- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
Merhaba kızlar biliyorum sizi merakta bıraktım ama bugün değerin yükseldiğini görmeden yazmak istemedim.
Sonunda Mucizem gerçek oldu işte bende yaşadım bu sevinci,inşallah sonuna kadar devam eder herşey böyle güzel olurrr..:teytey: :dance::teytey::dance:
İnşallah darısı benim gibi gözü yollarda olan tüm arkadaşlarıma olurrr.Hala inanamıyorum ben şoktayım galiba.
Dua edin sizde bana kızlar herşey güzel devam etsin inşallah..
Amin inşallah canım tek dileğim sizlerinde bu sevinci yaşaması.CANIM GERCEKTEN COOOOK SEVINDIM DARISI BIZLERIN BASINA ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAK NASIP ETSIN INSALLAH
Umarım uğur getiririm canım ya sevindim okuduğuna..a.s.bu sitede uzun zamandır takip ettiğim isimlerdendin darkinlife. siteye kayıt yaptırdıktan sonra ise ilk hamiş haberini senden aldım. umarım bana da uğur getirirsin... allah hayırlı evlatlar verir inşallah.
Teşekküler canım amin...çok sevindim allah hayırlısıyla kucagınada almayı nasip etsin inşallah darısı bana ve tüm isteyenlere nasp olsun
Bu sitede çok şey öğrendik gerçekten.Başkasının derdiyle üzülüp,sevinciyle sevinmeyi....Canım çok çok sevindim.Allahıma sana da mucizene kavuştuğun için şükürler olsun.Sen bunu hakediyordun çok bana verdiğin moralleri desteğini unutmadım.İnşallah kucağınada almayı nasip eder.Bende çok şükür kendimi toparladım.Allahın izniyle çok çok iyiyim.Hiç bişey olmamış gibi,Yaşamamış gibiyim.Bende inanıyorum rabbim bize de vakti gelince mucizemizi gerçekleştirecek.Seni ve bebişini çok öpüyorum. mucukkkkkk..........bitanemsin...
Sağol canım ya seni yeni tanıdım ama inan çok sevidm.Bana destek oldun dua ettin.Gönlünden geçen her neyse seninde gerçek olsun.a.s.canım tebrik ediyorum gerçekten çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin bütün isteyenlere versin inş.kendine dikkat et öpüyorum
Çıkar çıkar 12 gün sonra.Benden dr.um 14 gün istemişti.Dr. kaç dediyse o zaman yaptır.zaten çıkmazsa ve adet olmazsan yine ister.darkinlıfe hayırlı olsun canım allah tamamını erdırsın .bende dun yaptırdım aşılamamı ıhsallah benımde tutar çok heyecanlıyım doktor 12 gun sonra test yapdedı cıkarmı 12 gun dsonra
Süper Walla Nick bende hep bunu düşünüyordum hamile kalırsam nickim ne olsun diye:)))canım allah tamamını erdırsın.burda ısteyen herkese ve bana nasıp etsın.eeee artık nickide degıstırmen lazım darkinlıfecımm.nemı olsun? LIGHTINLIFE
allah analı babalı büyütsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?