kızlık zarıyla ilgili

Önden bakire arkadan Şakir’e ye kalırlar o kanama olmadı diye eve geri gönderecek inceller.

Bedeniniz

yani ben tuttum ilkim kocamla olsun diye hep. kimseyle sevgili bile olmadim cok begendiğim erkeklerle buluşmadım hata ederim diye ahahah ama hala endişem ufak da olsa var hic birleşme yaşamadım o an gelmemesi halinde tepki nasıl olur diye biliyorum çok ilkelim

İncellere eziklere aldırma en başta.

Kanlı çarşafı anasına gösterecek kekoyla da evlenmezsen sorun yok

Bir sürü adam gibi adam var Allah onlarla karşılaştırsın inşallah
biri illa ki gelir ilişkiye girip girmediğin o kandan erkek hemen anlar dedi. ama girmedim yemin ederim ya bakireyim ama ya gelmezse ne saçma

Eşimle karşılıklı olarak birbirimizin ilki değiliz geçmişte daha tanışmazken deneyimlerimiz oldu bu da ikimiz açısından güncel cinsel yaşantımıza faydalı oldu derin bir konu çünkü hdjdkdkdk Neyin ne olduğunu bildiğinde daha keyifli hale geliyor. Yanlış anlama hayatındaki ilk adamla beraber ol demiyorum ama bu sunabileceğin bir hediye değil eğer içinde tutamadığın hisler varsa korunarak ve cinsel yolla bulaşan hastalıklara dikkat ederek içinden ne geliyosa yaşa. Cinselliği bu kadar kutsallaştırmamak gerektiğini düşünüyorum. Başlarım bana vereceği tepkiye, sen kimsin derler adama be

biri illa ki gelir ilişkiye girip girmediğin o kandan erkek hemen anlar dedi. ama girmedim yemin ederim ya bakireyim ama ya gelmezse ne saçma
Gelmezse de gelmez herkeste gelmiyor sana gerçekten değer veren adam sana inanır bunlara takılmaz merak etme.

merhaba aile yapım muhafazakar ve ben de böyle yetiştim elimde olan bisey degildi kocama saklamalıyım kendimi kafasında oldum muhtemelen karşımdaki de böyle biri olabilir ama ben gerçekten açık görüşlüyüm onda böyle bi şeyi dert etmezdim ben mesela

Alışmış olduğun yaşam ve görüşlerden dolayı düşüncelerinin doğal olduğunu düşünüyorum ama gerçekten bu birine sunabileceğin bir hediye değil sadece cinsellik konusunda da değil sana değer vermeyen, inanmayan, dinlemeyen, sorgulayan insanlarla lütfen hayatını birleştirme umarım istediğin her şeyi gönlünce yaşarsın

bu benim bedenim kime ne ya cidden kafamdaki kurtlar dağildi sayende güzel şeyler söyledin bana. tesekkür ederim sen de öyle.

İşte o eşekler daha önce kimseyle yatıp kalkmadığı için hayal dünyasını anlatıyor birinin biriyle bir şey yaşayıp yaşamadığı hali tavrı hareketleri ellerinden kollarından öpmesinden afedersin de darlığından bile belli olur iş kana gelene kadar ayrıca o kan da öyle gözünüzün alabildiğine bir kanama durumu değil üç beş damla sulandırılmış kan gibi bişi gelse bile görmeyebilirsiniz yani

Eee muhtemelen muhafazakar biriyle evlenceksen daha iyi gerçekten öyle olan biri düşünse bile üstünü örter birinin ayıbını örtmede gece gibi olunur çünkü onun da ayıplarının örtülceğine inanır

Bu üye erkek de olabilir ilk konu ve cinsellik.

Muhafazakar güya ama kendini parmaklamış.

25 yaşında ama güya sekiz ( seks) yapmamış.

2027 eğitim öğretim yılı ne zaman başlıyor. Yök ve meb bence eğitim başlangıç tarihini öne alabilir.

İnanmazsa doktora gidersiniz sonrasında da ayrılmak istersen ayrılırsın.

Yok aşkım korkma asla, evlendiğinde kan gelir bide kızlık zarı bozulduğunda ciddi derecede yemekten kesiliyosun ve srekli kasıkların ağrıyor yani bozulduğunu hissediyorsun korkma bu yüzden
Keşke şu kadar pırıldayan bir kafam olsaydı KDKDKDLDKFKFKFKFKF sabah sabah delirttin beni sağol aakdkdkdkdmdmfmfmfmfmfm

Olabilir hiç aklıma gelmedi
kanitlamak icin ne yapmam lazım ne saçma yargılarda bulunuyosunuz ya. insan hiç mi kendi hayatına dönüp bakmak. bi siz kusursunuzsunuz. 23yasimdayim henüz en anormal ben oluyorum ok ok
oha ya kendini asla tatmin edemez muhafazakarsa asla seks yapmamlı çelişkili yazmış bi de
Aynen yazmış zaten bisey sorup gidicem diye hesap adı olarak.

Tamam bir şey sordun git hadi

`