kızzlarr kayınvalidesiyle görüşmeyen var mıııı ???

halaya beni de katın kızlar
en son eşime telefon da onunla boşan kapım açık sana,seni başıma taç ederim dedi.
eşim de hayır dedi,ağlamaya başladı(hep öle yapar,ağlama numarası)
o gün bugündür görüşmüyorum
ya eşimle de konuşuyoz bi saygısızlığım falan olsa tamam.neymiş hanımefendinin istediği kızla evlenmemiş eşim

Oy oy oy! Hoş geldin canım
Ne yapalım? Buda bizim kaderimiz

Artik biz bizede yeteriz:118:

Hikayeni bilmiyorum ama istenmemek, hayalerimizi mahfeden birine zaten sevgi duyamayız.
ilginç olanda hemen, hemen her kv sonu aynı, önce istemiyorlar sonra kendileri istenmiyor!:)

merak ettim ve aslında aklıma daha öncede geldi, senin başına gelen bizim başımızada gelsebu kadın elinde sonunda yaklaşmak isteyecek, yaklaşacaği zamanda doğumda diye bir ara kafaya takmiştim.

madem tecrübelisin, bize önereceğin fikirlerin varmi?
Ben şahsen senin yaptığını yapmak istemiyorum çünkü benimki coook tehlikeli cok korkunç! Cok kötü

önerim istisnalar vardır elbet ama kaynanaın iyisini bulmak zoorr
az çok belli ediyor kendini baktın kocanla aranı bozuyor hayatını ele geçirmeye çalışıyor daha fazla çirkinleşmeden yüz göz olmadan mesafeyi koymak lazım
benimki yeni evlinken kendince beni tehdit etmeye kalktı ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin dedi bana
nevrim döndü böyle deveyi güdeceğime bu diyarıda sizide terkeder giderim giderim dedim kadın beklemediği bir cevap aldı sustu kaldı
bi de utanmadan oğluna dönmüş gider mi oğlum diyo
oğluda bi güzel ağzının payını verdi tabi
kadın aklıma gelince bile suratımın şekli değişiyor kalp atışım hızlanıyor :S

Tekrar bir şansın olsaydı, o dogum odasına tekrar döne bilseydin ve kv içeriye girdiğinde yine tepkin aynı olurmuydu, yani barişiemiydin? Nasıl tepki verirdin o an ona ve cevrene?

Tekrar bir şansın olsaydı, o dogum odasına tekrar döne bilseydin ve kv içeriye girdiğinde yine tepkin aynı olurmuydu, yani barişiemiydin? Nasıl tepki verirdin o an ona ve cevrene?

yagmur_perisi sanırım anne değilsin.hele anneliğin ilk günleri öyle yerlerde geziyorsun ve acizliğin damarlarında dolaşıp kalbine öyle saplanıyor ki, kimseye bir şey diyecek durumun olmuyor.

bak şimdi benim kv doğumuma gelmedi sizin için diğer geliniyle kötü olamazmış o yüzden onun oğlu basit bir ameliat geçirmişti oraya gidecekmiş.size ancak 20 gün sonra gelirim demişti.

o geldiğinde normalde bir bahneyle mesela yaza gelsinler şimdi çocuk küçük uğraşamam felan filan deyip eve almayabilirsin ama ben o lohusa halimle canı cehenneme yavruma bir şey olmasın diye düşünmüştüm.yani vesselam normal düşünemiyorsun tepki koyacak gücü kendinde bulamıyorsun.

Son düzenleme:
bende görüşmeyenlerdenim kavga yok tartışma yok bana gerek kalmadı oğluyla bozuştu sayın kaynanam ee benim adımda gelin şekerim :) ağzımla kuş tutsam yaranamam

tek kemimem var yuhhhh yaniii

Bu yüzden her ihtimale karşı şimdiden kendimi korumaya alıyorum tecrübeli arkadaşlardan.
şuan değilim, ama seneye düşünüyoruz.

senin kayın validenin yaptıgı cok aptalca olmuş, insan en azsindan söylemez şu nedenle gelmiyorum diye!
himm ama ben gelsin istemiyorum zaten, gelirse burda bir arkadaşın yaptıgı duruma düşmekten korkuyorum. Çünkü benimle barışmanın en büyük bahanesi ancak bir dogum sebep olur diye düşünüyorum.

bana öyle bir travma yaşantılarki yemin ettim mezarlarına bile gitmeyeceğim diye.

