KK Acil Servis

salonu erkek tarafı yapıyorsa perdeyide o yapmazmı canım ???
anammm sıra bana gelicek birgün ben yerim kafayı gari...

Salon perdesi erkekte kuzum sadece yatak odası tamamen kıza ait Yani bizde öle ama değişebiliyo mesela benim arkadaşım evlenmişti geçen sene biz karışmayız dediler her şeyi erkek tarafı yaptı

O adet o aileye özeldi sanırım ben hiç öle bişi duymadım bu yaşıma kadar ama yaptırdılar yani

Dün konuştum,doktor işini. Ama yok kabul etmiyor,tersliyor.. Umarım bu zor ve sancılı dönemi çok çabuk atlatır..Amin inşallaahhh..

Herkesin bir derdi var bu hayatta,zor da olsa bazı güçlüklerle baş etmeyi bilmeliyiz. Elimizdekilerin kıymetini bilsek aslında öyle huzurlu olacağız ki hepimiz.. Ve en önemlisi şükretmek,Rabbim hepimizi beterinden korusun.. Bende yıllar yılı öncesi aynı arkadaşım gibiydim babamı kaybettiğimde.. Dualarla ayakta kaldım,şuan iyiysem sadece buna ve gayret etmeme borçluyum

yeni moda biz karışmayız
terbiyesizlik resmen
kız evlendiriyorsun...
yatak odası dizayn ederiz hep beraber nolcakkk

bizimki ben ogrenciydim herseyi annemle esim yapti en sevdigim iki insan seve seve yaptilar
ben de seve seve seçtim

Kızlar bu arada evlenip,bebisleriniz olursa miniklere oyuncaklari benden Oyuncak dükkanima beklerim hepinizi ona göre,maksat tanışmak

Amin canım haklısın. İnsanın hayatta bi kere dipe vurduğu oluyo muhakkak ondan sonra anlıyoruz elimizdekilerin kıymetini.

Şu hayatta yaşadıklarımız hep bi sınav. O yüzden güçlü olmalıyız. Rabbim sevdiği kullarına dert verirmiş.. Aşamadığım zamanlarda Dua

etmek en güzeli.. Arkadaşında kendine bi zarar vermeden kurtulur inşAllah bu sıkıntılarından..

Buarada başın sağolsun canımm, Toprağı bol olsun.

Çok haklısın,imtihan dünyasındayız hepimiz.. Önemli olan güçlü bir şekilde bu sınavı geçebilmek..
Sağol canım,Allah razı olsun..

burda yazdıklarından anladığım kadarıyla sen öyle çok şaşaalı şeyleri sevmiyorsundur herhalde..
daha spor takılan bir havan var sanki..
öyle ise büyük yapı marketlerde tül perde şimdinin modası şeyler çok uygun fiyata..
ama diyosan ben klasik severim.. tülüm perdem ağır olsun.. o zaman epey masraflı
biz de evlenirken anlamıştık tülün perdenin ne kadar pahalı olduğunu :)

Kızlar bu arada evlenip,bebisleriniz olursa miniklere oyuncaklari benden Oyuncak dükkanima beklerim hepinizi ona göre,maksat tanışmak

Bu iyiydi bu arada yaşlarınız kaç?

Ben 25 yaşındayım İzmir'den katılıyorum

Ayy oyuncak dükkanı mı süper ya ne kadar zevkli bi iş , Allah'ım bol kazanç versin :)

Bende daha bişi yokta ablam 2 ay sonra doğum yapıcak inşAllah, yeğenime almaya geliriz artık

şu kızı evlendirelim senide doğurturuz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…