KK Acil Servis

yengeç deneyimin var senin belli
de hadi anlat bana yengeci

benim erkek versiyonum oluyor erkek arkadaşın bende kova ay burcum yengeç

belli ediyor mu bilmiyorum ama kimsede olmayan bir kıskançlığı vardır ve güvenmez kolay kolay.....10 yıl da geçse çok şüphecidir...

ama yengeç sevgilim vardı ...gerçekten çok farklılar...

bugün seda sayanda rezan kiraz ve bi kadın daha vardı burçları söyluyordu....

ben ise oğlaklardan çekiyorum ...insanın çevresinde hep mi oğlak olur yaaaaaaaaaa ipe dizmelik

Son düzenleme:

bunların sus deme moddları var demekki benimki gözlerini börterek sus işareti yapıyo

hahaha evet öyle olması gerekiyor :))) dirty mırty bizde puding esastır. kısık bir tonda, yatak odası sesiyle..

akşam muzlu puding yapcan mı....

en kötü dirty talkunuz bile böyle olmasın cessair bu ne be böyle
çok ataerkil bir yaklaşım
neyse kapatalım konuyu olan var olmayan var

leeeen ben bu kızı çok sevdim
benimde ay burcum yengeç ondan cevrem yengeç işte bak burdada kaç yengeçe denk geldim
oğlak hakkında düşüncelerimizde bir önceki sayfalardada yazdım sen okumadın tabi
aman rezzanda herşeye muhafalet izmir agoraya gelmişti akrep yorumu yapmadı hiç
dedim rezzan hanım sizden akrep yorumu alalım ben akrepleri sevmem dedi çakçaktım ağzına
sedada oğlak bu arada ama o hatunu seviyorum onunda bi yengeçi vardır bi yerinde kesin
ben bir kıskançlığını görmedim çok fazla güven verdiğimden herhalde

bunların sus deme moddları var demekki benimki gözlerini börterek sus işareti yapıyo

aynen aynen :))) şakağında damar çıkıyor bi tane de boynunda pıt pıt atıyor :) bi gün tutup sıkıvericem o damarını
sus işareti çok komik yaaaa

bende çok sevdimi seni

vhalla ben rezzanın üstüne tanımam yani 2009 yılında kadın ne dediyse yıllık burç yorumunda hepsi tuttu

en kötü dirty talkunuz bile böyle olmasın cessair bu ne be böyle
çok ataerkil bir yaklaşım
neyse kapatalım konuyu olan var olmayan var

tenesemir ilahi sen ya :)))) senin olmamasının sebebini biliyoruz bi kere, etrafındakilere de yüz vermiyosundur ex aklındayken :)

muhteşem yüzyılın yeni bölümü başladı kızlarr bi gözüm tv de :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…