kızlık zarıyla ilgili

Tedavi olun bence. Yani normal bir insanın aklına böyle bir korku nasıl gelir ki? Ne alaka yani?

Bi kere kızlık zarı değişken birşey hemen cinsel birleşme olduğunda zarın bozulup kanayacaksın diye birsey yok.İlk zamanda kanayabilirsin birkaç sever olduktan sonrasında da kanayabilirsin.Niye yuftalanacaksın ki? Kimin ne düşündüğü kimin umurunda sen kendini bildikten sonra

Bakire olsan şaşardım zaten :) kimbilir nerden topladı seni

Kan gelmezse kocana sorun sende getiremiyorsan benim.ne suçum var de koyarsa kapının önüne açıklamasını yaparsın ailesine oğlunuz defolu diye

Bakire olsan şaşardım zaten :) kimbilir nerden topladı seni
Herhalde senin Anan oralardaymış doğurduğu esere bakınca anlaşılıyor az çok
babana sor bakim nerden toplamış
Git de ki babacım benim gibi bir çOcuğu ancak anam gibi biri doğurabilir ya sen bu karıyı hangi yoldan döndürdün hani ben az çok tahmin ediyorum da yazmim şimdi
Senin bu aşağılık kompleksini takıntılarını biz sitece kaç gün çekicez ?
Hayır yani benim umrumda değil beden benim
Eşimin umrunda değildi de senin nerene böyle acıtacak kadar ne girdi şimdi ?
Biriyle yanlışlıkla yan yana görülse o.spu diye on gün dayak yiyip babası yaşında bir adamla evlendirilecek hayat yaşayan karı da burda bekaret üzerinden beni eleştirmesin ya hdhhdhdhdh
kıyamişşş ya sen bi de kendi aklınca hakaret falan mı ettiğini sandın bak sen cidden git o babana sor böyle ORganik çocuğu her ana doğuramaz hahahha

Son düzenleme:
Bir şey olmaz, daha çok gençsin. Farklı konulara odaklan. Merak etme evlenınce rahimle içli dışlı oluyorsun. Sorunları bitmek bilmiyor. Bol bol o koltuğa oturuyorsun. Öyle minik parmak falan bir şey olmaz. Bu arada ilk cinsel ilişki de kanama olmayadabilir. Benim olmadı. İlerleyen süreclerde pembemsi kanama geldi o kadar. O da sürtünmekten. Eşim de kapıya koymadı beni. Hangi devirdeyiz ayol. 2027 gireceğiz. Dünyaya bak sen

`