Kızmakta haksız mıyım?

erkek arkadaşın bu zihniyette pek bi anormallik görmüyo sanırım sonuna kadar haklısın tamam özle hayatı der geçer ama buluşma falan hiç hoş değil

sevgiliniz arkadasinin aldattigini bile bile onunla görüsüyor buda yetmiyor esine haber vermiyor yani bu demek oluyorki aldatan arkadasinin yaptigina onay veriyor
ona göre normal ve buda yetmiyor 2. kadinlada görüsüyor
pes yani
sana ayrildin iyi yaptin diyemem herkesin kendi bilecegi is ama aldatmaya onay veren birisi yarin birgün kendi esine sevgilisinede aynisini yapar diye endise ederdim ben

Herşeyi bu kadar erken gördüğün için vaktin harcanmadan emek vermeden atlattığın için çok şanslısın. Kendisinin o kızlarla konuşmasını bırak, karısını aldatan bir erkekle takılarak yaptığını tasvip eden biriyle hiç olmaz zaten.

bence kesinlikle haklısın
ve seni takdir ettim en azından kararsız değilsin ayrılırım biter diyebiliyosun
ayrılsammı çok seviyorum ama düzelirmi düzelmezmi felan fistandiye birşeyler yazmamışsın güzel bir söz vardır (en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir )diye
bence sal ipini gitsin birdahada görüşme :20:

demekki sevgilinize göre bir insanın eşini aldatması gayet normal erkektir elinin kiridir mantığı var ki o kızla gayet oturup sohbet edebiliyor.... İyi yapmışsınız ayrılarak ben de olsam hiç düşünmeden ayrılırdım...o adamla görüşüyor olması bile saçmalık

Erkek arkadaşımın ailesinin yıllardır tanıdığı komşuları var. Komşudan öte olmuşlar artık.

Yedikleri içtikleri ayrı gitmez. Bu komşularının oğulları evli. Dünyalar tatlısı küçük bir kızları var.

Adam karısını aldatıyor. Benim sevgilim de bunu biliyor. Sakladığı yetmiyormuş gibi o aldattığı kızla gayet normal konuşuyor. Bizi ilgilendirmez onların ne yaptığı diyor.

Bir gün o adam,dostu ve dostunun bir kız arkadaşı dışarı çıkmışlar. Benim haberim olmadı.

Dün Facebook'una bakarken gördüm ki o adamın dostuyla konuşma dediğim halde konuşuyor bir de kız arkadaşını eklemiş.

Kızdım ve ayrılmayı düşünüyorum. Güvenimi sarstı. Özür diledi senden önemli değil dedi o kızları sildi ama içim rahat değil.
yol ver gitsin arkadaşım. güvenme zaten :20: sevgilin çok karakterli biri olsa o şekil kızlarla muhatap olmak dahi istemez. sendende kendisindende uzak tutardı

Bence de haklısın. Çok iğrenç bir durum. Adam karısını aldatıyor sevgilin ve ailesi de metresi ile gayet normal görüşüyor. Demek ki onların zihniyetine göre normal böyle şeyler... :19:

aldatan bir insanla samimi olması bile soğukluk sebebidir benim için, bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye bir söz var ya erkek arkadaşının kişiliğini anlamak için arkadaşına bakmak lazım. ayrılmak yerinde bir karar olmuş

Back
X