bizde kocamla aynı şeyleri düşündük ama o kadar aptal bir kadın ki doğumda gelip bana bakacagını sanıyormus kimse kimseye bakmak zorunda değilmiş.ayyyy bakın ne kadar şanslıyım ilerisi için elimde ne kadar koz var :))))))

ayrıca beni 4 gün sonra aradı doğumdan sonra hayırlı olsuna :)))))

benimde eşim baskıcı malesef zorla görüştürmek istiyo bizdede aileler görüşmüyo birbiriyle ama bende zaten biri bana bişey yaptığında çok kafama takan biri deilim herkezin kafamda bi değeri vardır kvninde değeri belli çok fazla beklentim yok ondan bnm gibi olanlarada tavsiyem zorla katlanmak zorundaysanız umursamayın ciddiye almayın ancak o zaman gidiyo. yüzüme boşan oğlumdan diyen bi kadını zaten ciddiye alamam o yüzden bunun formülü arkadaşlar umursamamak başka bi çözümü yok bence

ayyyyyyynııııııııııııııııı benımkılerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr boşan kapımız açık dedi abisi v.s bende 4 yadır görüşmüorummm ben hçbiriyle görüşmüorummmm eşim 3 aydır görüşmedi 1 aydır gidip gelio dün beklemişlerdir kandil arasın die ama bittiler benım ıcın bende neler yaşadım anlatşam roman olur konum bile var bunla ılgılı :44:

walla aynıymış arkadaşım.ya biz zaten yazdan yaza gideriz.toplasan 15 gün durmayız.bi saygısızlığım,kötülüğüm olsa hak edeyim yani o lafları.yok ya ne yapsam yaranamadım.bi de bu lafı duydumeskiden çok üzülürdüm.ama şimdi eşim de gördü,biliyor huylarını,umurumda bile diiiiiiiiiiiiil artık

Ben resmen bize acıyorum kızlar! Bunu hak edecek ne yaptık?
İyi niyetli olduğumuz için, sesimizi cikaramadigimiz icinmi bu kadar acımasızlar:))

Ama Allah bizi bu sessizlikten korusun!
Ben eşim için üzülüyor ama iliskimiz için dogru karar verdigimi düşünüyorum!
Kk'de birinin bir sözü vardı, büyükler büyüklüğünü bilseydi, küçüklerede laf vermemek sorunda kalmazdı diye..
Ne dogru değilmi.. Yahu ben laf bile vermedim, sessizce kalıp, deli gibi ağladım:d
neyse:))

vur davulcu davula, gelin kızlar halaya

Son düzenleyen: Moderatör:
Hemen aramakdan korkmuş olmalı, yada yüzü yokdu:) yüzsüzler:))

neyse senin başına gelmiş bir kere tekrar barışma olayı, şimdi seni tekrar öfkelendirmeyelim

arkadaşım eşin bu baskıda ne kadar hata ettiğini en kısa zaman benim eşim gibi anlar umarım çok iğrenç bi durum beni tehditle götürürdü ıyy çok ağlardım gitmem die ama allah çok büyük öyle bi hata etti ki kaynana oğlu küstü aylarca ben dedim torunundur özlemiştir günah ben mecbur değilim ama senin annen git boşver die nerden dedim şimdide tutturmuş ben oğlana iii bakamıyormuşum zayıfmış çocuk doldurup doldurup gönderiyo ya çocuk 4 tane azı diş çıkarttı iştahı yok ayy derdimiz yemek şimdide görüşmediğimiz halde böyle bide görsem heralde oynatırım (

ayyy kızlar çekecek çilemiz mi varmış bilmiyorum
size yapılanı okuyorum,kendime yapılanlar aklıma geliyor,ne kadar umursamıyorum desem bile aklım geliyor
benim kv oğlunu bile istemiyor sırf benimle evlendi diye

seninkide ayrı bi cins millet oğlum gelsin der hayret ayyy beni sevmediğini herkes bilir bu çok ortada bi durum olmasına rağmen ben hergün ona gidecekmişim ... ya ne dangalak karı tabbii işkence yarım kalıyor oğlu gelince arkasına yarın devamm edesi geliyor ...

cins de kelime mi suren,tam tıplık vaka kendileri
ondan boşanırsan kapım açık,başıma taç ederim seni diyomuş eşime
geçen de aramış eşime çocuğunuz olursa bakmıycam ona göre demiş
sanki sana bak diyen var

ya canım benim kız iii dayanıyorsun bu laflara ya küçücük masum bir bebek nasılda annesinin sevgisiyle tartılır inanmıyorum yaa allah kahretsin bunları meymenetsiz pis dedikoducu karılar bizim boşadıklarımızla avunacaklar dul kaldık die sevinecekler allah yanında olsun senin dilerim utanır dediklerine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…