Sorma ya, İzmire bi gittim, dedim burası mıydı, altyapı sıfırdı, şehir göç almış ama kapasite aynı kalmış..
bende doğma büyüme istanbuldayımda orda yazlıklarımız var atakumda bende çok özledimmmm
Atakum çok güzel hele yazın :)
Samsuna gitti ya makara açmaya, gerçi var bi tane yemiştim
Samsun göztermelik yha paşa paşa İstanbulda çekiyorlar..
CHP belediyesi herkesin oyundan emin olduğu için yatıyor çünkü :)canım şehrin girişinde bir atatürk heykeli var. çok büyük. ve çevresinde ne var biliyor musun?
yüzlerce gecekondu...
atatürk heykeli dikmek saygı değer değil mi?
peki gecekonduda yaşayan insanlara tek göz de olsa bir ev vermek?
atatürk heykelinin maliyetini buna yatırmak?
ama yok...
atatürke saygı duyan insan böyle bir durumda atatürkün de yapacağı gibi o insanlara yardım ederdi. heykel dikmekle ideoloji olmuyor.
ben her gördüğümde utanıyorum. yabancı biri geldiğinde düşünsene, bu ne atatürk heykeli.
e bunlar ne gecekondular..
atatürk bunları mı yaptı?
bunları mı hedefledi?
adam memleketine çalışıyor
izmirin devlet desteği yok ama birde burdan kaybediyoruz biz
Atakum çok güzel hele yazın :)
evetya sorma sahılede avm yapıldı bırde dahada güzel oldu
ailem orda şuan
CHP belediyesi herkesin oyundan emin olduğu için yatıyor çünkü :)
Biz de atakuma yakın oturuyoruz, Kalkancıevetya sorma sahılede avm yapıldı bırde dahada güzel oldu
ailem orda şuan
Yeni Piazza açıldı sanırım en büyüğü o şu anLovelet faciasından sonra...
Biz de atakuma yakın oturuyoruz, Kalkancı
Yeni Piazza açıldı sanırım en büyüğü o şu anLovelet faciasından sonra...
yenı derken ben bir tane bılıyorum ıkı yıl önce gitmiştim bu sene de gidicem inşallhhhhhhhhh
%36 akp aldı ama, yakında kale düşecek böyle yaparlarsa.. az bir çalışın be kardeşim. izmirde dükkanlar bile akam 6 da kapalı.
nasıl bir şeydir bu. sen belediysin destekle, ticaret odasıyla görüş, vardiyalı çalışma koy, iş imkanı yarat bari.. ne bileyim izmire acıyorum.
böyle güzel bir yer böylesine boş bırakılsın.
böylesine sorunlu bir şehir haline gelsin.
Seni samsunlu seniii, niye hediye meraklısı olduğun anlaşıldı şimdiyenı derken ben bir tane bılıyorum ıkı yıl önce gitmiştim bu sene de gidicem inşallhhhhhhhhh
Seni samsunlu seniii, niye hediye meraklısı olduğun anlaşıldı şimdi
nıye kız samsunlular hedıye meraklısımı oluyor ?( ama altına meraklılar )
ben özel günlerın unutulmasına karşıyım
ee birde ilk sene pırlanta alırsa sonrasındada gümüş getirsinde istemem elbette :)
Samsunlu sever lüksü süsü püsünıye kız samsunlular hedıye meraklısımı oluyor ?( ama altına meraklılar )
ben özel günlerın unutulmasına karşıyım
ee birde ilk sene pırlanta alırsa sonrasındada gümüş getirsinde istemem elbette :)
Samsunlu sever lüksü süsü püsü
kesınlıkle en son gittigim dede istabuldan bir arkdşımda vardı yanımda kızım diyo nasıl modernler saçları fönsüz makyajsız tek kız göremedım ben valla dıyor :)
kesınlıkle en son gittigim dede istabuldan bir arkdşımda vardı yanımda kızım diyo nasıl modernler saçları fönsüz makyajsız tek kız göremedım ben valla dıyor :)
Diyorum istanbullu arkadaşlarıma samsunlular daha modern istanbullulardan diyee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?