kızzlarr kayınvalidesiyle görüşmeyen var mıııı ???

ya canım benim kız iii dayanıyorsun bu laflara ya küçücük masum bir bebek nasılda annesinin sevgisiyle tartılır inanmıyorum yaa allah kahretsin bunları meymenetsiz pis dedikoducu karılar bizim boşadıklarımızla avunacaklar dul kaldık die sevinecekler allah yanında olsun senin dilerim utanır dediklerine..
önceki yazılanlardan denk geldim,evet bebişimiz oldu,ALLAH a şükür ve bizimle bebeğe bakmaya geldi,sonra da bakamıycam diye çekti gitti 2 gün sonra,ALLAH a havale ediyorum onu
ne arıyor ne soruyor,benim için de bitti artık

Ben 1 sy küs kalabildim. Eşim başlarda bişey demedi beni haklı gördü ama zamanla değişti ve böyle olmaz barışman lazm dedi. Onlarda küs olunca gerildi çnkü... Mecbur barıştm yoksa evliliğim zarar goruodu. Mutlmuyum hayır anlaşmaya çalışıorm işte... Elbet gün gelecek devran dönecek.

Bende görüşmüyorum eşimin ailesiyle. Düğün zamanı çok şeyler ettiler. Birbirimize bu kadar aşıkken neredeyse ayrılıyorduk onların yüzünden. Eşim hiçbir zaman görüş demedi. Hem görüşmemem evliliğimin hayrına olan birşey, çünkü gerçekten çok fena insanlar.

benimkiler de öyle ne zaman onlarla konuşsam ya kavga ediyoruz ya da ben evde ağlıyo oluyorum ben sizin gibi beceremiyorum napsam etsem en fazla 1 ay. sonra evime gelip resmen hepsi tarafından azar yiyoruz nasıl yapıcam hiç bilmiyorum :(

KEŞKE BENDE GÖRÜŞMESEM SÜPER OLUR AMA KOCAM İNADINA GÖRÜŞTÜRÜYOR.

4 aylık evliyim ve eşimin ailesiyle görüşmüyorum,eşim bu konuda bana asla baskı yapmadı o da biliyor çünkü ailesinin bize zarar verdiğini..o görüşssün ailesidir asla ayırmam aklımdan bile geçmez haa ne zamana kadar eğer ki eşim ailesiyle görüşmeye gidip geldikten sonra bize zarar vericek davranışları tutumları olursa hemen müdahale ederim

4 aylık evliyim ve eşimin ailesiyle görüşmüyorum,eşim bu konuda bana asla baskı yapmadı o da biliyor çünkü ailesinin bize zarar verdiğini..o görüşssün ailesidir asla ayırmam aklımdan bile geçmez haa ne zamana kadar eğer ki eşim ailesiyle görüşmeye gidip geldikten sonra bize zarar vericek davranışları tutumları olursa hemen müdahale ederim
ne güzel cnm
malesef eşim hep bana baskı yaptı
5 yıldır yedim yuttum her şeyi
ama artık ben de bardak taştı,kesinlikle görüşmeyeceğim

Zaten ayrı şehirlerde yiz
Kv de ve küçük görümce ile asla görüşmem
Abişi iyidir bi onunla bide büyük ablasını çok severim onunla görüşüyorum..
Eşim asla annemle görüş demedi..

bende ne kayınvalidemle ne de görümcemle görüşmüyorum
bizden uzak Allaha yakın olsunlar
yüzüne de söyledim asla benim evime giremiceksin diye
sağolsun oğlu da beni destekledi o da istemiyor.

İyi olsunlar da gelinleri de onlarla görüşsün. Olmuyorlarsa da bu muameleyi görmeye mahkum kalırlar.

Bende gorusmuyorum 1senedir en son ben yokken evime kadın sokacagını soylemis bi tanıdıgn yanında oda bana anlattı guya esimle aramı bozup baskasıyla evlendirecek bu da bardagı tasıran son damla oldu esimde annesinin huyunu bildigi icin beni haklı buluyo gorusmem icin zorlamıyo

ben de aynı durumdayım. ailesinin hiçbir ferdiyle görüşmüyorum.ama bu arada eşim bana hayatı zehir ediyor.sürekli 2 yaşındaki kızımı kullanıyor.alıyor onlara götürüyor ve günlerce getirmiyor.ben götürmesine karşı değilim.ama sadece bir iki günlüğüne götürsün istiyorum.sonuçta daha çok küçük.bana ihtiyacı var.ama eşim sırf bana eziyet etmek için bunu yapıyor.boşanmayı düşünüyorum ama kızıma kıyamıyorum.hayat benim için çekilmez bir hal aldı.ne yapmalıyım fikir verin lütfen.

