KK Acil Servis

canım burdasın bu saatteee seni yakalamışken sorsammm benim burcum terazi yükselenm yay ay burcum boğa sevdiğim çocuğun yanlızca burcunu biliyorum oda boga iki yazsan çizsen bişey canı birde hani hislerin kuvvetliyse bi anda aklına geleni söylesen bu arada gerçek sevgi iyi insan için dökülen gözyaşı cennetten bir lutuf bizlere canım benim çok çok iyisin sen :)

bu arada canım sevdiğin adam senindir senin kalıcak allahta yazdıysa kim gelse bozamaz

bu arada canım sevdiğin adam senindir senin kalıcak allahta yazdıysa kim gelse bozamaz

amin inşallah kuzum
şimdi çıkmam lazım giyinirken açtım pcyi
adres sormak için ; hazır açmışken burayada baktım. canım çıkmam lazım ama sayfa numarasını aldım akşam ilk geldiğimde buraya cevabını yazmak olucak söz senin sorununu detaylı okuyamadım aceleden onada cevap yazarım inşallah...
akşamada gelmeye calış ya 11 de yatıyor olabilirsin vakit bulursan uğra yaa :26:

kendine iyi bak tatlım

ayy canım benim tamam beklicem akşamda girmeye çalışıcam benimde işler çok yogun sabah 6 da ayaktayımmm ama sizin için giricemm hayırlı mutlu bi gün olsun sana öpüyorum

ay burcun hangi burcsa karşı tarafta o burcsa ben şahsen o çekime inananlardanım benimde durumum öyle cünkü ve sende o cekimi yakalamışsın zaten...
Boğa erkeği çok sadık ve fedakardır. Terazi kadını aşırı kararsızdır boğalar paraya ve lükse önem verirler terazi her konuda anlaşmak fikir alışverişinde buluşmak ister boğa bunu boş konuşma algılıyabilir yani luzumsuz bulacaktır terazi zaten evlilik burcu sadakatinden şüphe duyulmaz mutlu olabilirsiniz evliliğiniz hoş ve uyumlu olabilir..
Boğa erkeği, ona sunduğunuz güzel yuvayı sever. Eşinin şık görünümünden hoşlanır ve sizi güzel giysilerle şımartır.Terazi kadını bir erkeğe hayatı çok rahatlıkla zorlaştırabilir. Bir gün sıcak ve içten aşkını ısrarla ifade ederken, bir başka gün sizi bir buzdağı gibi karşılayabilir. İnsan bunun, kendi hisleri mi, yoksa huy ve ya anlamsız bir ruh hali değişimi mi olduğunu bilemez. Her analizi boşa çıkarır. Onu keşfetme denemelerinden vazgeçmelisiniz. Onu, arkadaşları, zevkleri ve eğilimleriyle paylaşmaya hazır olmalısınız, ama yine de asla sadece sizin olmayacaktır. Bazıları bu iki burcun arasındaki bir ilişkinin uzun süremeyeceğini söylerler. Birçok ortak yönünüz olmasına rağmen, bu kadını kendinize bağlamak için çok şey vermeniz gerekir, bu da gerekli harçlık için çok çalışmak demektir. Öte yandan evlilikten sonra da işinden ayrılmaz, çünkü özel ilgi alanlarına yönelmek ister.

İnanc ve kuantum demişsin ben kuantuma inanmam ama inanç varsa bir insanda kalbin taktikle değilde, Allahın verdiği muhabbetle bağlandığınıda bilir yani kalpler Allahın elinde
senden uzaklaşmışsa bunu lütfen hayırlı karşıla ve sevdiğini onu yaratandan iste güzellik,giyim bunlar gecici gülüm... yaşın kaç bilmiyorum ama bana kücüksün yol başındasın gibi geldi eğer uzun yolun varsa lütfen sal ve kendini seni hak etmeyen ve yaptıklarını görmeyen biri için heba etme.. üzülme... hayat önüne neler ve ne güzellikler çıkarır kimbilir..???

