Kızlr beni eleştirmeyin falıma bakıp hissetiklerini söyleyebilirmisiniz başka çarem kalmadı ?

Gözü yükseklerde ilgi alaka seviyor ama sıkıya gelemeyen bir tip ilişki sorumluluğu almak istemiyor sadece sizin ilginizle şımarıyor. Ve yollarınıza mani olan kişi o fincanda başka bir yüz göremedim.
İlgimden hoslandiginin farkındayım ama bana tüm kapıları kapatmıyor hayır istemiyorum seni demedi bende ne yapayım konusmaya devam ettim istiyorum da demedi
Ama bu yüzü tarif eder misin tipini

Dikkat et ona baya başımda da şapkası var o dedenin.Arada kalmış gibisin.Azcık daha birşeyler çıkaracağım zorlarsam.Ama yolun kapalı falan Degil.Önün açık okul yönünden.
Canım zorlar mısın yorumlar cok fevkealade

Kızlar ben fala inanmam ama falsız kalmamak gerek suan ne görüyorsanız söyler misiniz sorularım da olcak
Hemen falınıza bakıyorum, yeni üyesiniz ama siteyi kullanmayı öğrenmelisiniz, fal konularınızı bir derdim var bölümüne açmaya devam ederseniz 2 vakte kadar uyarı alıp siteden uzaklaştırma alacağınızı görüyorum, fincanda M ve U harfleri çıkmış gördünüz mü?
Mune o, sitede cımbızlı banlayan müdüre diye bilinir, çok fena bir kadındır, kurallara uymayanları hiç affetmez, o kadına dikkat edin, mazallah evlerden ırak kötü şeyler olabilir

Farkındayım kusura bakmayın

Canım zorlar mısın yorumlar cok fevkealade
Şuan sevdiğin kişiyle Mutlu olacaksın gibi geliyor ve omzuna yatıp sarıldığını görüyorum.Ama o eski sevgili dedigin kişi göz önünde hala.Ta senin aklına gelşyor ya da sen onun aklına geliyorsun.Okul hayatın da iyi olacak.Bir de siyah saça yakın uzun saçlı bir bayan var genç.Bu senin gelecegin de olabilir.Aileden biri de olabilir.Elbise giymiş ve hamile bir kadın bu.Bu da kalpten geçerek söylediklerim :)))) Faldan ziyade 6. His

Anneannem olabilir aklıma o geliyor arada

Yeni olan kisiyi görebildinmi dıs görünüsüünğ felan

Anneannem olabilir aklıma o geliyor arada

Yeni olan kisiyi görebildinmi dıs görünüsüünğ felan
Yok Can'ım genç bir kadın bu.Anneanne yok bu falda.Bu sarıldığın çocuk biraz daha uzun saçlı uzun dedigim öyle çok uzun Degil.Saçlarına önem veriyor bakımlı biraz.

Yok Can'ım genç bir kadın bu.Anneanne yok bu falda.Bu sarıldığın çocuk biraz daha uzun saçlı uzun dedigim öyle çok uzun Degil.Saçlarına önem veriyor bakımlı biraz.
Oha cocuk resmen uzun kız gibi uzun saçlı nasıl bildiniz

Gözü yükseklerde ilgi alaka seviyor ama sıkıya gelemeyen bir tip ilişki sorumluluğu almak istemiyor sadece sizin ilginizle şımarıyor. Ve yollarınıza mani olan kişi o fincanda başka bir yüz göremedim.
Yollarıma mani olsada onunla mutlu olmak istiyorum ben izin vermezsem olmaz o cok sevgimden oluyor sadece Simdi ben bu cocuğa açıldım ve bu cocuk önceden hoslandıgımı biliyordu. Okulda telefonumu unutmusum sınıfda notlarımda yazıyordu sifre yoktu okuyup göstermisler diye açıldım biliyodun ama dedim yok bilmiyordum dedi ama biliyordu arayım seni dedi bulusalım dedi burdan olmaz dedim bende bulustuk konustuk bir hafta ben tripler attim telefonumu okumuslardir diye sonra iste soğudu kız arkadaşlarının fotosunu atmıştı ben merak edince ben ilk bulusmada sevgili olalım havasında değildim sana evet de demedim hayır senle kankam gibi konusmaya çalıstım ama cok ciddi cevaplar verip kendine pay cıkarttın dedi. Cok ciddi ciddi şeyler yazıyordum unutmak istiyorsan başkalarıyla konus aklına cok getirme beni dedim ozaman tartıstıgımızda yarım saat sonra bise olmamıs gibi davran ve bana sıradan bir arkadasın gibi davran hoslandigin cocuk gibi değil yoksa yanlıs anlasilmalar olur dedi . tamam dedim mesaj atarsan atarım atmazsan atmam dedi. Kendide atti bende attim suan konusuyoruz ciddi iliski istemiyorum demişti
Başta zaten hatta hoslanmiyorum umutlancaksan konusmayalım bile demişti o konuda dürüst asla umut vermiyor

Kız gibi derken kulak altı gibi ama bakımlı
Kız gibi derken saskınlıktan dedim ama bir erkege göre uzun kıza göre kısa
Evt Can'ım fazla uzun Degil şu kalbimdeki deniz dizisinde bir çocuk var aynı onun kadar.Adı yosefti.

Şey surayı yanlıs yazmısım o bana beni unutmak istiyorsan başka kisilerle konus demişti baya üzgün mesajlar atinca napsın cocuk

Can'ım 6. Hissim çok kuvvetli o yüzden sanırım.Sende koyu renk saçlısın mesela uzun seninde
Benım eskiden cooook uzunlardi suan da azcık uzun ama kendisi koyu kahve ucları boya ama pembe tablo cizme canım o cocukla olmicak dimi :)

Benım eskiden cooook uzunlardi suan da azcık uzun ama kendisi koyu kahve ucları boya ama pembe tablo cizme canım o cocukla olmicak dimi :)
Sarıldığınızı görüyorum ben.İyiye yor iyi olsun.Sen biraz yanında küçük kalıyorsun çocuğun.Kısasın ondan.

Sarıldığınızı görüyorum ben.İyiye yor iyi olsun.Sen biraz yanında küçük kalıyorsun çocuğun.Kısasın ondan.
Evet baya kısayım canım müneccim misin nesin bu cocuğa odaklansan bi bukadad bilmissin de sarılmamız tuhaf cunkü aramız limoni

Evet baya kısayım canım müneccim misin nesin bu cocuğa odaklansan bi bukadad bilmissin de sarılmamız tuhaf cunkü aramız limoni
Belli olmaz sen biraz çek kendini o sana gelir merak etme.Konuyu okumadım ben gördüğüme göre yorum yaptım.Bunlara inanmamak lazım ama 6. Hissime ben güveniyorum.Sana da diyorum çocuğun üstüne düşüyorsan düşme biraz çek kendini.Herşey güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…