İzmiri akp alsa bayağı bişey yapar heralde fırsattan istifade
an itibariyle ölmek istiyorum üühüühühüüh biri benimle ilgilensin acil serviiiisss
an itibariyle ölmek istiyorum üühüühühüüh biri benimle ilgilensin acil serviiiisss
yıllar önce sivilcelerime veda etmiştim
sivilcenin ne oldugunu unutmuştum
ama şimdi yüzümde 5 tane sivilce var
korkunç
hele biri dudagımda ve o kadar şiş ki zor konuşuyorum
napçam ben yea
yine mi kullanıcam ruakutanı
çok zor bişey kızlar çoookk zoooooorrr gerçekten çok kötüyüm şu an
canım geçmiş olsun. bence yine ilaç kullanman gerekiyor dudaktaki çok acıtıyor ya
sivilceden biri ölecekse o ben olacagım !canım geçmiş olsun. bence yine ilaç kullanman gerekiyor dudaktaki çok acıtıyor ya
demekki sabah siz uyuyunca nöbeti ben devralıyorum kızlar topic boş kalmasın nice şuan yerlerde oturup hikayeni okudum ağladım allahımm hep yanında olucak sana büyük büyük mutluluklar vericek kimse yok yapmasaydı etmeseydi demesin kanamasın kanıyanın başına allah daha kötüsünü veriyor kimin başına ne geliceği bilinmez ben bile şuan tanımadığım bir insana hak verip sabahın bu saatinde ağladım merhamet sevgi çok başka bişeyy yaaa kız neler yaşamış yapılana bak kuzenide doğumda acı çekmiş çünkü senin hakkına girmiş nice((canım herkes şunu bilsin ki kimse kötü şey yaşamak istemez ama hayat insanı öyle bir noktaya getiriyor ki yapmam asla dediğin şeyi yapıyorsun büyük konuşmammak gerekiyor ve allahın adaleti gereği ne konuşursan neye asla dersen başına geliyor seni kocaman kucaklıyorum canım ben babamı hiç görmedim 1 yaşındaymışım sende yetim bir kızsın emin ol allah alıcak hakkını ve sen bunları bir bir güzel gözlerinle görüceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?