kızzlarr kayınvalidesiyle görüşmeyen var mıııı ???

suren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
106
1
26
Konya
2.5 yıllık evliyim ve evlendiğim günden buyana sorunlar yaşadık ve ensonunda 1 yıl önce onun canına okuyup görüşmeme kararı aldım sizlerdende böyle bir durum yaşan var mı ve eşleriniz ne düşünüyor ??

ben görüşüyorum ama ailelerimiz görüşmüyor bu beni rahatsız ediyo ama napim eşim için katlanıyorum şöyle bişi diyeyim eğer kayınveliden evliliğine zarar vericek kadar ileri gtmişse, görüşmemekte haklısın canım hiç dert etme. öncelik mutluluğunuzdur

canım artık yediğimden giydiğime kadar huzur vermiyordu ailem zaten düğünden hemen sonra görüşmediler ben çok rahatım şuan o yok ve huzur var oğlumla eşim gider ve akşam dönerler ...

ben yeni evliyim canım ve ben de görüşmüyorum.çünkü düğünün ertesi günü onu aramak zorunda kaldığım bir durum olmuştu ve telefonda bana verdiği tepkiden dolayı nefret ettim ondan.

var.dünyanın sonu değil hatta kafam çok rahat.ohhhhhhh sefam olsun.hoş 10 yıldır durum böyle.ben 2 kere gittim evine o da bana 4 defa geldi.

yeter de artar bile :)))))))))))

var.dünyanın sonu değil hatta kafam çok rahat.ohhhhhhh sefam olsun.hoş 10 yıldır durum böyle.ben 2 kere gittim evine o da bana 4 defa geldi.

yeter de artar bile :)))))))))))

eşin ne diyor bu duruma, taraf tutma huyu varmı ?

eşin ne diyor bu duruma, taraf tutma huyu varmı ?

onun için de durum aynı.her şeyi gözüne soka soka yaparlar sonra da o anlamaz sen dolduruyorsun derler.oysa eşimin hisleri çok kuvvetlidir ve çok zekidir.adama sürekli aptal muamelesi yapıyorlar.tabikii ben olayların sadece altını çiziyorum :))))))))))

Son düzenleme:

aslında sormak istediğim ailesine karşı seni koruyabiliyormu sebatiye abla ?
gerçi ailesine sahip çıkmasaydı eşin 10 sene evli kalmazdın, hem ailesi hem koca sorunlu olunca çekilmez bir hal alır.

aslında sormak istediğim ailesine karşı seni koruyabiliyormu sebatiye abla ?
gerçi ailesine sahip çıkmasaydı eşin 10 sene evli kalmazdın, hem ailesi hem koca sorunlu olunca çekilmez bir hal alır.

onun korumasına ne gerek var ben kendimi koruyabilirim he he he

aslında kocam söyledi bunu anası da kızıda ( kızım ve benim için) maşallah cabbar ceval atakan benim korumama ne gerek var diye

gerçekten 10 yıldan sonra eşime gerek duymuyorum kendimi korumak için.kapı orda istemiyorsa çekip gider.

ne desem ki işin aslı korumuyor, korusa ilk günden beni ezmeye çalışırlar mı?

eşim ailesine kötü bir şey söylememiştir.sürekli allah rızası der durur.

hoş söylemesin benim kimseden bir beklentim yok.

ayyyy kızlar ben kendimi aşmışım beeee :)benim işler hep böyledir sadece Allahtan istemeyi ögrendim.ne anne ne baba ne de kardeşlerim vardır yanında.artık bunu kanıksadım.şimdi sürekli dua ediyorum.Allahtan inançlıyım.

canım 10 yıl uzun bir süreç.anlatması uzun sürer bunları

haklısın abla, rabbim korusun bizleri.

bende 3 yıllık evliyim ılk 2 yıl gorusmedım beni istememişlerdi zaten neyse ama 1 sene oncesı dogum yaptıgımda hastaneye geldı ve ogunden berı eşim ıstedıgı ıcın gorusurum ama ısmeye ıstemeye.

ben de istemeye istemeye görüşüyorum

atsan atılmıyot satsan satılmıyor

evime geldiği zaman hoşgeldin bile demiyorum her gördüğümde bana yaptıkları aklıma geliyor unutamıyorum

ama o kadar yüzsüzki hiç bişey olmamış gibi davranıyor

kocamın aşkından ölsemde bu kadının böyle oldugunu bilseydim asla evlenmezdim

nefret duygusu ifade etmeye az kalır o kadar yani :S

aynen hiç bir aşk bunları çekmeye değmez maalesef

Yinede allahdan vişdanliymiş:))

sanki beni anlatıosunuz?nolucak bizim bu halimiz?acba dıorum cok mu kinciyim.yaptıklarını o unuttu yanı gecmısı ben unutamıyorum.nefret edıorum ama bellı etmıyorum bu sekılde nasıl ıcıme atabılırım nekdr daha yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…