4yildir gorusmuyorum
Onlar sag ben selamet.

ben de aynı durumdayım. ailesinin hiçbir ferdiyle görüşmüyorum.ama bu arada eşim bana hayatı zehir ediyor.sürekli 2 yaşındaki kızımı kullanıyor.alıyor onlara götürüyor ve günlerce getirmiyor.ben götürmesine karşı değilim.ama sadece bir iki günlüğüne götürsün istiyorum.sonuçta daha çok küçük.bana ihtiyacı var.ama eşim sırf bana eziyet etmek için bunu yapıyor.boşanmayı düşünüyorum ama kızıma kıyamıyorum.hayat benim için çekilmez bir hal aldı.ne yapmalıyım fikir verin lütfen.
Zor bir durum canım. Allah yardımcın olsun. Ama eşin sana sevgi yada saygıda kusur etmiyorsa, en son düşündüğün şey boşanmak olmalı. Yanliz 2 yaşındaki çocuğunu üzüm bir sure götürmesi normal degil! Dediğin gibi cok kucuk cocuk. Yanliz eşinin annesi acaba uzakdan oturuyorki, okadar uzun sure ayırıyor sizi? Bence eşinle guzelce konuş. Ikna ede bilirsin belki:) ılerde cocuk büyüyünce asla sorun olmaz ama şimdi cocuk icin sağlıklı olmadıgını söyle . Hiçmi vişdan yok yani bu adamlarda, cocuklarını düşünsünler

Zor bir durum canım. Allah yardımcın olsun. Ama eşin sana sevgi yada saygıda kusur etmiyorsa, en son düşündüğün şey boşanmak olmalı. Yanliz 2 yaşındaki çocuğunu üzüm bir sure götürmesi normal degil! Dediğin gibi cok kucuk cocuk. Yanliz eşinin annesi acaba uzakdan oturuyorki, okadar uzun sure ayırıyor sizi? Bence eşinle guzelce konuş. Ikna ede bilirsin belki:) ılerde cocuk büyüyünce asla sorun olmaz ama şimdi cocuk icin sağlıklı olmadıgını söyle . Hiçmi vişdan yok yani bu adamlarda, cocuklarını düşünsünler[/QUOTE
aslında çocuk konusunda ne kadar hassas olduğumu biliyor.konuştuğumda onların da görmeye hakkı var diyor.ben görmesinler demiyorum süre çok uzun oluyor.eşimin ailesi 1 saat uzaklıkta başka bir şehirde oturuyor.ama arabası var istediği zaman geri getirebilir.özellikle süreyi uzun tutuyor.bana acı çektirmek için.sevgi saygı konusuna gelince evde doğru düzgün yüzüme bile bakmıyor.en ufak şeylerde bile hakaret ediyor aşağılıyor.durmadan herşey için beni suçluyor.genelde cevap vermiyorum çünkü bu sefer hakaret olayını abartıyor.zaten kavga etmek için bahane arıyor. psikolojim bozuldu resmen.

Allah yardimcin olsun canim ya, uzuldum valla..
boyle birisi ilede yasamak, katlanmak ne kadar zordur senin icin..
kendi ayaklarinin ustunde dure bilirmisin? yani bir ise girip calisa bilirmisin? genelde cevap vermedigini soylemissin, bak belki sirf bu senin sessizliginden guc buluyordur..
sakin kala bilirsin, sesini yukseltmeden gayet agzinin cevabini vere bilirsin zeki bir sekilde o kendini dayi sanan esine.
hic kimseye kendini ezdirme! kendini korumasini ogren derim...

belki gozunu korkutup bir muddet uzaklasa bilirsin boyle bir insandan, eyer duzelmeyecek, iliskiniz icinde caba goztermeyecegine inaniyorsan. belki cocugunu alip bir kerede sen ailene gitmelisin.
giderkende kafa dinlemeye gidiyorum. Yoruldum dersin, bir hafta sonra gorusuruz bye byeee dersin,

seni asagiliyorya, sende onu asagila,
oz guveni ile oyna, o sana bir sey derse, bende sana bayilmiyorum, sacini basini taradiginda saci guzel olsada, bu tarama modelide sana hic yakismiyor ya dersin, soyle boyle pifff pifff yap dur. ne bu kendisine olan oz guveni? tarik akanmi saniyor kendini ne artist: )

Cnm ben beş yıldır evliyim. Bir yıldır ailesiyle görüşmüyorum. Kafam öyle rahat ki anlatamam. Dünya varmış yaaaa :))))

Back
X