KK Acil Servis

rica ederim ne demek arkadaşım :) ailenle ılgılı ne bılıyım öyle hissedıyorum ALLAHIN BANA VERDIGI BU HİS TE BAMBAŞKA BİŞEY

ben flower_79 yazdıgındada onur degıl demiştim zaten aslada yanılmam aşk sedakat ister bence hatalar tabıkıde olur ama senın

anlattıklarından ben bunu çıkardım canım babanı kaybettıkten sonra yemeklere gitmiş yanında olmamış ( ben kendı adıma sogurdum sevgı

emek demektır ) artı yalan sölemiş yok anam yok sen bütünnnnn sevgını bu adama vermişsin :)umarım bu masal mutlu sonla biter yeterınce üzülmüşsün artık üzülmenı istememmmm

Amin ecmain Allah razı olsun sağolasın...
26 yaşında keybettim
bebeğim spiral taktırıp hamile kalanda var bunun cahillikle bir alakası yok
cahil olsam korunmazdım

evet var yukardada yazdım haplada kalan var dıye ama şuan olsa daha dıkkatlı olurdun demek istedım cehalet derken çocukluk anlamında

yaşaya yaşaya ögrenıyoruz hepimiz sonuçta

hosgeldin
bu sefer gerçkten gidiyorum yoksa kk bosanma sebebim olacak

benım dedem bakıyodu bıraktı ama ist.olsaydın senı götürürdüm yanına

ben astroloklarla çalışıp program yapmış biri olaraktan bende nıce katılıyorum

kesınlıkle dogum saatı yükselenıde çok önemliii ama aslanlarla aslaaaaaaaaa anlaşamıyorum erkeklerıyle ama desekı bana hanlar saraylar senın

3 gün yaşayamam o sarayda ben ....hemende anlıyorum aslan oldugunu

ohhhhhhhhhhh sonunda bittiii yafffff bızımkıde benı bırakıcak kk yüzünden valla kıskanmayan adam burayı kıskanır oldu gidip azıcık

süslenıyım dışarı çıkıyım hava alıyım tonıklerım bitmiş giidip alıp bi koşu gelıyorum

akşam hepiniz burda olun inşallahh hepinizi sevıyorum panpişlerım

Nasıldır sence oğlak (erkeği) ? Seni çeken tarafı..

sessız sakın oluşu, toplumda girdiklerınde agır başlıdır uyumludurlarç

yanlız bir huyları var baştan yapması gerektıgı şeyı heppppp sonradan yaparlar bu bazen ay bazen de yılda olabiliyor

Pek uğranmayan bir bölüme açtığınızdan dolayı derdi olanlar görmemiş olabilir.. Yoksa sanmıyorumki kimsenin bir derdi yok :)
Canım sen bide burayı gece gör anasayfadan yayın yapıyoruz ya baya ziyaretçimiz oluyo Diğer konuda öle oldu da toplaştık işte bakalım burasıda diğer konu kadar güzel olsun inşallah

Orası kesin..
Ama güzel bi konu açmışsınız bunu düşünüp yardımcı olmanız çok güzel bişey gerçekten, çok takdir ettim :)

Teşekkür ederizz :) İşin güzel tarafıda farklı görüşlerde olup saygı duyabilmek :) Bakalım elimizden geldiğince burdayız.. Senide bekleriz canım sırf dert değil ilişkiler hakkında herşey bu topicde

kız sen başaksın o taraf yapsın kuru istersın

ama yapıncada nazın cılvenın alasını yaparsın zaten farklı bir yapın vardır senın
Orası öyle tatlımm ama benimde azıcık yeşermem lazım All'cım bu konuda baya tecrübeli sezdimm ben onu takip edicemm

Böyle adımları her defasında erkekten beklemek ilerde can sıkıcı olur
Evet nicecımm dediğin çok doğru ama işte yavaş yavaş düzelicem inşAllah

Selam bayanlar,
topiğiniz hayırlı olsun.
Ben de bakınırım artık arada :)
Slm canım teşekkür ederizz Herzaman bekleriz özellikle gececi neşetler olarak sabaha kadar muhabbetin dibine vuruyoruzz vallahi

Böyle böyle büyüyüp kocaman bi aile olucaz Herzaman bekleriz canım

Kızlar ben yemek yiyorum, afiyet dileyin bana, sonra görüşürüz....... :)

Afiyet bal şeker olsunnn Görüşürüzz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…