tayin etsin..

erkekten duygusallık istersin biz sizin gibi olamıyoz bizde mantık ağır basar....

ayrılırsın azcık üzülmesini beklersin bizde mantık ağır basar çabuk toparlanırız derler...

madem mantık istiyorlar ,mantık kuralım:diktir ve sakın söyleme ,seni sevdiğine güvenip söyleme. ilerde mutlaka acısını çektirir.

yani mantıklı ol.matematik mantıktır.matematikçisin.

Benim anlamadığım ilişki yaşamamış olsaydın ve evlenip kanaman olmasaydı ne yapardın? Şu kelimeden nefret ediyorum ama zarım esnekti derdin. Yani hiç olmayan kadınlarda var sonuçta tıbben mümkün. Hiç yaşamamış olsaydın da o nalet kanama olmayabilirdi. O zaman ne olacaktı? Varlığı yokluğu garanti bile olmayan birşey insanların hayatlarını mahvediyor. Bence yapma öyle bir operasyonu. Seni seven biri olduğunda zaten önemi kalmayacak. Önemseyen biriyle de sen evlilik düşünmeyeceğine göre sorun yok. Büyük bir ihtimalle rahatsızlığın sebebiyle bu kadar takıntı haline geldi.

erkek evlenene kadar neler yapar ama yaratılışı gereği belli olmaz.eşit yaratılmamışız.

git diktir kimseye de bir şey deme.

Erkeklerde neden perde yoktur; Çünkü erkekler neslin devamın sağlayan bir hilkat merkezi olan rahme sahip dildir ! Aslında yaratılış gereği biz daha kutsal varlıklarız. Rahimde perde olması, namus kavramı ile ilgili diildir. Bu toplumun dayatmasıdır. Perdenin olması bebeğin can bulduğu merkezi mikroplardan korumak için konulmuştur. Adil ve adaletli olan yaratıcı asla kulları arasında ayrım yapmaz , yapsa yapsa toplum yapar çünkü Avrupa'nın bir çok ülkesinde bekaret kavramı namusun ölçüsü diildir .Bizim toplumuz da ise tam tersi ölçüsüdür. Deme ki; İnsanların zihniyeti namusun ölçüsünün nolduğuna karar veriyor, halbuki yaratıcı hiç bir ayetinde namusun ölçüsünü bekaret olduğuna dair altını çizmiyor.

Namus kavramı kafada ve gönülde biter. Binlerce kadının bakire iken kanaması vuku bulmuyor şimdi halkın mantalitesi ile hareket edersek o zaman kanaması olmayan kadınlar namussuz mu oluyor ? Demek ki perde namusun ölçüsü olmaz.

Kardeş yazasım geldi :bicak:Biz çok özel varlıklarız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyyy... 1 ay ders mi çalışırlardı. Inanmiyorummmm. Ne kadar cookkk.

Oysa öğretmen olacak insanin bir ay ders çalışmamasi lazim. 1 2 gün çalışsa yetmesi lazim. Hatta ders çalışmadan öğretmen olsun bunlar yaa.

Çünkü ögretmen kalitesi falan hiç önemli değil. Öğretmenin bilgili olması, kendini yetiştirmesi hiç önemli değil.

1 ay yaa 1 ay. İnsan 1 ay ders nasıl çalışır... çok zor gerçekten. Muazzam.

Konu sahibi; kizligi falan boşver. Kendini yetiştir..kendini sevilecek insan yap.
bir ay ders açısından bana gore çok size gore nasa bilim insanı çok olmayabilir.sizinle polemik olmasın diye siizi bile alıntılamadım ama bu tarz tartışmalara bayildiginiz için hemen konuya dahil oldunuz.neyse ..ben kendini geliştirme ile ders çalışmayı kıyasladım mı ders final zorluğunu yazdım.herhalde bir öğretmenin sadece dersle öğretmen olamadığının hatta insan olamadığını gosteren meslektaş olmaktan utandığım iğrenç insanlarla dolu...bence siz seviyenizi çok yuksek görüyorsunuz ya hani daha zor olan meslek gruplarıyla münakaşa edin fikir atışması yapın ben sizinle ayni seviyede olmadığımdan bilakis saygı açısından kendimi sizle bir tutamayacagimdan sizin onerileriniz yada eleştirileriniz beni ilgilendirmiyor.beni alintilamadan kendi çapınızda takılın güle güle:dondurma:

Mesajınız dikkatimi çekti.

Son yıllarda özellikle erkekler bakire kızları "evde kalmış, kezban" vs diye yaftalıyorlar ki kızlar bir an evvel "bekaret kusuru"ndan kurtulsunlar böylelikle "erişim" kolaylaşsın yoksa onlara ne zararı var da bekaret bu kadar dillerine dolansın.

