KK Acil Servis

nasıl anlatayım sana onu ben şimcik
hani gözlük takarsın ya
öyle bi çizgi
ama altta
yanagın bittigi göz boslugunun basladıgı yer

yüz reflekslerini çalıştırmaya da çalış canım. yani bazı egzersizler var. gülümse bırak öpücük yap gülümse bırak öpücük yap şeklinde mesela. bak bakalım o izde bir değişiklik oluyor mu. olmuyorsa cilt altında problem yani sağlıkta bir şeyler olabilir. çizgide değişiklik oluyorsa cildindedir diye düşünüyorum.

egzersize gerek yok hergün adama öpücük yolluyorum egzersiz yerine geçiyordur
kesin ciltte var bir sorun

Aha da Kılıçtaroğlunu topa tutan ayrı bir soru :)

sosyal demokrat bir parti olduklarını iddia etmeleri bence gerçekten büyük bir hata.
çünkü sosyal demokrat olmak bunu sözde yapmak değildir. sosyal yapı, toplum refahı için 'çalışan' , bunu demokratik yollarla halkın seçimine sunan ve sonucunda da UYGULAYAN bir yapıdır.
ben izmirde yaşıyorum.

CHP ne bir belediye olarak aktif ve yeterli, ne de siyasi açıdan toplum adına faydalı çözümler sunuyor.
akp ile kıyaslamak ve muhalefet olmak yapılan her işe, sosyal ve domakratik olmaktan uzak. sözde bahsettikleri hataları ve yanlış uygulamaları düzeltmek, daha iyisini yapmak ve geliştirmek için hiçbir fiilde bulunmuyorlar.

lafla peynir gemisi yürümez demişler.
halkı kandırıyor madem akp, daha iyisinin yapılacağını söylüyorsun, kanun teklifi veriyorsun. e hani uygulama? aylık 10.000 maaş alıyor milletvekilleri. yardım fonu yap hepsi 5 bin az yesin 1 ay.
uygulamaya koy şu dediklerinin sadece bir tanesini. bak o zaman millet sana saygı duyar. o zaman bu sözde aşırı duyarlılığınızı bir miktar kanıtlamış olursunuz.

önce sizin gözbebeğiniz şu izmirin yollarını yap. rezil etme en yüksek oy aldığın, garanti gördüğün memleketi...

Sorma ya, İzmire bi gittim, dedim burası mıydı, altyapı sıfırdı, şehir göç almış ama kapasite aynı kalmış..

Son düzenleme:

adam memleketine çalışıyor
izmirin devlet desteği yok ama birde burdan kaybediyoruz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…