Kizzzlaar akil verin lütfen. .

Free madam

Bir adam var,hergün yeniden aşık olduğum. .
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
215
116
23
Kizlar merhaba.bu hafta ayrintili ultrasonumuz vardi.cok sukur herseyine normal dedi doktor ama kalbinde kucuk bi parilti miymis parlama miymis ondan varmış. Baska bi teshiste bulunmadi.sizin basiniza geldi mi zamanla geciyo mu neden boyle olur ve neyin habercisi olabilir.bu konuda yardimlarinizi bekliyorum.simdiden fikirleriniz icin tesekkur ederim..

canım o parlaklık goruluo bazen hemen endişe etme derim hangi şehirdesin...?

Kizlar merhaba.bu hafta ayrintili ultrasonumuz vardi.cok sukur herseyine normal dedi doktor ama kalbinde kucuk bi parilti miymis parlama miymis ondan varmış. Baska bi teshiste bulunmadi.sizin basiniza geldi mi zamanla geciyo mu neden boyle olur ve neyin habercisi olabilir.bu konuda yardimlarinizi bekliyorum.simdiden fikirleriniz icin tesekkur ederim..

merhabalar,

tek basina parilti herhangi bir sey ifade etmiyor. benim bebegimde de hem kalpte hem de bagirsakta parlama goruldu. niftydna teysti yaptirdik hemen; cunku iki belirtec halindeydi. cok sukur temiz geldi yaniti.
ardindan 2-3 hafta sonra yurt disinda detayliya girdim, orada parilti vs gorulmedi.

musterih olun, sizden herhangi bir tani testi istemedilerse sikinti yok demektir.

O HALDE şanslısın eğer maddi durumun iyiyse canım eyüp ekiciye git derim o adam işinin ehli ( ultarson : 350 tl idi) en son ben gıttığımde oyleydı kendisini araştır soruştur ... bebeğimin ikili testi riskli çıkmıştı down send riski vardı 13 haftada bana bebeğimin herşeyıni gösterdi ben yuzde doksan sağlıklı olduğunu düşünüyorum dedi sonuçta Allah herşeyi bilir dedi...

gidersen mutlaka yaz canım senelerdir bu iş uzerinde çalışmış iyi bir ultrasoncu ...

merhabalar,

tek basina parilti herhangi bir sey ifade etmiyor. benim bebegimde de hem kalpte hem de bagirsakta parlama goruldu. niftydna teysti yaptirdik hemen; cunku iki belirtec halindeydi. cok sukur temiz geldi yaniti.
ardindan 2-3 hafta sonra yurt disinda detayliya girdim, orada parilti vs gorulmedi.

musterih olun, sizden herhangi bir tani testi istemedilerse sikinti yok demektir.
Cok tesekkur ederim fikirleriniz icin.sadece bebegin ayrintili kalp ultasonuna baktirablirsin.ikili testimde riskli bi oran cikmadigi icin down sendromundan ya da baska biseyden suphelenmedim.icin rahat etsin dersen kalbine baktir dedi ama bana pahali geldi canim maddi durumum o kadar iyi degil.bi de simdi bebegimiz icin alisveris yapmaya basladik.bilemedim yani.:KK43:

CAnım doktor önemli bişey görseydi senden önce başka testlerde gerek duyardı.rahat ol içini ferah tut.

Cok tesekkur ederim fikirleriniz icin.sadece bebegin ayrintili kalp ultasonuna baktirablirsin.ikili testimde riskli bi oran cikmadigi icin down sendromundan ya da baska biseyden suphelenmedim.icin rahat etsin dersen kalbine baktir dedi ama bana pahali geldi canim maddi durumum o kadar iyi degil.bi de simdi bebegimiz icin alisveris yapmaya basladik.bilemedim yani.:KK43:

musterih olun, benim ikili testim cok temiz olmasina ragmen nipty test istedi benden ertesi gun yaptirdik, 3500 tl odedik.
testin temiz geleceignden emindik ama iste yaptirmasak ben geciremezdim onumdeki aylari. sikintili bir sey dusunseydi muhakkak nitpy yahut aminosentez isterdi; iciniz rahat olsun. hayirla kavusun bebeginize.

Back
X