kızzlarr kayınvalidesiyle görüşmeyen var mıııı ???

Görüşmeyince kocanızı siz ortada yokken daha rahat doldurup göndermiyorlar mı peki?

3 hafta oldu görüşmüyoruz rahatladım valla. ömür boyu böyle sürer inşallah. kendi kendini yesin bitirsin fesatlığından. bir araya gelirsek de hiç takmam. biz eşimle böyle mutluyuz.

Görüşmeyince kocanızı siz ortada yokken daha rahat doldurup göndermiyorlar mı peki?
zaten görüşsem de görüşmesem de eşimi doldurdukları için mesele yok şuan. hatta en azından onları görmediğim için ekstra sinirlerim bozulmuyor. çünkü görüşürken hem beni kullanıp hem kötülüyorlardı. elimden geleni yaptığım halde bi bahane bulup karın zaten bizi istemiyor diyorlardı.ben de öyle mi dedim bıraktım görüşmeyi. şimdi sadece kötülüyorlar :)görüşmeme işi benim işime geldi doğrusu.tabi şimdi çıldırıyorlar evime gelip gidemedikleri için.eşime baskı yapıyorlar benim gitmem için. ama hatalarını kabul etmedikleri sürece görüşmeyi düşünmüyorum.

cnm alsın götürsün hiç tepki verme sen. bana da başta aynı şeyi yaptılar. sürekli eşimi arayıp çocuğu getir diyorlardı. ben de hiç yok demedim. hemen hazırladım çocuğu. hatta eşim bi kaç kere kendi gidecekti zorla çocuğu da götür dedim. o da gezsin dedim. baktılar ben hiç mesele yapıp kızmıyorum. bıraktılar o işi. hatta eşim giderken çocuğu da götür dediğim de sende başından savmaya bakıyorsun diyor bana :) gerçi ben hiç yatılı göndermedim.kimse kimsenin çocuğuna annesi varken bi ömür bakmaz. çocuk da biraz büyüyünce kendi gitmek istemez zaten. benim eltimin çocuğu ilk torun. seninkiler gibi bırakmıyorlardı çocuğu. benim yanımda kalsın göndermem diyordu kayınvalide. eltim kızıyordu tabi. şimdi çocuk büyüdü kendi gitmiyor.

Kardesim gorusmuyor,bende mesafe koydum,kendileri yaptilar,hayatimiza fazla girmeye calisiolar yoksa en iyisdi uzak olmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…