Daha evvel de yazmıştım, kadınları cinsel manada özgürleştirmek istediğini iddia eden erkekler kadınlara ulaşmada özgürleşmek istiyorlar aksi halde hem kadına özgürlük diyerek onlarla dilediklerini yaşayıp hem de el değmemiş kız arama ya da tecavüze uğrayan kadının eteğine, rujuna bahane bulma çelişkisine düşmezler.

Kafası doğulu, dili batılı böylelerinin, o nedenle yaptıklarıyla söyledikleri örtüşmüyor, cinselliği yaşamak kadar ertelemek de özgürlüktür.
kesinlikle herkes istediğini yapmakta özgür sen yaşamadın senden kaldı mi? Ya da mutlaka yaşanmalı veya yaşanmamalı gibi dayatmalar olmamalı herkes ister yaşar ister saklar beden bizim hayat bizim..herkes isteğine gore bir evlilik yapar olur biter ..ülkemizde en çok ihtiyaç olan şey saygı ve hoşgörü:işsiz:

Erkeklerde neden perde yoktur; Çünkü erkekler neslin devamın sağlayan bir hilkat merkezi olan rahme sahip dildir ! Aslında yaratılış gereği biz daha kutsal varlıklarız. Rahimde perde olması, namus kavramı ile ilgili diildir. Bu toplumun dayatmasıdır. Perdenin olması bebeğin can bulduğu merkezi mikroplardan korumak için konulmuştur. Adil ve adaletli olan yaratıcı asla kulları arasında ayrım yapmaz , yapsa yapsa toplum yapar çünkü Avrupa'nın bir çok ülkesinde bekaret kavramı namusun ölçüsü diildir .Bizim toplumuz da ise tam tersi ölçüsüdür. Deme ki; İnsanların zihniyeti namusun ölçüsünün nolduğuna karar veriyor, halbuki yaratıcı hiç bir ayetinde namusun ölçüsünü bekaret olduğuna dair altını çizmiyor.

Namus kavramı kafada ve gönülde biter. Binlerce kadının bakire iken kanaması vuku bulmuyor şimdi halkın mantalitesi ile hareket edersek o zaman kanaması olmayan kadınlar namussuz mu oluyor ? Demek ki perde namusun ölçüsü olmaz.

Kardeş yazasım geldi :bicak:Biz çok özel varlıklarız.

evet hiç böyle düşünmemiştim.çok haklısınız.bu da doğru tabi.

Kızlık zarıyla ilgili başka konularda açmışsın. Madem bu konu seni bu denli düşündürecekti hayatını bu kadar alt üst edecekti o zaman neden evlilik öncesi ilişki yaşadın? Bu konuyla ilgili alman gereken en önemli ders hayatta altından kalkamayacağın hiçbir şeyi yapmaman. Umarım bundan sonra bazı şeyleri yaşarken sonuçlarını düşünürsün.

Diktirme olayına gelince, yerinde olsam zarımı diktirir ve bu konuyu da kendimle beraber mezara götürürdüm. Kandırma muhabbetini geçin, bu memleketin değer yargıları, bakış açısı ortada. Erkek egemen toplumda kadın olabildiğine kurnaz ve akıllı olmak zorunda. Madem erkek evlenmeden önce istediğini yaşıyor bir de bakire kız arıyor, o zaman sonuçlarına da katlanacak.

bir ay ders açısından bana gore çok size gore nasa bilim insanı çok olmayabilir.sizinle polemik olmasın diye siizi bile alıntılamadım ama bu tarz tartışmalara bayildiginiz için hemen konuya dahil oldunuz.neyse ..ben kendini geliştirme ile ders çalışmayı kıyasladım mı ders final zorluğunu yazdım.herhalde bir öğretmenin sadece dersle öğretmen olamadığının hatta insan olamadığını gosteren meslektaş olmaktan utandığım iğrenç insanlarla dolu...bence siz seviyenizi çok yuksek görüyorsunuz ya hani daha zor olan meslek gruplarıyla münakaşa edin fikir atışması yapın ben sizinle ayni seviyede olmadığımdan bilakis saygı açısından kendimi sizle bir tutamayacagimdan sizin onerileriniz yada eleştirileriniz beni ilgilendirmiyor.beni alintilamadan kendi çapınızda takılın güle güle:dondurma:

kesinlikle herkes istediğini yapmakta özgür sen yaşamadın senden kaldı mi? Ya da mutlaka yaşanmalı veya yaşanmamalı gibi dayatmalar olmamalı herkes ister yaşar ister saklar beden bizim hayat bizim..herkes isteğine gore bir evlilik yapar olur biter ..ülkemizde en çok ihtiyaç olan şey saygı ve hoşgörü:işsiz:
Yav he he.
1 ay ders calismak çok zor evet.
Allahım cocuklarimiz kimlere emanet.

Back
X