- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
yengeç deneyimin var senin belli
de hadi anlat bana yengeci
öküzce bağırması bundan oluyo sanırım, yüreğim kalkıyo hemen çenemi kapatıyorum :))
o bağırır falan ama siniri hemen geçiyor. bende onun siniri geçince dolapları çarpıyorum işleniyormuş gibi yapıp söyleniyorum.
sonra sağımdan solundan dolanıp barışma çabalarına giriyor :)) benim sinirim çabuk geçmez günlerce de sürmez ama bi tribimi atarım illa ki :)))
ama sesi gür olduğundan mı nedir bağırınca ortalık inliyor genelde 'suus suuuuuuusss ' diye bağırıyor :))
hahaha evet öyle olması gerekiyor :))) dirty mırty bizde puding esastır. kısık bir tonda, yatak odası sesiyle..
akşam muzlu puding yapcan mı....
benim erkek versiyonum oluyor erkek arkadaşınbende kova ay burcum yengeç
belli ediyor mu bilmiyorum ama kimsede olmayan bir kıskançlığı vardır ve güvenmez kolay kolay.....10 yıl da geçse çok şüphecidir...
ama yengeç sevgilim vardı ...gerçekten çok farklılar...
bugün seda sayanda rezan kiraz ve bi kadın daha vardı burçları söyluyordu....
ben ise oğlaklardan çekiyorum ...insanın çevresinde hep mi oğlak olur yaaaaaaaaaaipe dizmelik
bunların sus deme moddları var demekki benimki gözlerini börterek sus işareti yapıyo
bence o muzlu pudingin altına bişey aranmalı
leeeen ben bu kızı çok sevdim
benimde ay burcum yengeç ondan cevrem yengeç işte bak burdada kaç yengeçe denk geldim
oğlak hakkında düşüncelerimizde bir önceki sayfalardada yazdım sen okumadın tabi
aman rezzanda herşeye muhafalet izmir agoraya gelmişti akrep yorumu yapmadı hiç
dedim rezzan hanım sizden akrep yorumu alalım ben akrepleri sevmem dedi çakçaktım ağzına
sedada oğlak bu arada ama o hatunu seviyorum onunda bi yengeçi vardır bi yerinde kesin
ben bir kıskançlığını görmedimçok fazla güven verdiğimden herhalde
en kötü dirty talkunuz bile böyle olmasın cessair bu ne be böyle
çok ataerkil bir yaklaşım
neyse kapatalım konuyu olan var olmayan var
çilekli olsa arardım ama muzlu pudingden bir mana çıkartamadım şimdi
Allaam inş kuzeyle cemre evlencekk !!
hadi ya en son cemre hapisten çıktı, kuzey de başka şehre gitti diye biliyorum benn
Slm kızlar, bu akşam Kuzey-Güney izlycek olan var mı bakalımmm
bende melissa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?