• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızmakta haklı mıyım?

mrb kızlar.
iki hafta önce sevdiğim adamla barıştık. zaten konuyu hatırlayanlar bilir.
neyse barıştıktan sonra görüştük. ilk hafta baya yoğun bir şekilde. ama en son geçen hafta ptesi görüştük.
bu şahısla biz zaten benim işyerimde tanışmıştık. şirketin dışarıdan iş aldığı başka bir şirketten belli günlerde geliyordu bizim şirkete. ama artık uzun bir süredir ayrı şirketlerde çalışıyoruz.
asıl olay şu ki, bugün sabah napıyosun yazdım. o da iyiyim sen napıyosun vs işte klasik mesajlaşmalar. sonra ben ona nerdesin diye sordum. o da geçiştirdi. normalde söyler. ben de söyleyemeyeceğin bir yerdesin yazdım. o da evet söyleyemeyeceğim bir yerdeyim. sizin şirketteyim yazmış. o kadar sinir oldum ki. mesajı üstten okudum. ve çok değil 10 dk falan cevap yazmadım. o da bana tekrar neyse mesajıma bakmadın çıkayım bari şirketten yazmış. ben de 20 dk sonra falan bana söylemediğine göre çıkabilirsin yazdım. o da çıktım. bakmadın mesajıma ben napim yazmış.
ya gerçekten ya sınanıyorum. ya da gerçekten normali beni bulmuyor. ben de hiçbirşey yazmadım.
ama içimden defalarca hayatımdan da çık git yazmak geldi. ama resmen içim içimi yedi ve tuttum kendimi. zaten barışalı 2 hafta olmuş.
hiçbir şey olmamış gibi mi devam etsem. çok kararsızım :KK14: yoksabirşey yazarsa cevap vermesem mi.
Sevmiyor sizi acaba bunu mu kabul etseniz

Daha önce herhangi biriyle duygusal bir ilişki yaşamamış olmalısın o zaman. Üzgünüm ama şu adamın senden etkilendiğini düşünüyorsan ya idrak yeteneğin zayıftır ya çok tecrübesizsindir.
kimse silah dayamıyor kafasına. barıştıktan sonra da evet ilk mesajı ben attım ama yine her sabah yazıp görüşelim diyen oydu. bu kadar dengesiz olunca insan anlayamıyor doğal olarak

şuan gerçekten çok kararsızım. acaba diyorum ayrıyken daha mı mutluydum. zorla başıma sardım adamı yine
Seni mutlu edecek bir haberim var, sıkı dur ; ADAMIN UMURUNDA DEĞİLSİN. Yani başına sarmdın , istesen de saramazsın. Çünkü senin sev-gi-lin yoq🥀

kimse silah dayamıyor kafasına. barıştıktan sonra da evet ilk mesajı ben attım ama yine her sabah yazıp görüşelim diyen oydu. bu kadar dengesiz olunca insan anlayamıyor doğal olarak
Adam sirkete kadar gelip niye sana soyleyemiyor?

Adam sirkete kadar gelip niye sana soyleyemiyor?
ay çocuklarımın isim anası :KK70:
şimdi durum paylaşmış biriyle yemekteler. muhtemelen erkek arkadaşıyla gelmiş ama kaçak göçek davranması benim sinirimi bozdu.
bana deseydi bir erkek arkadaşla yemek yicez. heralde insan gibi karşılardım. ay yok nasıl başlarsa öyle gidiyor.

Ben sizin konularinizi okudugumda neden acik iletisim kurmayi tercih etmediginizi gercekten anlayamiyorum.

'Bizim sirkete gelip bana haber vermemenden hoslanmadim. Kendimi senin icin onemsiz biri gibi hissettim. Bana haber vermemis olmanin ozel bir sebebi var mi? Bir dahakine haber verirsen sevinirim' gibi bir konusma yapmak neden cok zor sizin icin?

Yine hic cevap yazmasam mi demenize hele sok oldum. Asla islevsel bir cozum degil, bu sekilde bir iletisim sekli olamaz. Butun iliskileriniz cikmaza girer boyle devam ederseniz.

Burda gerçekten anlayamadığım birkaç seri şeklinde konu var, her seferinde aynı şeyi yazıyoruz:

Adamın ciddi ilişkiye niyeti yok
Adam soytarı, saçma sapan bir tip
Sana değer vermiyor

Sonra bu yazılanları konu sahibeleri dikkate almıyor, yine gelip konu açıyor bana bunu dedi neden onu yaptı neden diye ... Eee önceki konuya da yazdık konu sahibesi bu adam ciddi ilişki istemiyor, günübirlik seviyesiz ilişkiler peşinde. Beklentileriniz uymuyor, boşuna zaman harcıyorsunuz. Rica ederim bırakın şu adamın peşini artık.

Ben sizin konularinizi okudugumda neden acik iletisim kurmayi tercih etmediginizi gercekten anlayamiyorum.

'Bizim sirkete gelip bana haber vermemenden hoslanmadim. Kendimi senin icin onemsiz biri gibi hissettim. Bana haber vermemis olmanin ozel bir sebebi var mi? Bir dahakine haber verirsen sevinirim' gibi bir konusma yapmak neden cok zor sizin icin?

Yine hic cevap yazmasam mi demenize hele sok oldum. Asla islevsel bir cozum degil, bu sekilde bir iletisim sekli olamaz. Butun iliskileriniz cikmaza girer boyle devam ederseniz.
yani açık konuşmaksa ben ona dedim buraya geldiğini söylemediğine göre çıkıp gidebilirsin.
zaten ben desem ki sen buraya kadar gelip bana söylemiyorsun ben buna kırılıyorum diye. eminim söylicektim. daha mesai bitmemişti, mesajıma geç baktın vs bir sürü bahane bulacak.
aslında ben anladım şirkete gelip beni görmek istemediğini. çünkü zaten görmek isteyen adam sabahtan yazar geleceğini.
ama sorun şu ki, ben şirkete gelip beni görmeye gelmeyecek olmasını anlayışla mı karşılamalıyımm. yoksa bu adamın gözünde bu kadar mı değirsizim. çünkü ben o kadar çok sorun çıkardım ki bu tarz şeylerde artık ben de yoruldum. bilmiyorum anlatabildim mi

Back
X