Kızmakta haksız mıyım?

liria

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
140
0
96
İstanbul
Erkek arkadaşımın ailesinin yıllardır tanıdığı komşuları var. Komşudan öte olmuşlar artık.

Yedikleri içtikleri ayrı gitmez. Bu komşularının oğulları evli. Dünyalar tatlısı küçük bir kızları var.

Adam karısını aldatıyor. Benim sevgilim de bunu biliyor. Sakladığı yetmiyormuş gibi o aldattığı kızla gayet normal konuşuyor. Bizi ilgilendirmez onların ne yaptığı diyor.

Bir gün o adam,dostu ve dostunun bir kız arkadaşı dışarı çıkmışlar. Benim haberim olmadı.

Dün Facebook'una bakarken gördüm ki o adamın dostuyla konuşma dediğim halde konuşuyor bir de kız arkadaşını eklemiş.

Kızdım ve ayrılmayı düşünüyorum. Güvenimi sarstı. Özür diledi senden önemli değil dedi o kızları sildi ama içim rahat değil.

Son düzenleme:
Erkek arkadaşımın ailesinin yıllardır tanıdığı komşuları var. Komşudan öte olmuşlar artık.

Yedikleri içtikleri ayrı gitmez. Bu komşularının oğulları evli. Dünyalar tatlısı küçük bir kızları var.

Adam karısını aldatıyor. Benim sevgilim de bunu biliyor. Sakladığı yetmiyormuş gibi o aldattığı kızla gayet normal konuşuyor. Bizi ilgilendirmez onların ne yaptığı diyor.

Bir gün o adam,dostu ve dostunun bir kız arkadaşı dışarı çıkmışlar. Benim haberim olmadı.

Dün Facebook'una bakarken gördüm ki o adamın dostuyla konuşma dediğim halde konuşuyor bir de kız arkadaşını eklemiş.

Kızdım ve ayrılmayı düşünüyorum. Güvenimi sarstı. Özür diledi senden önemli değil dedi o kızları sildi ama içim rahat değil.

Dibine kadar haklısın arkadaşım.:20:

kesinlikle haklısın en doğrusu ayrılman eğer yapabilirsen

Dibine kadar haklısın arkadaşım.:20:

Teşekkür ederim. Zaten ben anlamadım nasıl bir kişiliktir, tamam biliyorsanda sus dimi o kızla konuşmanın amacı ne. Hemde konuşma dediğim halde. Gayet 40 yıllık arkadaş gibi muhabbet sohbet. Hiç mi utanmıyor adamın eşinin yüzüne bakıyor sonuçta.

Böyle kişilikte birine ben nasıl güveneyim?

kesinlikle haklısın en doğrusu ayrılman eğer yapabilirsen

Biz zaten ayrıydık kaç sene. Yeni barıştık güvenimi kazanmaya çalışıyordu şu sıra daha doğrusu. Yine belli etti kişiliğini. Hiçte zor değil ayrılmak o yüzden.

hayır zaten o adam metresi ve metresinin bir arkadaşıyla 4ünün beraber buluşması falan ne demek ne kadar saçma

hayır zaten o adam metresi ve metresinin bir arkadaşıyla 4ünün beraber buluşması falan ne demek ne kadar saçma

Haberim yoktu işte beni o bay X olsun. O çağırdı dedi. Seni de o muhabbete sokmak istemediğim için söylemedim dedi. Peki arkadaşını neden ekledin facebook'a dedim. Öyle bi kere konuştuk diye başka bi amacım yok dedi...

Haberim yoktu işte beni o bay X olsun. O çağırdı dedi. Seni de o muhabbete sokmak istemediğim için söylemedim dedi. Peki arkadaşını neden ekledin facebook'a dedim. Öyle bi kere konuştuk diye başka bi amacım yok dedi...

inanma derim arkadaşım

Eklemekle amacını belli etmiş bence...

Şu an ayrılık mesajı atacağım. Çok dil döktü ama. İstemiyorum.

Kırk yılın başı bi kızla konuşma dedim onunla da konuşmasaymış.

Savunması da sildim senden değerli mi. Özür dilerim falan filan...

Şu an ayrılık mesajı atacağım. Çok dil döktü ama. İstemiyorum.

Kırk yılın başı bi kızla konuşma dedim onunla da konuşmasaymış.

Savunması da sildim senden değerli mi. Özür dilerim falan filan...

Ben bu mantığı anlayamıyorum gerçekten...Silinmesi bu kadar kolay olan insanları;özel hayatının parçası olan sosyal paylaşım sitelerine neden ekliyorsun :19::19::19:

İtle yatan bitle kalkar demişler..Bu adiliği yapan br arkadaşı var ve onun dostuyla da görüşüyor erkek arkadaşın?
Demek ki ona da normal geliyor böyle şeyler..

Ayrıldım kızlar.

İlk görüştüğünde bende kızmıştım. Beni ilgilendirmez dedi. Tamam dostuyla konuşma dedim.

Baktım dün gayet samimi konuşmalar. Sonra bi de öğrendim ki arkadaşı da eklenmiş kızın Facebook'a.

Öyle plansız görüştüm dedi. Oturmasaydın işin çıksaydı dedim.

Açıklama yaptı bi saat. Ama benim için bitti.

Beni düşünerek hareket etseymiş.

Umarım doğru yoldayımdır.

Ayrıldım kızlar.

İlk görüştüğünde bende kızmıştım. Beni ilgilendirmez dedi. Tamam dostuyla konuşma dedim.

Baktım dün gayet samimi konuşmalar. Sonra bi de öğrendim ki arkadaşı da eklenmiş kızın Facebook'a.

Sen bir şans vermişsin ve değerlendirmemiş.

Sen düşünme.O düşünsün ! :6:

Ayrıldım kızlar.

En doğru yoldasınız,ayrılmakla en iyisini yapmışsınız.

Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır,kadınlar kulübü kadınları olarak aklı fikri şeytanlığa çalışan erkeklere tepkimiz belli her zaman
:kkk: :47:

Bitirdim. Zerre kadar üzüldüm mü hayır zaten o DOST bozuntusuyla öyle konuşabildiğinden beri kişiliğinden şüpheliydim

Doğru yoldasınız ve tebrik ederim kararlısınız.

Tepki göstermesi dursun hadi, nasıl öyle biriyle arkadaşlık yapabilir, nasıl bu saçmalığın içindekilerle gayet normal muhabbete girebilir...

Back
X