Heyooooo yatakta telefondan yazıyorum nıceeee canım nasılda cevapladın yaaa sozunu tuttun sozunun erı olanın hayranıyım.canım benım burcları yorumlamıssın allahım ınsallah o cekım olsun kavustursun bızı cok saol bıtanem ben 27 yasındayım oda aynı yasta canım ben cok sukur rabbıme sırtımı dayayalı cok oldu ınan kı hanı tek guvendıgım o desem yerıdır ve senınde ınanclı oldugunuda gordum kuantumuda gunluk hayatımda hanı pozıtıf dusunerek kullanıyorum ama tabıkıde yaratandan her dakıka ıstıyorum bılıyorum kı o ol desen yer gok bırlesır bırseyın olması ıcın ol demesı yeterlı ve sonsuz ısıga ılahı sevgıye cok ınanaıyorum ve yuregımdekını ondan ıstıyorum nıce canım ısmını bılmıyorum ama sana ve askına nıyet ederek dualarıma eklıcem senı belkı bısey degıl ama senın yazdıgın su ıkı kelıme bıle oyle onemlı kı ben ıstıyorum kı su hayatta herkes merhametlı sevecen olsun hepımız yaratanın bır parcasıyız herkes cok ıyı kalplı allah kendınden olanı kotu yaratırmı ve hepımız aysu aydebuz sen dıger kızlar hepımız cok mutlu olucaz ben kadere ınanalardanım alnıma yazıldıysa gelıcegını bılıyorum sen sımdı bana sal gıtsın dedın dımı aynen ben bunu yapayım nasılsa allah ısterse bızı sonsuz uzaktada olsak bırlestırıcek

nerden başlasam bilemedim şimdi..
yaklaşık 5 yıllık evliyim..
çok aşıktım eşimle evlenirken..
öyle böyle değil ama..
ben yüksek mühendisim eşimle meslektaşız..
eşim o zamanlar bir firmada çalışıyor..
ben de evlenince şehir değiştirip kek gibi geldim kayınvalidenin üst katına..
gelmez olaydım..
daha ilk hafta başladı çilem..

eşim yengeç burcu inanılmaz değişik bir adam..
böyle duygusallığı bi tuhaf vicdan meselesi bir tuhaf..
o zamanlar anlamamışım demkki.
evlenince hele de kaynana yanına evlenince kurt oluyor insan..
ama ilk başlar da safın tekiymişim itiraf ediyorum..

eşim annesine çok bağlı idi..
ama evlenmeden önce annesiyle sorun çıkmayacağına dair çok sözler verdi..
ama adam napsın kadın canavar çıktı..
durdan anlamaz karışmadan anlamaz..
hoş eşimde ilk zamanlar (yaklaşık ilk 3 yıl :)) beni hiç koruyamadı..
aman sen kötü olma, aman seni herkes sevsin derken olan bana oldu..
çok hassas bi adam olduğunu bildiğim için, annesine bir laf desem benden soğuyacaktı..
o derece yani..
insan sanıyor ki zamanla deşişicek herşey zamanla oturucak..
hiçbişi oturmadı ben mıçımın üstüne oturdum yıllarca..

birkaç örnek vereyim de.. konu sıkıcı olmasın..
sinirlenin adrenalin yüklenin uykunuz açılsın..
mesela daha evliliğim ilk haftası bir yorgan getirdi..
yorgan da leş gibi pis.. pasaklı kadın..
dedi bu pis sen bunla yatmazsın zaten o tek yatsın..
oğluşum alışkın değil iki kişi yatmaya.. iki kişi yatınca sırtı açılırmış.. bunla yatsın üstü açılmasın..

şok oldum hayatım da böyle birşey duymamışım..
ben kendime gelene kadar o bastı gitti zaten..
benim kocam naptı dersiniz..
çok sevindi annesi onu düşündüğü için..
canı annesi..
ve ayrı yattık..

avsun vhalla yengeçler çok değişik haklısın....ve çok farklılar...benim kaynana derdim yok ne mutlu ki...

şeker gibi kadın ....

peki şimdi ilişkiniz nasıl kaynanayla ???

annesi istedi diye mii

nasılmıyız :)
yıllarım böyle geçtikten ben sinir hastası olduktan sonra..
artık suratını nadir görüyorum..
ama bana yapmadığı şey kalmadı..

eşimin zamanla annesine olan sevgisi azaldı..
bana karşı olan saygısı ve sevgisi arttı..
gerçekleri gördü ama..
dert bitermi herşey insanlar için..

bu sırada kaynım evleniyor..
cadaloz elti derdim başladı..

Konuya bak konuyaaaa
yorganı aldın ve o istedi diye ayrı yattın...

Hahahayttttt bana baksana kaynana sen şşşttt diyemedin mi
Lalmı oldun kızım ???

ilk görüşme de kız bi beni bozdu üç beş kere..
hadi dedim sus sen yine..
en fazla görüşmezsin olay çıkartma..

neyse kaynıma görüşmeyi aktardık eşim de var..
kaynım tabi konduramadı kızla görüşmüş..
bahaneler vs vs..

kız arayı düzeltmek için bişi yapmadı..
kaynanamla yemeklere gidiliyor..
aynı binada oturuyorum beni davet etmek yok ama..
üstelik kendide aynı binaya evlenicek..
komşu olucaz yani..

o yorganı parçalar ertesi gün yastık yapar
sen kafana takma böyle şeyleri
al sana getirdiğin yorgandan yastık yaptım kafanı dinle yoksa ağrıtırım başını derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…