- 28 Şubat 2017
- 317
- 197
- 18
- 35
- Konu Sahibi Annelikkutsaldir
-
Geç döllenme değilse çıkar kesin. Ben idrarda 4 gün kanda 3 gün kala görmüştüm.Merhaba kızlar adet günüm gelmedi ama 3 4 gün var ancak tüm semptomları yasıyorum goguslerım ağrılı şiş adet olacakmısım gıbı agrım var kan verdım ama doktor sımdı çıkmaz dedı çıkmaz mı ya? Oglum da günüm gecınce gıtmıstım çıkmıştı ama bu olursa 2.gevelık olacak var mı aranızda 3 4 gün kala kanda gebelık çıkan ? Aklıma cok takıldı tskler sımdıden
Adet gecıkmeden çıkması zor dedı daha 3 gün var benım. Acele etmemın sebebı kendımı ıs yaparken zorlamam daha dikkatle olurum onun ıcındoktor şimdi çıkmaz derken saati mi söyledi daha çıkmaz erken mi dedi
acele etmeyin bekleyin
mevsim geçişi, gecikince bile beklemek gerekli bir dönem
üç beş gün sonra öğrenseniz de olur yani kendinizi strese sokmayın
Adet gecıkmeden çıkması zor dedı daha 3 gün var benım. Acele etmemın sebebı kendımı ıs yaparken zorlamam daha dikkatle olurum onun ıcın
regl ile gebelik belirtileri nerdeyse aynidir. bekle ve regl gelmesse testini yap.Merhaba kızlar adet günüm gelmedi ama 3 4 gün var ancak tüm semptomları yasıyorum goguslerım ağrılı şiş adet olacakmısım gıbı agrım var kan verdım ama doktor sımdı çıkmaz dedı çıkmaz mı ya? Oglum da günüm gecınce gıtmıstım çıkmıştı ama bu olursa 2.gevelık olacak var mı aranızda 3 4 gün kala kanda gebelık çıkan ? Aklıma cok takıldı tskler sımdıden
kanda gün gelmeden çıkar.. düşük çıkar ama çıkarMerhaba kızlar adet günüm gelmedi ama 3 4 gün var ancak tüm semptomları yasıyorum goguslerım ağrılı şiş adet olacakmısım gıbı agrım var kan verdım ama doktor sımdı çıkmaz dedı çıkmaz mı ya? Oglum da günüm gecınce gıtmıstım çıkmıştı ama bu olursa 2.gevelık olacak var mı aranızda 3 4 gün kala kanda gebelık çıkan ? Aklıma cok takıldı tskler sımdıden
Insan duramıyor :))) sımdılık beklemedeyım ınsallah hayırlısıregl ile gebelik belirtileri nerdeyse aynidir. bekle ve regl gelmesse testini yap.
Kaç cıkmıstıBenim 5 gün önce çıktı kanda
Ben verdım kan yarın çıkar dedı bakalımbenimde adetime 3-4 gün var ve bnde yaptırmak istiyorum bu akşam kan testi.
Ben
Ben verdım kan yarın çıkar dedı bakalım
olur cnmm yalnız nıckın superHadi bakalım sonuçlarımızı yazalım buraya mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?