Kızmakta haksız mıyım?

sensational

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2020
1.161
471
53
Arkadaşlar merhaba, biraz sinirlerim bozuldu fikir istiyorum sizden. Ya nişanlım abisiyle aynı evde yaşıyor. Abisi bekar ve böyle çok rahat bir adam diyebilirim. Bu rahatlıktan kastım böyle sevgililerinden çabuk sıkılıyor, bir süre takılıyor sonra vazgeçiyor öyle. Beni ilgilendirmez ama konu bakımından yazma gereği duydum. Geçen yıl eve bir kız getirmişti kızla yaşıyordu evde ama ondan ayrıldı bir süre sonra. Bu yıl da şimdi eve kız arkadaşım diye farklı bir kızı getirmiş şimdi de bu kızda o evde yaşıyor. Nişanlım, abisi ve o kız aynı evde yaşıyorlar. Bende haliyle sinirlendim, nişanlıma da bu böyle olmayacak lojmanda kal dedim. Yok işte lojman da sıkıntı, işte yok canım sen buna çok takılma, sorun etme, işte ben genelde odamdayım film falan izliyorum kendi kendime takılıyorum diyor. Ama yok ben çok sinirlendim ya. İstemiyorum o evde yaşamasını. Nişanlım ise abarttığımı düşünüyor galiba. Haksız mıyım sizce? Lütfen bir dış göz olarak yorumlayın sinirlenmekte haksız mıyım?

Haksız değilsin ya bende olsam içten içe kurulurdum yani. Ne idüğü belirsiz bi kadının ne işi var nişanlımın evinde, aynı wc yi kullanacaklar falan delirirdim yani.

Haksız değilsin ya bende olsam içten içe kurulurdum yani. Ne idüğü belirsiz bi kadının ne işi var nişanlımın evinde, aynı wc yi kullanacaklar falan delirirdim yani.
Siz böyle diyince daha da bi kudurdum gidip saydıracam neredeyse

Ben olsam ben de delirirdim de abisi ne gevşek buna izin vermiş. Yani p*rno siteler abimin kız arkadaşıyla bilmem ne konulu videolarla doluyken bu ne rahatlık?
Yaa abisi zaten oldum olası beni sinirden deli ediyor hiç sevmiyorum onu yaa hiiçççç... aşırı gevşek yani bu eve aldığı ilk kız değil biz daha sevgiliyken de yapıyordu böyle şeyler

Yaa abisi zaten oldum olası beni sinirden deli ediyor hiç sevmiyorum onu yaa hiiçççç... aşırı gevşek yani bu eve aldığı ilk kız değil biz daha sevgiliyken de yapıyordu böyle şeyler
Beraber yaşayan çiftler bana kalırsa evli gibilerdir sadece nikahları eksiktir. Evliyken yanımızda bir başkasını barındırır mıyız? Tabi ki ahlak, sadakat gibi olgular kişinin kendisinde bitiyor ama evlilik bağı insanları biraz daha frenliyor gibi geliyor bana. Evli olmayan çiftler daha rahat hareket ediyor bana göre. O yüzden kızmanızda haklısınız. Sert bir tepki koymanız lazım.

Beraber yaşayan çiftler bana kalırsa evli gibilerdir sadece nikahları eksiktir. Evliyken yanımızda bir başkasını barındırır mıyız? Tabi ki ahlak, sadakat gibi olgular kişinin kendisinde bitiyor ama evlilik bağı insanları biraz daha frenliyor gibi geliyor bana. Evli olmayan çiftler daha rahat hareket ediyor bana göre. O yüzden kızmanızda haklısınız. Sert bir tepki koymanız lazım.
Evet ya ciddi bir şekilde konuşmam lazım. Konuşmuştum zaten de, şu sıralar babası gelecek bunlarla kalacak o nedenle o kız orda durmaz da, işte yaza doğru yine devam diye düşünüyorum. O nedenle şimdiden konuşmakta fayda var

Peki sizce abartıyor muyum? Bir dış göz olarak ne düşünüyorsunuz? Yani siz olsanız kızar mıydınız?
Bence abartmıyorsunuz.
Kıskançlık falan da değil mesele.
Nişanlınız abisinin sevgilisiyle aynı evde yaşayınca yanlış şeyler olacak değil. Ondan şüphe edeceğiniz biriyle zaten birlikte olmamalısınız ama ben evliyken bile aynı evde yaşanmasını doğru bulmuyorum, kaldı ki sevgililik bu. Hiç olur tarafı yok bana kalırsa.

Bence abartmıyorsunuz.
Kıskançlık falan da değil mesele.
Nişanlınız abisinin sevgilisiyle aynı evde yaşayınca yanlış şeyler olacak değil. Ondan şüphe edeceğiniz biriyle zaten birlikte olmamalısınız ama ben evliyken bile aynı aynı evde yaşanmasını doğru bulmuyorum, kaldı ki sevgililik bu. Hiç olur tarafı yok bana kalırsa.
Ay çok sağ olun beni çok iyi anlamışsınız, kesinlikle kıskançlık değil sadece aşırı rahatsız oluyorum ya

Empati kurmasını sağlardıö yok idrak edemiyorsa hayata bakış açımız aynı değil der bırakırdım.

Back
X