- Emoji Skoru
- -4
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi bisisorupgidicem
-
tasalanmadım yorumları aktardımKaç yaşındasın? Daha senin sözüne güvenmeyen adam beni boşar diye mi tasalandın? Bu erkekler senin zihniyetindeki kadınlar yüzünden böyle maalesef. Sorarsa o seni boşamadan sen onu kapının önüne koyarsın
AbarttttYok aşkım korkma asla, evlendiğinde kan gelir bide kızlık zarı bozulduğunda ciddi derecede yemekten kesiliyosun ve srekli kasıkların ağrıyor yani bozulduğunu hissediyorsun korkma bu yüzden
teşekkür ederim toplumun bana dayattığo iğrenç bi korku ve algı bu sadece.Yok aşkım korkma asla, evlendiğinde kan gelir bide kızlık zarı bozulduğunda ciddi derecede yemekten kesiliyosun ve srekli kasıkların ağrıyor yani bozulduğunu hissediyorsun korkma bu yüzden
Üfff ne alaka ya ben evlendiğimde bakire falan değildim bir gün bile sormadı ima etmedi neyini sorcak zaten ben bir yapmışsam o iki yapmış neyin hesabını vercem ayrıca onu yazan inceller ömründe bi kadına parmağı bile değmemiş ahrazlar topluluğu ya onlar nefes alan bi cisim bulsun kul köpek olur ne bırakması ne göndermesimerhaba ben hiç cinsel ilişki penis- vajina veya diğer yönden hic biriyle yatmadım yapmadım yani. bakireyim
ama evlendiğimde kan gelmezse ne olur eşim bakire olduğuma inanmaz mi. illa kan mi görmek ister diye iki gündür düşünüyorum. bazı erkekler kan gelmezse boşar annesine bırakırım yazmis çok iğrenç şeyler okudum. kendimi daha önce 21 yasinda tatmin etmeye basladigmda kendi parmadigmi minik soktm ama kan gelmedi acı falan yoktu. elbette sokma gibi seyler yapmiyorum cünkü o yasimda cahildim bu konulari bilmiyordum. tuhaf hissediyorum bakire olduğum halde yaftalanmaktan çok korkuyorum. deneyimli ablalarıma sormak istedim
Üfff ne alaka ya ben evlendiğimde bakire falan değildim bir gün bile sormadı ima etmedi neyini sorcak zaten ben bir yapmışsam o iki yapmış neyin hesabını vercem ayrıca onu yazan inceller ömründe bi kadına parmağı bile değmemiş ahrazlar topluluğu ya onlar nefes alan bi cisim bulsun kul köpek olur ne bırakması ne göndermesi
Kendini böyle korkutup gidip hiçbi erkeğe hiçbi aşamada saçma sapan bişiler anlatma da bisikletten düştüm aşkım ağaçtan düştüm aşkım valla sen ilksin aşkım hikayesine dönmesin olay
ahahahah yok ya anlatmam ben asla konuşmam geçmişi gelmişiÜfff ne alaka ya ben evlendiğimde bakire falan değildim bir gün bile sormadı ima etmedi neyini sorcak zaten ben bir yapmışsam o iki yapmış neyin hesabını vercem ayrıca onu yazan inceller ömründe bi kadına parmağı bile değmemiş ahrazlar topluluğu ya onlar nefes alan bi cisim bulsun kul köpek olur ne bırakması ne göndermesi
Kendini böyle korkutup gidip hiçbi erkeğe hiçbi aşamada saçma sapan bişiler anlatma da bisikletten düştüm aşkım ağaçtan düştüm aşkım valla sen ilksin aşkım hikayesine dönmesin olay
çok teşekkür ederim okumak istediğim mesaj tam da buydu. toplumun dayatmaları işteBunu sorgulayacak insanlarla lütfen hayatını birleştirme ya. Sohbet bile etme hatta, hayatta endişeneceğin son şey bu olmalı bence. Benim de ilk ilişkimde hiç kanamam olmadı, eşim de bunu hiç sorgulamadı. Her zaman kendi düşünce ve doğrularıma zıt olan insanlardan uzak durmaya çalıştım sana da aynısını tavsiye ediyorum bunu kafana takmana hiç gerek yok aklı başında partnerlerin olsun yeter.
hicbi si anlamadim ablaŞu internet olmasa bu sivilceli şişko incellerin sesi nasıl duyulacaktı acaba.
Kadınlardan dönüt alamadığı için toto yanıklarını ters psikoloji yöntemiyle kusuyorlar.
Saf kızlar da inanıyor.
cinselliği asla konuşulmaması gereken bir şey gibi sanki ayıpmış günahmış gibi gören insanlardan da gına geldi, kafa karışıklıkların çok normal evet toplum böyle ama kendini bu toplumdan yine sen ayrıştıracaksın. yemek yemek su içmek gibi bir şey bu yani sana bunun hesabını soran adama bakmak lazım önce bütün pislikler bunlar gibilerden çıkıyor direkt. namus bacak arasında olan bir şey değilçok teşekkür ederim okumak istediğim mesaj tam da buydu. toplumun dayatmaları işte
En sonunda da mutanta dönüşüyorsun onu atlamışsınYok aşkım korkma asla, evlendiğinde kan gelir bide kızlık zarı bozulduğunda ciddi derecede yemekten kesiliyosun ve srekli kasıkların ağrıyor yani bozulduğunu hissediyorsun korkma bu yüzden