Kizmiyorum sadece kiriliyorum

Paranız yoksa yok diyin. Ailede olsa bi yere kadar. Oğlunu biliyodur ona göre bıraksın parasını. Yada havale eft yapsınlar. Kardeşimde olsa o keyif yapacak diye ben dert çekemem.
Ona hiç takılmıyo aman işsiz aman bunalımda. Ama beni öyle bunaltıyor. Şimdi beni aramaz bile

Ben küçüklükten beri böyle büyüdüğüm için biraz daha hazırlıklıyım. Çok kaba olduğum zamanlar da oluyor ama insan bazen hazırlıksız yakalanıyor tabi ki. Düzenli hale gelmesini engelleyin. Siz bizim daha çok paramız yok filan yapın madem.
Dün yaptım bakalım napacak diye.hiç mi hiç oralı olmadı. Demedi yani kızım bende senden almıştım al şunu diye.hatta üstüne bendede hiç yok dedi

Sene 2020 olduğu için şehirler arası hatta kıtalar arası para transferi de gerçekleştirilebiliyor. Yazlığa tatile gidebilen insanların en azından bir banka hesabı vardır diye ümit ediyorum. Annenizi bu teknolojinin varlığından haberdar etmekle işe başlayabilirsiniz. Bu sayede uzaktan da olsa oğullarına para gönderebilirler. Bir sorunu daha çözdüğüme göre Behlül kaçar 😘

Dün yaptım bakalım napacak diye.hiç mi hiç oralı olmadı. Demedi yani kızım bende senden almıştım al şunu diye.hatta üstüne bendede hiç yok dedi
Tamam işte en çok kimde yok diye sürekli belirtin. Benimki de varını yoğunu kendi ailesine harcar, çok yetişemediği yerde de benden laf arasında istiyor. En sevdiğim cümle: Hangi parayla? 🤦‍♀️ oysa ki var ama paylaşmak istemiyorum dayımla, anneannemle veya teyzemlerle.

Üzülüyorum küçük şeyler için yanlismi düşünüyorum diye.ama evlendim evlenelı annem bana öyle yükleniyor. Maddi manevi.buda canımı sıkıyor. Defalarca uyardım ama anlamıyor. Birde dememi ben yazlığa gidince hiçbir masrafım olmuyor diye.geçen dedim senin olmuyo ama sen gidince benim çok masrafım oluyor dedim

yani annenizin de kusura bakmayın ama hiç acınacak hali yok, oh yazlığı da var ne güzel.
siz de çok güzel laf söylemişsiniz öyle deyince ne dedi peki?

Tamam işte en çok kimde yok diye sürekli belirtin. Benimki de varını yoğunu kendi ailesine harcar, çok yetişemediği yerde de benden laf arasında istiyor. En sevdiğim cümle: Hangi parayla? 🤦‍♀️ oysa ki var ama paylaşmak istemiyorum dayımla, anneannemle veya teyzemlerle.
Tamam kardeşine annene sıkıştığında yardım edersin de.ama sürekli böyle insanı enayi yerine koymalrina icerliyorum

ya bi de abi belki var evet ama birikim yapacaksınız
bugün iyi olanın yarın ne olacağı belli mi?
30 yaşındaki koskoca adam için çocuğunuzun rızkını veriyorsunuz ve yarın size ne olacağı belli değil.
ben olsam hatta kimseye söylemediğim bir hesapta bile para biriktirirdim.
Ya yarın öbür gün eşinizin işi kötüye giderse, allah korusun boşanırsanız, belki siz de yazlık alacaksınız?
Kaldı ki muhtaç ailenize vermiyorsunuz resmen parayı çar çur eden insanlara veriyorsunuz yoksa tabi ki de insan annesine kardeşine yardım eder ama bu resmen sömrülmek.

yani annenizin de kusura bakmayın ama hiç acınacak hali yok, oh yazlığı da var ne güzel.
siz de çok güzel laf söylemişsiniz öyle deyince ne dedi peki?
Hiçbir şey demedi işine yaramadı. Annem haddinden fazla sıkıdır.kendi ihtiyaçlarını bile almaz.hatta kendide emekli ama hep sıkıntıda lar.bitip tükenmek bilmeyen bir borç nedense.annem istediğini diyecek yapacak ama sen hiç birşey demeyeceksin onun dediğini yapacaksın. İki oğlu için beni okadar yıprattı. Affedemiyorum içimde bana yaptıklarını. Çok kirginim

Tamam kardeşine annene sıkıştığında yardım edersin de.ama sürekli böyle insanı enayi yerine koymalrina icerliyorum
Bir insan sürekli sıkışmaz ama. Sürekli dardaysa kendi akılsızlığındandır. Sürekli akıtacak kaynağı nerden bulacaksınız?

aglamayana emzik yok bizde,
o yuzden siz de aglayacaksiniz, bunun baska cozumunu ben bulamadim.

