Kızlr beni eleştirmeyin falıma bakıp hissetiklerini söyleyebilirmisiniz başka çarem kalmadı ?

Ama o kisiden cok hoslaniyorum yani bana karsı ne düsünyüor acaba

Hanede biri küsmüş sırtını dönmüş. Sana veya yine aileden başka birine. İçinde bulunduğun bi grup var, çok fena dedikodun dönüyor o grubun içinde. Güvenle ilgili büyük bi sınav verceksin. Çok büyük güven kırıklığı yaşamak gibi. Hiç beklemediğin bir şey.

Uzun zamandır deneyip deneyip başaramadığın bir şey var o olacak hem de çok kolay şekilde. Bi de nazar var.

Haa hayır yok pardon canım tek cocugum
Can'ım kıyamam ya herşeye evet diyorsun Nasıl kafaya takmışsın.O dedigin çocuk arkanda sana bakıyor bir pişmanlık var gibi ama seni başkasıyla sarılırken görüyor.Bir de yaşlı bir adam var karşınızda o kimdir ki merak ettim.

Saka mi bu?? Siz burda ciddi ciddi fal mi bakiyorsunuz? :)) Neyse kolay gelsin

Onların dedigi eski hoslandigim beni reddetti ama benim suan hoslandigim kisiye açıldım ve bana bulusalım tanımak istiyorum dedi sonrada bana arkadasın gibi davran dedi cok trip atıyodum ve sana ne evet ne hayır dedim dedi bana suan konusuyoruz aklımdan cıkmıyor hergün onun icin üzülüyorum

Annanemin eski kocası olabilir

Siz çok duygusal birisiniz sürekli hayal kuran ve inanan birisiniz . Arkadaşlarınız var cevrenizde sizi dolduruyor gazliyor ama bu iş malesef olmayacak. Bu kişiden vazgeçip önümüze baktığınız da yollarınız açılacak kısmet olur eğitim iş olur bu kişi sizi çok etkiliyor

Neden olmicak ki etkilesede iliski boyutuna geçersek suan ki kadar etkilemez yani

Konunu yanlış yere açmışsın. Burada hem kapatılır hem de alay konusu olursun. Böyle bir hatayı ben de yapmıştım:) Ayrıca yaşın daha çok küçük. Hayatına kimler kimler girecek. Lütfen yaşının kıymetini bil ve her anını doyasıya yaşa. Böyle şeyler için üzülmene değmez.

Neden olmicak ki etkilesede iliski boyutuna geçersek suan ki kadar etkilemez yani
Gözü yükseklerde ilgi alaka seviyor ama sıkıya gelemeyen bir tip ilişki sorumluluğu almak istemiyor sadece sizin ilginizle şımarıyor. Ve yollarınıza mani olan kişi o fincanda başka bir yüz göremedim.

Karışıyor aynen
Dikkat et ona baya başımda da şapkası var o dedenin.Arada kalmış gibisin.Azcık daha birşeyler çıkaracağım zorlarsam.Ama yolun kapalı falan Degil.Önün açık okul yönünden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…