Kizmiyorum sadece kiriliyorum

Diğeri ebv
Kardeşin kaç yaşında? Söyle dikkatli harcasın yetirsin parasını, para yönetimini öğrensin. “Annemler sana ne kadar bıraktıysa o kadarıyla geçineceksin bu sefer, benden kuruş isteme” deyin. Bu aslında iyilik etmektir kardeşine, kötü olsan da takma. Para verdikçe iyi olacağına verme de kötü ol. Diğer kardeşinden neden istemiyor da sürekli senden istiyor? O yüz vermiyor demek ki.
Diğeri evli.hayatta vermez bir ekmek dahi almaz gelirken zaten ayda yılda bir gelir.hep borcu harcı var yazık diye annem kendini kahreder.biz bolluk içindeyiz gibi gorur

Haklısın ama anne de olsa tavrı net belli etmek gerek.
Üzülüyorum küçük şeyler için yanlismi düşünüyorum diye.ama evlendim evlenelı annem bana öyle yükleniyor. Maddi manevi.buda canımı sıkıyor. Defalarca uyardım ama anlamıyor. Birde dememi ben yazlığa gidince hiçbir masrafım olmuyor diye.geçen dedim senin olmuyo ama sen gidince benim çok masrafım oluyor dedim

Üzülüyorum küçük şeyler için yanlismi düşünüyorum diye.ama evlendim evlenelı annem bana öyle yükleniyor. Maddi manevi.buda canımı sıkıyor. Defalarca uyardım ama anlamıyor. Birde dememi ben yazlığa gidince hiçbir masrafım olmuyor diye.geçen dedim senin olmuyo ama sen gidince benim çok masrafım oluyor dedim
Asla ilgilenme, bırak ne halleri varsa görsünler.

Kardeşin kaç yaşında? Söyle dikkatli harcasın yetirsin parasını, para yönetimini öğrensin. “Annemler sana ne kadar bıraktıysa o kadarıyla geçineceksin bu sefer, benden kuruş isteme” deyin. Bu aslında iyilik etmektir kardeşine, kötü olsan da takma. Para verdikçe iyi olacağına verme de kötü ol. Diğer kardeşinden neden istemiyor da sürekli senden istiyor? O yüz vermiyor demek ki.
Kardeşim otuz yaşında askerlik sebebiyle işten çıktı.şuan iş arıyor bulamıyor. Bunalıma giriyor.annemde aman bunalm asın modunda. Masrafı çok diye annem hep yakarışta zaten.a

Kardeşim otuz yaşında askerlik sebebiyle işten çıktı.şuan iş arıyor bulamıyor. Bunalıma giriyor.annemde aman bunalm asın modunda. Masrafı çok diye annem hep yakarışta zaten.a
Masrafı çoksa çok, annesi bakmak zorunda. Evlat edin kardeşini oldu olacak... dik durmanı tavsiye ederim, hayır demeyi öğrenmelisin

Annenizi kırmadan tavrınızı belli edin bence
Defalarca dedim bak yanlış yapiyosun bana dayama diye.ama anlamiyo.kardeş degilmi kardeş degilmi.ama ben düşsem kardeşlerim bana bir tekme atar.ama annem beni onlar için hep iyilik yapmaya zorluyor.daha geçen gittiğinde uyarmıştım anne bak para para diye beni çok darliyor diye.bu sefer yine aynı şeyi yaptı. Yazlıkta geldi dün gittim hiç oralı bile degil.hatta çocuklar markete gidelim diye tutturdu bakalım napacak diye param yok dedim çocuklara hiç oralı bile olmadi

İçime ata ata dert sahibi olacam.oğullarının yapmadığı herşeyi maddi manevi benden bekliyor
Eşinin maaşını ailesine yediren kadınlara/erkeklere sinir oluyorum.
30 yaşındaki adamı eşiniz doyurmaya mecbur değil. Eşinizin iyi niyetini suistimal etmek bu.
Bundan sonra hayır deyin. Para vererek annenizin sevgisini satın alamazsınız.

Evet bende buna kızıyorum işte. Annem hep eşimin iyi niyetini kullanmaya çalışıyor. Ses etmiyo diye ayıp ama.bazen eşine bildirmiyorum bende olduğu zaman.mesela enson kızımın parasından verdim.ve Verirken de dedim.çocuğun parası eşime söyleyemiyorum diye.bu sefer kızımda kızıyor bana.dün gittik mesela annem hiç mi hiç oralı degil
30 yaşındaki adamı eşiniz doyurmaya mecbur değil. Eşinizin iyi niyetini suistimal etmek bu.

Şimdi arasam istesem annem bana neler neler der

Eşinizin kazancını 30 yaşındaki koca adama vermeyin bi zahmet. Anneniz ne tuhafmış ama siz de sesinizi çıkarın artık. Yok diyin vermeyin, az sigara içsin beyefendi

Evet bende buna kızıyorum işte. Annem hep eşimin iyi niyetini kullanmaya çalışıyor. Ses etmiyo diye ayıp ama.bazen eşine bildirmiyorum bende olduğu zaman.mesela enson kızımın parasından verdim.ve Verirken de dedim.çocuğun parası eşime söyleyemiyorum diye.bu sefer kızımda kızıyor bana.dün gittik mesela annem hiç mi hiç oralı degil
Siz çalışmıyorsanız verdiğiniz sonuçta eşinizin parası. Suistimalde ortaksınız ana kız.

Slm arkadaşlar. Anneme kırıldığımı hissediyorum.aslında büyük şeyler değil bazen de kırılmaktan haksizmiyim küçük şeyler için diyorum.biz üç kardeşiz iki oğlan var biri evli biri bekar.annem oğullarına hiç ama hiç kıyamaz banada hiç acımaz. Oğullarından hiçbir şey görmüyor. Kardeşim şuan işsiz iş arıyor. Yaz olduğu içinde annemler yazlığa gidiyor.giderken kardeşime bir miktar para bırakıyorlar şuan işin olduğu için. Ama malesef kardeşim öğün bitiriyor.sigara o bu.bu sefer bana donuyo işin ucu.annemler gelene kadar abla şu kadar abla bu kadar verirmisin.tamam veriyorum zaten de herzaman da olmuyo.annem ariyo mesela x e suk adar verin ben gelince vericem.ama gelince hiç ne paranın lafı var ne birşey oralı olmuyor.unutuyo nedense.versede istemeye istemeye veriyor.sanki ben ondan zorla almışım gibi.kırılıyorum bende bu hareketlerine.tamam küçük miktarlar ama bende çalışmıyorum sonuçta bir sürü borcun harcın içindeyim. Maddi manevi oğullarından beklemediği herşeyi benden fazlasıyla bekliyor.sanki ben çok rahatım hicbisey ihtiyacım yokmuş gibi umursamıyor. Üzülüyorum böyle küçük şeyler için kötümü düşünüyorum diye.ama sürekli hep oluyor
Paranız yoksa yok diyin. Ailede olsa bi yere kadar. Oğlunu biliyodur ona göre bıraksın parasını. Yada havale eft yapsınlar. Kardeşimde olsa o keyif yapacak diye ben dert çekemem.

Sadece sizi çok iyi anlıyorum, yalnız değilsiniz demeye geldim.

İnsanın kendi ailesinden darbe yemesi çok çok zor
Ben küçüklükten beri böyle büyüdüğüm için biraz daha hazırlıklıyım. Çok kaba olduğum zamanlar da oluyor ama insan bazen hazırlıksız yakalanıyor tabi ki. Düzenli hale gelmesini engelleyin. Siz bizim daha çok paramız yok filan yapın madem.

Back
X