benım dedem bakıyodu bıraktı ama ist.olsaydın senı götürürdüm yanına
ben astroloklarla çalışıp program yapmış biri olaraktan bende nıce katılıyorum
kesınlıkle dogum saatı yükselenıde çok önemliii ama aslanlarla aslaaaaaaaaa anlaşamıyorum erkeklerıyle ama desekı bana hanlar saraylar senın
3 gün yaşayamam o sarayda ben ....hemende anlıyorum aslan oldugunu
canımm ben alan burcuyum sevgilim de kova :)
bnim doğum saatim 9-10 arası başak burcu çıkıyor galiba :) her yerde farklı mıdır nedir anlamadım.
sevgilimin de burcu kova, yükseleni yengeç çıkıyor bir sitede baktım doğum saati 15.30 gibi
bide bana el atın kızlar :)
Alan burcu :44:
yükselen burc iki saat opsiyon verdiği için yükselen burcun doğrudur canım
hiç yemedim ki ben ilk defa şimdi duydum , bence evlerinde bişey kalmayınca karıştırıyolar ne varsafeysde gezinirken anasayfamda mercimek salatası diye bir tarif gördüm güzel olurmu ki ?? pirinçte koymuş içine :44:
yemeğini yapsaydın daha güzel olurdu diye yorum yapacaktım altına sustum
ne yaratıcılık var bu millette
ay bende sonradan farkettim canım güldüm vallahi tam yerine denk gelmiş
:))))
çok ayıppppp :)
ama cinsellik konusunda bir şeyler diyecek olursam aslan burcu iyidir derim, kovanın da ağır kanlılığını yansıtmadığı tek alan olsa gerek :)))
ama çok komik bir şey söyleyeyim. geçen malum anların başlangıç seviyesinde yani işte sırnaşıyoruz öyle, adam bana muzlu puding yapcan mı akşama dedi :)))
bende o sırada çamaşırl makinesi bitti mi diye düşünüyordum :)))
çok güldüm tabi romantiklik falan kalmadı. :))
bizde o konularda artık benden mi kaynaklı ondan mı yada ikimizden mi bilmem ağır romantizmden eser yok :))
hiç yemedim ki ben ilk defa şimdi duydum , bence evlerinde bişey kalmayınca karıştırıyolar ne varsa
yükselen burçtan ziyade ay burcu daha önemli diye duydum...
E bacım evlilik öncesi aynı evde yaşıyorsunuz
ve romantizm evresini geçmişsiniz biraz
e haklıııııııı
napacaaaan mecbuuuur :))
ev arkadaşıyla tartışıp evden ayrılmıştı geliş o geliş :)) bende zamanla alışınca boşver gitme dedim :)
gerçekte de beni tanısan anlarsın canım, böyle coşkulu yani duygularım. nasıl desem bir şeye üzüleyim tv de hemen ağlarım, sevineyim çok sevinirim, romantiklik konusuna odaklanamıyorum mu nedir :))))
durgun anlar yaşayamıyorum sanırım bilemedim şimdi :))
ama kova burcu çok geç açılıyor kafasında kndi yarattığı bir dünya var ondan eminim :)))
sinirlenince nasıl oluyosun sen?
ben genelde koltuk tekmeleyip söylenmeye devam ediyorum bir de yastık fırlatırım genelde :)))
ben mercimek salatası güzel yaparım çok da severim yeşil mercimegi anca öyle tüketirim yemegini sevmiyorum.feysde gezinirken anasayfamda mercimek salatası diye bir tarif gördüm güzel olurmu ki ?? pirinçte koymuş içine :44:
yemeğini yapsaydın daha güzel olurdu diye yorum yapacaktım altına sustum
ne yaratıcılık var bu millette
ben mercimek salatası güzel yaparım çok da severim yeşil mercimegi anca öyle tüketirim yemegini sevmiyorum.
Salatasını dene bak, havuç da kavur koy içine
nam nam nam
ay bende sonradan farkettim canım güldüm vallahi tam yerine denk gelmiş
:))))
çok ayıppppp :)
ama cinsellik konusunda bir şeyler diyecek olursam aslan burcu iyidir derim, kovanın da ağır kanlılığını yansıtmadığı tek alan olsa gerek :)))
ama çok komik bir şey söyleyeyim. geçen malum anların başlangıç seviyesinde yani işte sırnaşıyoruz öyle, adam bana muzlu puding yapcan mı akşama dedi :)))
bende o sırada çamaşırl makinesi bitti mi diye düşünüyordum :)))
çok güldüm tabi romantiklik falan kalmadı. :))
bizde o konularda artık benden mi kaynaklı ondan mı yada ikimizden mi bilmem ağır romantizmden eser yok :))
kova burcu ve yengeçlik de var hemde erkek....
çok mu aradın
ama yengeçliği sayesinde diğer kovalardan farkı daha bağlı olur ailesine
ama tepesi attı mı da atar....
kova burcu ve yengeçlik de var hemde erkek....
çok mu aradın
ama yengeçliği sayesinde diğer kovalardan farkı daha bağlı olur ailesine
ama tepesi attı mı da atar....
kafama yatmadı denemicem
senin o dediğin romantizm değil de dirty talk olmuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?