Kızmayın bana ne olur ama çok kötüyüm

merve_aydin_92

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
58
3
6
35
İstanbul
1 Hafta sonra dün gece msj attı. nbr dedi iyi dedim sonra bir anda neden bu hale geldiğimizi merak ettim ve benim bir kötülüğümümü gördün çektin kendini hemde beni kırdın bir özür bile dilemedin dedim. haklısın dedi biraz deştim zoraki msj atıyodu zaten belli bir süre konuşmayalım dedi. ne demek bu ayrıldık mı yani onu söyle dedim sadce konuşmayalım harama uzandığım için işlerim yolunda gitmiyo sürekli problem çıkıyo dedi konuşmamayı kabul ederdim ama bu şekilde değil ben onu tekrar görebilmek için Allah a emanet ettim cevap bile vermedi merak edersiniz diye söyliyim o cemaat mensubu. annemde az çok biliyodu bizi ben şimdi ona ne diyeceğim. herşeyi geçtim onun bana aldığı hediyeyle uyudum dün gece ağlaya ağlaya. hayatıma giren herkesi unutmaya çalışmaktan çok yoruldum. canım kalmadı artık. whatsapp ta ikimiz için çok tatlı kedi resmi koymuştu hafta konuşmadığımız halde kaldırmamıştı dün kaldırdı o bile o kadar çok ağrıma gittiki ben hazmedemiyorum. bana konuşmayalım diyo ama bekle yada beklicem yada arada seni yoklarım demiyo. o bana msj atmadan hiç atmazdım zaten ona bunuda söyledim evet sağol düşüncen için dedi. ben şu kısacık zamanda benimsemiştim onu katlanırdım herşeye sadce gün bulutuk ama o günun her saniyesini o kadar dolu geçirdikki nasıl unutucam bana müzik kutusu almış nasıl atıcam nasıl hazmedicem bunları nasıl?ben zaten çok zor seven sevdimmide bırakamayn biriyim bu çocuğu umudumu yitirdiğim anda sevdim peki şimdi ne yapacağım ben?

bunuda unutucaksınız
acık kapı bırakmamış...
haram yedigim için işlerim yolunda degil demiş. ne yaptı acaba:26:

"biz ayrıldık mı yani onu söyle sadece"

bak bu bi erkeğe söylenmemesi gereken bi cümle.

anlamı:" sen ayrıldık dersen mecbur katlanırım, ayrılmadık dersen çok mutlu olacağım.

sen ne dersen o, senin lafınla bitecek ya da devam edecek. benim bir söz hakkım yok..."

ilişkilerin çoğunda ilk zamanlar çok ilgi dolu geçer, kadınların el üstünde tutulduğu zamanlardır.

sizde daha ilk zamandan yok bunlar...

Ya pardon,madem harama uzanmak istemiyor,niye evlenmek istemiyor ki? İlginç.Acaba başka durumlar mı var? Çünkü dindar bir erkek eğer haramdan korkuyorsa sevdiğiyle evlenir,ayrılmaz diye düşünüyorum.

Bence biraz daha yalvar, az olmuş.. ezdir kendini iyicene.. çünkü ezilerek yaşanan bir ömür gibisi yok, eh başka erkek de yok dünyada

sevgi bitmiş yada başkası var bahane harama el uzattım o yüzden hoşçakal olmuş. yol ver gitsin.

Son düzenleme:
yalvarmadım son bişe söylemesini istedim ama sustu bende allaha emanet ol dedim o kadar

allaha emanet ol dedin, çünkü facebook aforizmalarında yazan "allaha emanet ettiğin kişiyi tekrar görürsün" tarzı bir şeye inandın sevgili konu sahibi.. o imalı allaha emanet etmen de buradan kaynaklanıyor.. kusura bakma "bir kötülüğümü mü gördün, biz ayrıldık mı onu söyle, sen istemiyorsun diye mesaj yazmıyorum" un anlamı = yalvarmaktır.. biraz dik dur yahu, o mesaj atsa cevap verme.. meraklı gibi hemen neden telefona sarılıyorsun ki? bırak o merak etsin, arasın, peşinden koşsun.. kaldı ki sorunlu tipleri çekme kendine, her zaman şöyle düşün; sen üzerine düşülmeyi hakediyorsun, kovalamayı değil.. daha iyilerine layıksın salla şu adamı yahu..

haklısın belkide ama bir anda soğuk davranmaya başaldı merak ettim bana bir süre konuşmayalım dedi bende zaten konuşmuyoruzki sen msj atmadan atmıyorum dedim ne demeye çalışıyosun açık konuş dedim söyledim ben bir süre knuşmayalım zamana bırakalım dedi belki bişeyler yoluna girr dedi evet dediğin gibi onu tekrar görebilmek için ALLAH a emanet ettm ama o cevap dahi vermedi genelde ok. tm. sğl. derdi her zman son söz olarak

Merve kendine gel, böyle bir dengesiz için amma helak ediyorsun ruh sağlını. Açtığın konulara bir bak.

Sen kendi değerini bilmezsen seni ezip geçen çok olur. Yok kedi resmiymiş, yok müzik kutusuymuş, senin ağlayarak kaybettiğin tek bir günden daha mı değerli?

Abla tavsiyesi, ağlamayı bırak, kurtulduğuna şükret...Açık kapı bırakma bu adam müsvettesine de tez unut. Cemaatini sevsinler, insan kalbinin değerini bilmeyenin.

.

abla ondan öncekide mahvetti beni belki oda benm sucumdu ama artık kmseyi sevemem dediğim zamanda buna kapıldım. ben çok zor severim sevdiğim zamanda kopamam canım çok yanıyo bunuda mı unutucam peki benm suçum ne naptım ben ona herşeyi geçtim bu sekilde son bi kendine iyi bak demek çok mu zordu hiç mi haketmedim tatlı bir hoşçakalı

Genceciksin, kendi hayatına odaklan, kendi sev diyorum.

Kolay sevemiyorum kimseyi diyorsun da, sadece 25 gündür tanıdığın birine bu kadar bağlanman, gittiğinde de bu kadar yıkılman doğru mu sence? Sen kendine hakkettiğin değeri vermediğin için, "sevildiğini hissetmek" sende bağımlılık yapıyor.

Lütfen, hayatının merkezinde kendi geleceğine dair planlar olsun. Doğru adam doğru zamanda gelecek zaten, 5 para etmez tipler için ağlama artık.

.

ben kendime nasıl değe vericem? bunu bile bilmiyorum

ben kendime nasıl değe vericem? bunu bile bilmiyorum

Off Merve kardeşim benim. Nasıl yani, bir erkek olmadan hayattan hiç tat almıyormusun sen? Genç ve sağlıklı bir insan değil misin? Çık bir hava al, gez dolaş. Denize, yeşile bak. Arkadaşlarınla vakit geçir, hobiler edin. Amaçsız yürü caddelerde.

Var olmak güzel şey, insan olarak var edilmiş olmak büyük bir ayrıcalık. Geç bir aynanın karşısına, kendi gözlerinin içine bak bir kaç dakika. Ruhunla kontakt kur! Sen varsın ya, sen çok değerli bir varlıksın! Kafayı koyduktan sonra şu hayatta yapabileceğin yüzlerce şey var. Hayatına anlam katmak için hiç bir adama muhtaç değilsin. Yok sana selam vermemiş, iyi dilekte bulunmamış, salla gitsin, o kim ya? O eksik diye senin varlığından ne eksildi gerçekten? Sen izin vermesen kimse seni üzemez.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…