Birisi aglanmaya baslayinca, ben de aglaniyorum,
karsilikli aglasip konuyu kapatiyoruz.
Yoksa sizden hep beklenti oluyor. Kimse sormuyor derdin var mi tasan var mi diye, bu da en cok aile icinde oluyor maalesef.

ya bi de abi belki var evet ama birikim yapacaksınız
bugün iyi olanın yarın ne olacağı belli mi?
30 yaşındaki koskoca adam için çocuğunuzun rızkını veriyorsunuz ve yarın size ne olacağı belli değil.
ben olsam hatta kimseye söylemediğim bir hesapta bile para biriktirirdim.
Ya yarın öbür gün eşinizin işi kötüye giderse, allah korusun boşanırsanız, belki siz de yazlık alacaksınız?
Kaldı ki muhtaç ailenize vermiyorsunuz resmen parayı çar çur eden insanlara veriyorsunuz yoksa tabi ki de insan annesine kardeşine yardım eder ama bu resmen sömrülmek.
İşte ben somuruldugume kızıyorum. Beni sömürmeyı çok seviyor

Kardeşiniz kaç yasında ?
Olduğu kadar verin idare etmeyi bilsin. Kimse için çalışmıyorsunuz

Slm arkadaşlar. Anneme kırıldığımı hissediyorum.aslında büyük şeyler değil bazen de kırılmaktan haksizmiyim küçük şeyler için diyorum.biz üç kardeşiz iki oğlan var biri evli biri bekar.annem oğullarına hiç ama hiç kıyamaz banada hiç acımaz. Oğullarından hiçbir şey görmüyor. Kardeşim şuan işsiz iş arıyor. Yaz olduğu içinde annemler yazlığa gidiyor.giderken kardeşime bir miktar para bırakıyorlar şuan işin olduğu için. Ama malesef kardeşim öğün bitiriyor.sigara o bu.bu sefer bana donuyo işin ucu.annemler gelene kadar abla şu kadar abla bu kadar verirmisin.tamam veriyorum zaten de herzaman da olmuyo.annem ariyo mesela x e suk adar verin ben gelince vericem.ama gelince hiç ne paranın lafı var ne birşey oralı olmuyor.unutuyo nedense.versede istemeye istemeye veriyor.sanki ben ondan zorla almışım gibi.kırılıyorum bende bu hareketlerine.tamam küçük miktarlar ama bende çalışmıyorum sonuçta bir sürü borcun harcın içindeyim. Maddi manevi oğullarından beklemediği herşeyi benden fazlasıyla bekliyor.sanki ben çok rahatım hicbisey ihtiyacım yokmuş gibi umursamıyor. Üzülüyorum böyle küçük şeyler için kötümü düşünüyorum diye.ama sürekli hep oluyor
Demek seni guclu goruyor.Evlat ayirt edilmez ama duskun olana alaka artabilir.Annenize rahatsizliginizi bildirirseniz duzeltecektir.

Yok deyip vermeyeceksiniz, oldu bitti.
Size yapılan muamele de üzücü evet.
Senin de bir ihtiyacın var mı kızım, denileceği yerde, bu şekilde evlat ayrımı yapılması, sizin de bir şekilde kendinizi çekmenizi gerektirir.

Defalarca dedim bak yanlış yapiyosun bana dayama diye.ama anlamiyo.kardeş degilmi kardeş degilmi.ama ben düşsem kardeşlerim bana bir tekme atar.ama annem beni onlar için hep iyilik yapmaya zorluyor.daha geçen gittiğinde uyarmıştım anne bak para para diye beni çok darliyor diye.bu sefer yine aynı şeyi yaptı. Yazlıkta geldi dün gittim hiç oralı bile degil.hatta çocuklar markete gidelim diye tutturdu bakalım napacak diye param yok dedim çocuklara hiç oralı bile olmadi
Zor bir durum Allah yardımcınz olsun

Back
X