Kızmayın bana ne olur ama çok kötüyüm

Sana haramı bahane ediyor seven insan seninle o şekilde bahne ederek konuşmaz derki seni çok seviyorum beni beklermisin bile diyebilir ama sana net konuşur böyle em küm etmezz

25 gün icin cok baglanmamişmısın?tamamen tahmin uzerine knusuyorm Belki birbirinize uygn dglsnz belki ailelerinz uygn dgl bunu anladi nisanlanp ayrlsanz yada ewlenp bosansanz dha mi iyidi? Seni üzmemek icin böyle ddi belki hani kişisel dgl vicdanm rahat dgl faln..olablr ayrilabilrsnz bu gayet normal..bu durumu abartp zorlastrmk sizi yıpratr..

Bide arkadaşlar burada bi cümleye takılp laf söylemenin bi anlami yok..cemaat mensubu demş die topluca bi cemaattekileri suclar gbi veya cemaat lafini kucumseyerk knsmak ,yada bi etnik kökenindn bahstseydi ona hitaben knsmak insanlari ötekilestirir ve kul hakkına sokar..burada cemaat mensubu olup olmamasi ki hanqi cemaatse bile hc bi anlam ifade etmez..
bi Karakter yüzündn belli bi topluluga yüklenmk benim düsüncelerime uygun dgl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…